"איך אמצא עכשיו אוכל?"Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:13 PM
טוקסי:הוא משמיע נהמה מאיימת שאתה מבין כ-"לא"
אגיד ואנסה להתנגח בעץ כדי שיפלו פירות.
"איך אמצא עכשיו אוכל?"Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:13 PM
טוקסי:הוא משמיע נהמה מאיימת שאתה מבין כ-"לא"
אגיד ואנסה להתנגח בעץ כדי שיפלו פירות.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
הצוותים הזה..Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:04 PM
צ'ופי:איזה תחרות?
-------------------------------
"אתם צריים להיות שלושה בשביל צוות" הוא אומר
טוקסי:אתה הולך עד שאתה רואה גליגר[] אוכל מעץ פירות
--
"קיט, בוא נלך לחפש את טרי" אני אומר לקיט
"אתה רואה גם אותה "אני שואל ומצביע על וולOriginally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:13 PM
זיפו:"אני רואה אותך" הוא מצביע עליך "ואותו" הוא מצביע על וואמפ "תקועים בין חבורות של פוקמונים במרכז מסחר מוזר,מחפשים אחרי יעד שנמצא ממש מתחת לאפכם"
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
טרי:"לא,אני עשיתי מה שעשיתי ומגיע לי,אבל אם אתה בורח,בבקשה תיקח אותו"
טוקסי:נופל לך פרי אחד על הראש,אבל זה לא מספיק לארוחה
צ'ופי:"צ'אטוט,הטרטוויג שניסה לעזור לו לברוח נתפס" אומר קול מלמטה
זיפו:"לא,היא תמצא את האושר שלה לפני כן" אומר קסאטו
"בסדר גמור" אני אומר.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:26 PM
טרי:"לא,אני עשיתי מה שעשיתי ומגיע לי,אבל אם אתה בורח,בבקשה תיקח אותו"
"יש לך אולי תכנית?" אני שואל את פראליגאטר.
ספוילר
"חתיכת מטומטם,שיחנוק אותו סוויפר..." אגיד על זאנג.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:26 PM
טוקסי:נופל לך פרי אחד על הראש,אבל זה לא מספיק לארוחה
ואתחיל לאכול.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
"נתפס לאן?" אני שואל את עצמיOriginally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 10:26 PM
צ'ופי:"צ'אטוט,הטרטוויג שניסה לעזור לו לברוח נתפס" אומר קול מלמטה
טרי:"חשבתי שלך יש" היא אומרת וחוזרת לישון
טוקסי:מה זאנג קשור עכשיו?
----------------------------
אתה אוכל את הפרי שכמעט ולא משביע אותך,וממשיך בדרכך עד שאתה רואה אקפלאוד[] שנלחם בסלאקינג[
]
צ'ופי:ואתה גם מחכה לתשובה?
אלקאזם הולך בעקבות צ'אטוט אל הקומה מתחת באי רצון רב
טוקסי מאוד עצבני על זה שחברו הטוב עזב אותו...Originally posted by ~nitay~@Jul 27 2009, 06:35 AM
טוקסי:מה זאנג קשור עכשיו?
אתה אוכל את הפרי שכמעט ולא משביע אותך,וממשיך בדרכך עד שאתה רואה אקפלאוד[] שנלחם בסלאקינג[
]
-----------------------------------------------
"היי תפסיקו לריב יש לי הצעה מאוד טובה בשבילכם..
מה דעתכם שנקים צוות ואחד מכם יהיה המנהיג?
אחת המטרות שלו תהיה מלחמה בצוות צ'אמפ!
במיוחד בזאנגוס הטיפש שרק הצטרף לשם..
