Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 45 ראשוןראשון ... 35434445
מציג תוצאות 661 עד 674 מתוך 674
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Aug 23 2009, 03:02 PM
    באז ג'יי ושניף:אני אודיע לכם אם אתם רשומים בהודעה הבאה,קחו את הזמן כדי לבדוק את טופסי ההרשמה שלכם טוב טוב,כי הם לא מי יודע מה מוצלחים
    אבל כבר התקבלתי פעם שעברה... מה לא טוב?
    אתה יכול לראות בעמוד הראשון את הטופס שלי..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    פיירו:הוא ממשיך לבכות,אתה מתקרב אליו כשלפתע הוא מפסיק בשניה,תופס אותך לא מוכן,ונושך אותך בכוח רב.
    אני מנסה להתנעק ממנו ואז אני משתמש עליו בשריטות כמה פעמים בכל הכוח שלי כדי להעיף אותו ממני ואני צועק עליו:"רד ממני עלוקה"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by ~nitay~@Aug 20 2009, 01:46 PM
    גיל:אתה מתכונן לתקוף את האדמה וריידון יוצא בדיוק מאותו מקום &#39;איך הוא יודע?&#39; עוברת לך מחשבה חפוזה בראש ואתה מבין שדארקאיי הוא זה שמפעיל אותו,ריידון מעיף אותך חזק עם מתקפת קרן ואתה נופל פצוע על הרצפה
    &#39;רגע, בוא נחשוב שנייה&#39; אני אומר &#39;אולי אני אספר לדארקי את האמת? שלדודה שלי יש תחתונים ורודות?&#39; אני אחשוב בידיעה שהוא קורא את מחשבותיי.
    ואז בתת מודע אגיע להבנה, זה החלום שלי וזה אומר ש...
    "דארקאי, הנה פוקימון שלא יילך לישון הלילה עם סיוטים" אני אלחש לו ואדמיין בכל בכוח שמשקולת של מאה טון תיפול ותמחץ למוות את ריידון, אחרי הכל אני חולם את זה. גם אם דארקאי שולט בחלום זה לא אומר שאני לא יכול ליצור ולהשמיד דברים גם.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ספארקי:בעודך מנסה לדבר אליו גרולייט מרים את כף רגלו לכיוונך,אתה מבין שהוא מצביע עליך שאתה זה שנתקע בו,ג&#39;יודוד משתמש עליך בהעפת אבנים ואתה עף במורד חצי ההר,אבל נראה שלג&#39;יודוד זה לא מספיק
    "חשבתי שנוכל להיות חברים ולא אויבים "אומר.
    עם גיודאוד תוקף אני קופץ על הראש שלו וגורם לו להיתקע בריצפה .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    צ&#39;ופי:אתה תוקף במכת ברק והעולם מתחיל להיעלם,כשלפתע משום מקום מופיעים מסביבכם בהפתעה כ15 גרולייטים[],מרוב הפתעה אתם מפסיקים לתקוף והעולם מתקן את עצמו
    "זה חדר מלכודת?" אני אומר "מעניין מה הרעיון כאן"
    "תמשיכו לתקוף ולא להבהל, עם הם יתקפו אז לתקוף חזרה"

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    הפרס הסודי של פידג&#39;יוטו היה על עמוד 45,בגלל שבאז לא רשום פיירו זכה בפידג&#39;יוטו&#33;

טרי:אתם מחפשים את צ&#39;ופי ליפאון וקיט בכל בניין הצוותים,אבל אין להם זכר,טוטודייל מתחיל לבכות ונידורן מנסה להרגיע אותו

טוקסי:אתה תוקף את טורקול בדחיפה ומערער את שיווי משקלו ואז מעיף אותו עם הפצת ריח,טורקול משתרע על הרצפה ונפגע מארבעה עוקצי רעל שאתה יורה לעברו,לפתע,ראש ההר נשבר ומתוכו יוצאת ציפור ענקית בצבעי כחול-תכלת שמשום מה מזכירה לך מאוד את מולטרס[] "מי היה זה שהעיר אותי?&#33;" היא שואלת בעצבנות

באז ג&#39;יי ושניף:הרקעים של כולכם לא טובים,אתם מתארים מקרה,לא עבר,יש לכם הזדמנות עד ההודעה ההבאה לתקן,תשקיעו עוד 10 דקות ותעשו רקע נורמאלי,אם אתם רוצים להיכנס למשחק כמובן

פיירו:אתה מצליח להוריד אותו ממך,אבל הוא משתמש באקדח מים שמעיף אותך רחוק,אתה מסתכל על להבתך ורואה שכחצי ממנה כבה

גיל:אתה מפתיע את דארקאי ומפיל את המשקולת על רידון,אבל כשניה לפני שהיא פוגעתת דארקאי משנה אתה מסלולה וגורם לה לעוף אליך

ספארקי:אתה מנסה לקפוץ על ג&#39;יודוד,אבל ג&#39;יודוד משתמש בגילגול וכמעט שמפיל אותך מההר,גרולייט צופה במתרחש מהצד בהנאה גלויה

צ&#39;ופי:כל הגרולייטים משתמשים בלהביור,ליפאון וקיט מתחילים לרעוד מפחד כשאתה בכוח שמעולם לא חלמתה שיש לך משתמש במכת ברק שמתפצלת ובולמת את כל הלהביור

7. Kibō no chi
    Originally posted by ~nitay~@Aug 25 2009, 04:30 PM
    טרי:אתם מחפשים את צ&#39;ופי ליפאון וקיט בכל בניין הצוותים,אבל אין להם זכר,טוטודייל מתחיל לבכות ונידורן מנסה להרגיע אותו
    "טוטודייל, אל תבכה. אנחנו נמצא אותם, תירגע" אני אומר לו ומרים אותו על הגב שלי.
    "נידורן, בואי" אני אומר ומתחיל ללכת אל החדר הכי קרוב, ואז נכנס אליו, מחפש פוקימונים חארים.

