Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 45 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 674
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Aug 12 2009, 12:12 PM
    צ'ופי:טרי הוא גרוטל,הוא בקושי יכול לשאת אותך,שלא לדבר על זה שטוטודייל קפוא מפחד ונידורן מעולפת

אה,ואתה יכול לנסות

אוקיי אז לניסיון:
    --

אני מהר רץ אל איווי ותופס אותו ואנסה(או אצליח) למצוא מקום מחבוא

2. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Aug 11 2009, 08:19 PM
    טרי וצ'ופי:
    טרי:גאבלר מתחת לאדמה
    צ'ופי:טרי ביטל את המהלך הזה
    -------------------------------
    אתה מתחילים להרגיש את האדמה זזה,גראבלר משתמש ברעידת אדמה שהולכת ומתחזקת ממתחת לאדמה!
    "שניים יכולים לשחק במשחק הזה! רעידת אדמה!" אני צועק ומשתמש ברעידת אדמה, מתוך ידיעה שזאת האפשרות היחידה שלי לתקוף.

Spoiler ספוילר

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    טוקסי:אתה יורה כעשרה עוקצי רעל שנבלמים על ידי חומה שהסילואים הנותרים יוצרים,אין ניצולים,כל הסילואים מתים

רט:אתה מתחיל ללכת לכיוון הרעש כשלפתע רעם מכה בעץ מרוחק ושורף אותו,הדבר עלול להוביל לשריפת כל היער!,היצור להפתעתך רץ לכיוון השריפה בכבדות,אבל במהירוץת מפתיעה

גיל:אתה מסתכל מהחלון אל העיר,אבל אתה לא רואה את העיר המוכרת אתה רואה את כל החנויות שרופות עד אפר,העיר מלאה להבות חיות כשלפתע אתה מבחין בפוקמונים למטה,אלה השבט שלך! נשרפים אחד אחרי השני!

צ'ופי וטרי:צ'ופי מחפש מחסה במהירות ובמאמץ עילאי מעלה אותו ואת איווי על עץ,איווי משותק מפחד ונראה כמעט כאילו הוא מת,טרי משתמש ברעידת אדמה,והאדמה רועדת כפליים,העץ שעליו צ'ופי ואיווי נמצאים נשבר והוא מתחיל לצנוח למטה באיטיות[צ'ופי,אתה לא תספיק לקפוץ עם איווי בזמן,תצטרך לחשוב על משהו אחר],צ'ופי וטרי נפגעים מרעידץ האדמה הכפולה שניהם עד שגראבלר יוצא מהאדמה,מותש ומתנשם מאוד

4. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Aug 13 2009, 05:46 PM

צ'ופי וטרי:צ'ופי מחפש מחסה במהירות ובמאמץ עילאי מעלה אותו ואת איווי על עץ,איווי משותק מפחד ונראה כמעט כאילו הוא מת,טרי משתמש ברעידת אדמה,והאדמה רועדת כפליים,העץ שעליו צ'ופי ואיווי נמצאים נשבר והוא מתחיל לצנוח למטה באיטיות[צ'ופי,אתה לא תספיק לקפוץ עם איווי בזמן,תצטרך לחשוב על משהו אחר],צ'ופי וטרי נפגעים מרעידץ האדמה הכפולה שניהם עד שגראבלר יוצא מהאדמה,מותש ומתנשם מאוד
    "הגיע הזמן לסיים את זה! עלי תער!" אני צועק ויורה עלי תער אל עבר גרבאלר.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

רט:אתה מתחיל ללכת לכיוון הרעש כשלפתע רעם מכה בעץ מרוחק ושורף אותו,הדבר עלול להוביל לשריפת כל היער!,היצור להפתעתך רץ לכיוון השריפה בכבדות,אבל במהירוץת מפתיעה

"אוי לא!"אני אומר ורץ למקום השריפה לשאול את היצור מי הוא,ועם הוא יודע אילו פוקימוני מים יש באיזור
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

6. משתמש מנוסה
    "קפוץ" אני צועק לאיווי ונותן לו דחיפה כדי שלא יפול איתי אבל לצד כדי שהעץ לא יפול עליו