מה אתם אומרים?"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
"ביי!" אני אומר לו ומתחיל לחפש ארוחת בוקר.Originally posted by ~nitay~@Jul 26 2009, 12:54 PM
פוקו:"טוב..." אומר שרומיש "אני חושב שאני אלך עכשיו" הוא אומר ומתחיל ללכת
"הדבר הראשון שעולה בדעתי שהוא מתחזה" אני אלחש לפאנפ בחזרה בלי שצ'אטוט ישמע, אם הוא באמת מתחזה עדיף להפתיע אותו מאשר הוא אותנו.Originally posted by ~nitay~@Jul 23 2009, 02:34 PM
גיל:אתה מביט באלקאזם כשפיתאום אתה מרגש תחושה מוזרה ולפני שהבנתה מה קרה אתה רואה שאתה שוב במפקדה פתאום אתה רואה את צ'אטוט מתקדם אל אלקאזם ולא מפנה את מבטו אליכם "מאסטר אלקאזם! מאסטר אלקזם!,דאגנו לך כל כך,למה התעכבתה כל כך הרבה זמן?" הוא אומר ואלקאזם לא עונה,אך פולט נהמה שמסמלת לצ'אטוט שזה לא עניינו "טוב...,בכל מקרה יש צוות חדש שכדאי שתכיר!" הוא אומר בהתרגשות "נראה לי שכבר הכרתי את צוות הלפ" הוא אומר ומצביע עליכם,וסוף סוף צ'אטוט שם לב אליכם,אתה מסתכל על צ'אטוט כשלפתע פאנפ לוחש לך "איך הוא ידע את שם הצוות שלנו,לא הזכרנו את זה בכלל!"
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
"לא ממש" אני אומר ומנסה לישון בעצמי.Originally posted by ~nitay~@Jul 27 2009, 06:35 AM
טרי:"חשבתי שלך יש" היא אומרת וחוזרת לישון
ספוילר
טוקסי:בהתחלה הם מסתכלי םעליך במבט מוזר,ואחרי זה הם פורצים בצחוק "אתה רק סטנקי קטן" אומר סלאקינג "והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה להיות צוות" אומר אקפלאווד בצעקה החזקה ביותר ששמעתה בחייך
פוקו:אתה הולך בדרכך לאכול כשאתה רואה מאינון[] קטן מקפץ לו
גיל:"לא יכול להיות שהוא מתחזה! מאסטר אלקאזם הוא היחיד שיכול לשגר ארבעה פוקמונים למרחק רב כל כך!"
טרי:אתה מנסה ללכת לישון,אבל כל הלילה מחשבות על איך להיחלץ משם מטרידות אותך,אתה מגיע להחלטה שהדרך הכי טובה תהיה לגרום למהומה בקרב האסירים,אבל אתה לא חושב על אף דרך איך.
"היי,אתה,קום" אתה שומע ופוקח את עיניך ורואה את כל האסירים יוצאים מתאיהם,מובלים על ידי מגנזונים[]
"מה קרה?" אני שואל את המגנזון ומתחיל לקום.Originally posted by ~nitay~@Jul 27 2009, 09:57 AM
טרי:אתה מנסה ללכת לישון,אבל כל הלילה מחשבות על איך להיחלץ משם מטרידות אותך,אתה מגיע להחלטה שהדרך הכי טובה תהיה לגרום למהומה בקרב האסירים,אבל אתה לא חושב על אף דרך איך.
"היי,אתה,קום" אתה שומע ופוקח את עיניך ורואה את כל האסירים יוצאים מתאיהם,מובלים על ידי מגנזונים[]
ספוילר
אה, אלאקאזם אמר את זה? חשבתי שצ'אטוט אמר את השם של הצוות בלי שאמרנו לו, אם זה אלאקאזם זה הגיוני, אני משנה את התגובה שלי ><Originally posted by ~nitay~@Jul 27 2009, 10:57 AM
גיל:"לא יכול להיות שהוא מתחזה! מאסטר אלקאזם הוא היחיד שיכול לשגר ארבעה פוקמונים למרחק רב כל כך!"
---------------------
"זה לא ברור?" אני אלחש לפאנפם בחזרה "מאסטר אלאקאזם הוא פוקימון על חושי, או שהוא קרא את המחשבות שלנו או שהוא פשוט יודע הכל" אני אלחש לו ואנסה להישמע הגיוני ולשכנע את עצמי.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)