Spoiler ספוילר

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    טוקסי:אתה תוקף את טורקול בדחיפה ומערער את שיווי משקלו ואז מעיף אותו עם הפצת ריח,טורקול משתרע על הרצפה ונפגע מארבעה עוקצי רעל שאתה יורה לעברו,לפתע,ראש ההר נשבר ומתוכו יוצאת ציפור ענקית בצבעי כחול-תכלת שמשום מה מזכירה לך מאוד את מולטרס[] "מי היה זה שהעיר אותי?&#33;" היא שואלת בעצבנות

"תכירי..
    מאצ&#39;וק וטורקול..
    אני לא מכיר אותם.. הם תקפו אותי פתאום והתגוננתי.
    הם רצו להלחם בוולרינים וכנראה פגעו בהר."
    אני אומר ומצביע עליהם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. משתמש מנוסה
    הפוקימון:בלבאזור
    שם הפוקימון: באז
    רקע:לאחר שבאז בקע מהביצה הוא החליט לברוח מביתו ויצא לחפש חבר. באז ידע שיהיה לו קשה אבל הוא התחיל לנדוד. יום אחד חבורה של רטטות התחילו לתקוף אותו לבאז היה קשה אבל הוא הצליח להלחם בהם, לאחר שהעיף את כל הרטטות הוא התחיל לרוץ בשיא המהירות עד שפתאום תפס אותו רטטה אחד ונתן לו מכה חזקה. באז עף הצידה ובמהירות ניסה לחבוט ברטטה אך פתאום אור זוהר הגיח מהרטטה ועמד שם פוקימון גדול בעל שיניים גדולות. הפוקימון נתן נשיכה גדולה לבאז והוא התחיל לדמם ופתאום הגחי מהשיחים טורטרה גדול וחזק שהעיף את הפוקימון על העץ ואז הוא ברח.הטורטרה לקח במהירות את באז לביתו וטיפל בו. באז שכן אצלו כמה ימים עד שיום אחד בא מאמן וניסה לתפוס את טורטרה. טורטרה נלחם בחוזקה ובמהירות אך לבסוף נתפס.. באז היה מאוד עצוב והבטיח לעצמו שלעולם לא יתפס&#33;
    בקשות: אם אתה יכול להחזיר לי את הפוקימונים שהיו לי (לוטאד ו.. לא זוכר)
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ~nitay~@Aug 20 2009, 12:46 PM

רט:גרידוס[] יוצא מהמים ומסתכל עליך,הוא מגחח למראך ומעיף אותך לעץ קרוב,זה גם פוצע אותך קל

&#39;אולי עם אני יעצבן אותו הוא ירדוף אחריו ויתקוף במתקפות המים שלו,ואז אני יצליח להביא אותו לעץ ולטורטרה,והוא יכבה את השרפה&#33;&#39;אני חושב לעצמי,"איזה גרידוס חלשלוש&#33;,אתה בכלל לא הזזת לי&#33;,אני מכיר קאטרפים יותר חזקם ממך&#33;"אני אומר לו,ומוציא לא לשון,וכשהוא בא לתקוף אותי אני רץ בשיא המהירות שלי למקום שבו נמצא טורטרה
    תעזרו לביצה של מורקרו לבקוע:

ותאכילו את שלוס ב-Rawst Berry

ואל תשכחו את הביצה של מגבי:

מורקרו שולט!

קרדיט ל-steve,על הצביעה המגניבה הזאת של מורקרו בצבעי מיסמגיוס.

קרדיט ל-פיקסקול (:,על השילוב הזה של סייבלאי וסניזל.

קרדיט לסטיב על השילוב של מילוטיק וגראסטדון:

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ספארקי:אתה מנסה לקפוץ על ג&#39;יודוד,אבל ג&#39;יודוד משתמש בגילגול וכמעט שמפיל אותך מההר,גרולייט צופה במתרחש מהצד בהנאה גלויה
    "תצחק כל עוד אתה יכול "אגיד בזמן שאני רץ לכיוונו של גרולייט מהנחה שגיודוד ירדוף אחריי אני יזוז בשניה האחרונה כדי שהם יתנגשו אחד בשני .
    "אתה בטח שאתה לא רוצה לעזור אחד לשני בשביל לנצח אותו ?"אשאל במבט רציני את גרולייט .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה

צ&#39;ופי:כל הגרולייטים משתמשים בלהביור,ליפאון וקיט מתחילים לרעוד מפחד כשאתה בכוח שמעולם לא חלמתה שיש לך משתמש במכת ברק שמתפצלת ובולמת את כל הלהביור
    למה המשחק לא פעיל?
    --

אני נדהם מהכוח שלי ועושה עוד מכת ברק כדי לפגוע בהם

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    בגלל חוסר היכולת שלי להיות פעיל בתגובות כאן,אני סוגר את המשחק.

תודה לכולם,הייתם אחלה שחקנים,ואני מקווה שהמנהל הבא של המשחק יהיה יותר פעיל ממני ויגרום לכם יותר הנאה מהמשחק.

אפשר לנעול

14. the bitch is back
    ננעל ע"פ בקשת הפותח.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 45 מתוך 45 ראשוןראשון ... 35434445

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •