אוקיי..
---------------
"צוות צ'אמפ.. עצרו.
מה דעתכם לצרף שני פוקימונים לצוות שלכם?"
אוקיי..
---------------
"צוות צ'אמפ.. עצרו.
מה דעתכם לצרף שני פוקימונים לצוות שלכם?"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
נראה שהם מתלחששים בינהה ואחרי חצי דקה בערך הם אומרים "הוא יכול לבוא" ומצביעים על זאנג "אבל אתה לא" הם אומרים לך
"אז אין עסקה..Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 02:29 PM
נראה שהם מתלחששים בינהה ואחרי חצי דקה בערך הם אומרים "הוא יכול לבוא" ומצביעים על זאנג "אבל אתה לא" הם אומרים לך
או שנינו או אף אחד!
לא תיעלם לי שוב זאנג!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
"אני הולך להירשם!" אני צועק ומחפש את הבניין שבו נרשמים.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 11:01 AM
צ'ופי וטרי:אתם ממשיכים להתווכח,מה תעשו? תלכו כל אחד לדרכו או שתגיעו להסכמה?
ספוילר
"מה אתה עושה כאן ?" אני ישאל את קסאטו .Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 12:54 PM
זיפו:ומה תראה בא לעזאזל?!,את העיר אתה תמצא בשלב מסוים,ד עכשיו רק שלושה מצאו אותה.
------------------------------
אתה הולך ומגיע לראש צוק המשקיף אל הים,אתה רואה את השקיעה כשפתאום וואמפ אומר לך "תסתכל" ומצביע בעזרת זנבו לנקודה מסוימת,כשאתה מסתכל אליה אתה רואה קסאטו[משקיף אל הים
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"אוקיי בוא נירשם" אני אומר "ואז נסייר"Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 11:01 AM
צ'ופי וטרי:אתם ממשיכים להתווכח,מה תעשו? תלכו כל אחד לדרכו או שתגיעו להסכמה?
טוקסי:"אתה לא תחליט עליי!" זאנג אומר "אני רוצה ללכת איתם!"
טרי:אתה נפרג מקטרפי וצ'ופי והולך,רק שאתה מבין שאין לך שמץ לאן ללכת,אתה נאבד ברחובות העיר המלאות חנויות כשלפתע אתה שומע מאחת מהפינות כל מכני אומר "אנחנו צריכים תגבורת,אנחנו צריכים תגבורת!" אתה מגיע למקום וראה ראידון[] שנאבק בחבורת מגנטונים[
]
זיפו:"מסתכל אל הלא נודע" הוא אומר לך בקול שליו בלי להוריד את עיניו מהים
צ'ופי:טרי מחליט ללכת להירשם ואתם באים ללכת אחריו כשלפתע שיירה של קקליאונים[] עוברת ואחרי שהם עוברים כבר אין זכר לטרי
"מה קרה?" אני שואל ורץ אל המקום שבו הריידון והמגנטונים נאבקים.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 05:59 PM
טרי:אתה נפרג מקטרפי וצ'ופי והולך,רק שאתה מבין שאין לך שמץ לאן ללכת,אתה נאבד ברחובות העיר המלאות חנויות כשלפתע אתה שומע מאחת מהפינות כל מכני אומר "אנחנו צריכים תגבורת,אנחנו צריכים תגבורת!" אתה מגיע למקום וראה ראידון[] שנאבק בחבורת מגנטונים[
]
ספוילר
"איך קוראים לך ?"אני שואל אותו .Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 05:59 PM
זיפו:"מסתכל אל הלא נודע" הוא אומר לך בקול שליו בלי להוריד את עיניו מהים
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"טוב קיט, כנראה נסייר" אני אומר לקיטOriginally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 05:59 PM
צ'ופי:טרי מחליט ללכת להירשם ואתם באים ללכת אחריו כשלפתע שיירה של קקליאונים[] עוברת ואחרי שהם עוברים כבר אין זכר לטרי
טרי:"אסיר נמלט" אומר מגנטון שנפגע ממכת קרן של ראיידון ומתחיל לפרכס על הקרקע,מספר המגנטונים יורד ויורד ובקרוב ראיידון יוכל לברוח
זיפו:"שם הוא סתם סימן זיהוי,אני ידוע כאדון העתיד והעבר" הוא אומר לך בקול שליו
צ'ופי:אתם הולכים בעיר ועברים על פני מכונות אימונים,חנויות של חפצים,מקומות ללימוד מתקפות,חנויות מזון,בנק,עד שלבסוף אתם מגיעים לבניין הצוותים שעליו מתנוססת דמותו של אלקאזם[]
"הוא לא ימלט, שאיבה!" אני צועק ומשתמש בשאיבה על ריידון.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 06:58 PM
טרי:"אסיר נמלט" אומר מגנטון שנפגע ממכת קרן של ראיידון ומתחיל לפרכס על הקרקע,מספר המגנטונים יורד ויורד ובקרוב ראיידון יוכל לברוח
ספוילר
"למה דווקא אלקאזם?" אני שואל את קיטOriginally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 06:58 PM
צ'ופי:אתם הולכים בעיר ועברים על פני מכונות אימונים,חנויות של חפצים,מקומות ללימוד מתקפות,חנויות מזון,בנק,עד שלבסוף אתם מגיעים לבניין הצוותים שעליו מתנוססת דמותו של אלקאזם[]
טרי:אתה משתמש בשאיבה ולפתע אתה מרגיש שאתה מתמלא באנרגיה,למרות גודלו וחוזקו השאיבה משפיעה על ראיידון חזק במיוחד,ראיידון משתמש בראידת אדמה,אבל אתה לא סופג את כל הנזק
צ'ופי:"מה?!" אומר קיט בתדהמה ומוסיף "אלקאזם הוא הפוקימון החזק ביותר שקיים! הוא הקים את העיר! הוא גרם לזה ששום בן אדם לא יגיע לכאן!" הוא אומר לך
"היה יותר כיף לראות תמונה של פיקאצ'ו.." אני אומר "שנכנס?"Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 07:31 PM
צ'ופי:"מה?!" אומר קיט בתדהמה ומוסיף "אלקאזם הוא הפוקימון החזק ביותר שקיים! הוא הקים את העיר! הוא גרם לזה ששום בן אדם לא יגיע לכאן!" הוא אומר לך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)