7. מורחקים
    מייק:סוואינב תפוס ורקע לא מספק,אתה ממלא שורות אבל בחפיף,כשתרצה להירשם למשחק תשקיע ברקע

צ'ופי וטרי:צ'ופי דוחף את איווי שנתקע בראשו של טרי ומפיל אותו,ובכך גורם לעליי הטער לפגוע ברצפה,צ'ופי קופץ בשניה האחרונה לפני שהעץ פוגע באדמה ונשבר,לפתע מתוך העץ יוצאת אבן מוזרה.
    גראבלר מסתכל על הבלאגן שנוצר ומגחך,הוא מרים סלע גדול האדמה ומתכונן לזרוק אותו על טוטודייל,שנמצא הכי קרוב אליו,לפתע אתם נזכרים ששכחתם את קיט ליד לוח המשימות [האמת שאני שכחתי אותו,אתם פשוט לא אמרתם כלום <_< ]

רט: אתה רץ בכל מהירותך ומגלה שלהדביק את הפוקמון הזה זה קשה מאוד,אתה כבר מגיע לאזור השריפה כשאתה סוף סוף רואה אותו,הפוקימון מתגלה כטורטרה [] טורטרה משתמש בהצלפת גפן ןכורך את גפניו[הקוצי שהתארכו והפכו לירוקים] סביו העצים,נראה שהאש מתפשטת מהר יותר וטורטרה לא מצליח לכבות את כל העצים

8. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Aug 13 2009, 06:25 PM

צ&#39;ופי וטרי:צ&#39;ופי דוחף את איווי שנתקע בראשו של טרי ומפיל אותו,ובכך גורם לעליי הטער לפגוע ברצפה,צ&#39;ופי קופץ בשניה האחרונה לפני שהעץ פוגע באדמה ונשבר,לפתע מתוך העץ יוצאת אבן מוזרה.
    גראבלר מסתכל על הבלאגן שנוצר ומגחך,הוא מרים סלע גדול האדמה ומתכונן לזרוק אותו על טוטודייל,שנמצא הכי קרוב אליו,לפתע אתם נזכרים ששכחתם את קיט ליד לוח המשימות [האמת שאני שכחתי אותו,אתם פשוט לא אמרתם כלום <_< ]
    אני מנער את הראש שלי במהירות ומפיל ממני את איווי, ואז רץ במהירות אל עבר גראבלר.
    "אתה לא תפגע בטוטודייל&#33;" אני צועק בזעם ומשתמש בדחיפה, ובאותו זמן מוסיף עלי תער.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

רט: אתה רץ בכל מהירותך ומגלה שלהדביק את הפוקמון הזה זה קשה מאוד,אתה כבר מגיע לאזור השריפה כשאתה סוף סוף רואה אותו,הפוקימון מתגלה כטורטרה [] טורטרה משתמש בהצלפת גפן ןכורך את גפניו[הקוצי שהתארכו והפכו לירוקים] סביו העצים,נראה שהאש מתפשטת מהר יותר וטורטרה לא מצליח לכבות את כל העצים
    "טורטרה אתה יודע איפה באיזור נמצא אגם?,כי עם כן נוכל להכניס לתוכו את העץ ולכבות את האש,ואז להוציא את העץ משם"אני אומר

מורקרו שולט!

10. משתמש מנוסה
    צ&#39;ופי וטרי:צ&#39;ופי דוחף את איווי שנתקע בראשו של טרי ומפיל אותו,ובכך גורם לעליי הטער לפגוע ברצפה,צ&#39;ופי קופץ בשניה האחרונה לפני שהעץ פוגע באדמה ונשבר,לפתע מתוך העץ יוצאת אבן מוזרה.
    אני לא אמרתי כי חשבתי שהוא איתנוXDD
    --
    אני משתמש במתקפת מהירות גראבלר כדי להעיף ממנו את האבן

11. מורחקים
    טרי וצ&#39;ופי:איווי נופל מראשו של טרי על הרצפה כשטרי מתחיל לרוץ וצ&#39;ופי משתמש במתקפת מהירות,לפתע הזוהר של מתקפת המהירות הופך זוהר יותר וגדול יותר בצורה משמעותית,שניכם פוגעים ביחד צ&#39;ופי נופל מכח גופו של גראבלר,הזוהר לא נפסק למרות סיומה של מתקפת המהירות,טרי פוגע בו וגורם לו להתנדנד במקום,הבוא מוטח אחורה אל עוד מצליח לעמוד הזוהר נפסק וממאחורי טרי מגיעים עליי טער במחסלים את גראבלר,שלושתיכם מסתכלים בהפתעה אחורה ורואים במקום איווי ליפאון[] עומד שם

קט:"יש אגם,אבל רובו הוא מג&#39;יקרפים,תלך לשם ותנסה לגרום לגרידוס להשתמש באקדח מים על האש&#33;" הוא אומר לך בלי להפסיק את מלאכתו

12. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Aug 13 2009, 06:49 PM
    טרי וצ&#39;ופי:איווי נופל מראשו של טרי על הרצפה כשטרי מתחיל לרוץ וצ&#39;ופי משתמש במתקפת מהירות,לפתע הזוהר של מתקפת המהירות הופך זוהר יותר וגדול יותר בצורה משמעותית,שניכם פוגעים ביחד צ&#39;ופי נופל מכח גופו של גראבלר,הזוהר לא נפסק למרות סיומה של מתקפת המהירות,טרי פוגע בו וגורם לו להתנדנד במקום,הבוא מוטח אחורה אל עוד מצליח לעמוד הזוהר נפסק וממאחורי טרי מגיעים עליי טער במחסלים את גראבלר,שלושתיכם מסתכלים בהפתעה אחורה ורואים במקום איווי ליפאון[] עומד שם
    "מגניב, התפתחת&#33;" אני אומר ומחייך אליו, ובזמן הזה אני מתקרב אל גרבאלר.
    "אז אתה כבר לא כזה גיבור גדול. אתה בא איתנו~" אני אומר לו בשחצנות.
    איך אנחנו לוקחים אותו למעצר? "^^

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Aug 13 2009, 06:49 PM

קט:"יש אגם,אבל רובו הוא מג&#39;יקרפים,תלך לשם ותנסה לגרום לגרידוס להשתמש באקדח מים על האש&#33;" הוא אומר לך בלי להפסיק את מלאכתו
    "אוקיי&#33;"אני אומר והולך לאגם בריצה הכי מהירה שאני יכול

מורקרו שולט!

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    טופס הרשמה:
    הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:שינקס
    שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:ספארקי
    רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן&#092;פוקימון אחר]:נולדתי למשפחה קטנה של לקסאריים .
    אחי התאום כבר התפתח והפך לאקסיו בזמן שאני נשארתי שינקס קטן .
    הוריי נתפסו על ידי מאמן שאני ואחי היינו קטנים ומאז אנחנו שורדים לבד .
    בשבוע האחרון מאמן ניסה לתפוס אותנו ונערך קרב בינו לבין אחי בזמן שאחי נלחם אני ברחתי בגלל שעוד לא למדתי להילחם בסוף הקרב המאמן ניצח ואז הוא זרק על אחי כדור בצבע לבן ואדום שתפס את אחי בתוכו .
    מאז אותו היום הבטחתי לעצמי שאני לא אתפס על ידי מאמנים לעולם ואני יציל את הוריי ואת אחי .

אני כמו בומרנג אני בסוף תמיד חוזר
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סינדוקוויל
    שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:מייק
    רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן&#092;פוקימון אחר]:מייק חי עם הוריו ביער.
    ליפעמים עוברים שם מאמנים ובאחת הפעמים אחד המאמנים הוציא את הפיקצ&#39;ו שלו ותקף את סינדוקוויל
    זה היה קרב קשה סינדוקוויל בקושי ניצח את הפיקצ&#39;ו שלו אך אחרי שהחזיר את הפיקצ&#39;ו הוציא את הבלאיזטואיז שלו. לסינדוקוויל היה מזל שבאותו הרגע עבר שם מאגניאום חברו הטוב של סינדוקוויל שהציל אותו מהבלאיזטואיז ומאמנו המרושע.יום אחרי אותו מאמן חזר והצליח ליתפוס את מאגניאום חברו של מייק. ומאז מייק רוצה לינקום ולשחר את מאגניאום.

עמוד 41 מתוך 45 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •