כמעט מיואש אחכה שסטאריו יתעורר.Originally posted by Norg Man@Aug 20 2009, 11:12 PM
תומאס
אסור לך להיכנס לזירה, אם תיכנס לזירה תיפסל
כמעט מיואש אחכה שסטאריו יתעורר.Originally posted by Norg Man@Aug 20 2009, 11:12 PM
תומאס
אסור לך להיכנס לזירה, אם תיכנס לזירה תיפסל
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
"טוב הגיעה הזמן להיות רצינים ריצ'ו מכת ברק על שלושתיהם ומגבי גחלת ולהביור על זובט ואקנס!"Originally posted by Norg Man@Aug 20 2009, 11:12 PM
גיי
מגבי יורה להביהור שבולם את העל קולי אבל הוא לא מצליח להגיע עד לגובה של זובט.
זובט צונח במהירות ויורה עוקץ רעל לכיוון רייצו, ובמכת ברק אחת מתוזמנת רייצו מפנה אותו אל עוקץ הרעל של אקנס וגורם להתנגשות בין המתקפות ששות כוחות ולבלימה של שתיהן
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"למה לקחת אותי לכאן?"אני שואל אותו..Originally posted by Norg Man@Aug 20 2009, 11:12 PM
מקס
אתה רץ אחרי צימצאר עד שאתם מגיעים לביניין גדול, שמראה כמו קזינו
"טוב, אז נשאר כאן..." אני אומר לעצמי, סוגר את הדלת ומתיישב ליד מאדקיפ.Originally posted by Norg Man@Aug 20 2009, 11:12 PM
כריס
מדקים ממשיך לבכות ולא קם
"זה היה סיוט רציני, הא? מצטער שלא הקשבתי לך..." אני אומר לו ומלטף אותו בראש.
ספוילר
איזה קול??
רומה
אתה צועק הצילו והצילו, ושומע את אותו קול מוכר מאחורה
~~~~~~~~~~~
אני צועק"תעזור לי בבקשה!!"
"שמישהו יעזור לי!" אני צועק ומנסה לזרוק אבנים על המסוקOriginally posted by Norg Man@Aug 20 2009, 05:44 PM
קיט
אתה קופץ על הסולם אבל התחילו להעלות אותו ואתה לא מגיע, המסוק מתחיל להתרחק, ובאלבזור עליו
כולם
מצטער שלא הגבתי אתמול
קיט
אתה זורק אבנים אבל זה לא עוזר, אנשים מתקבצים וצופים במה שקורה, אבל אין להם איך לעזור
רומה
אתה מסתובב, ולרגע אחד נראה לך שאתה רואה את אח שלך שוב, אבל מיד אחרי זה הקול המוכר הופך לצחוק מוכר, ואתה מוצא את עצמך קשור לעץ, קקליאון ושרומיש צוחקים מולך
כריס
מדקיפ ממשיך לבכות, הליטופים שלך לא מרגיעים אותו.
מדקיפ מזיז קצת את הראש ונושך לך את היד, אבל אתה לא מרגיש את הנשיכה, הוא כל-כך חלש שהוא בקושי מסוגל לזוז.
מקס
צימצאר רץ לתוך הביניין, ואחרי כמה שניות צימצאר רץ החוצה, 5 מאפיונרים רודפים אחריו.
גיי
אי אפשר לירות גחלת ולהביהור בבת אחת, צריך הפסקה של שניה שתיים בין לבין
__________________________________________________ __
קופינג יוצר מסך עשן בזמן שרייצו שולח מכת ברק ומגבי גחלת.
כשהעשן עובר רואים רק את קופינג, שמתקדפ במהירות לעבר רייצו. מגבי יורה להביהור אבל זובט ואקנס בולים ביחד בשילוב קטלני של על קולי ועוקץ רעל, וקופינג כבר במרחק נגיעה מרייצו
תומאס
אתה מחכה, וסטריו מתחיל להתעורר, אבל דרוזי יורה קרן בילבול, וסטריו מתחיל לירות אקדחי מים לכל מקום
ניקוד לא השתנה, יש עוד שתי דקות וחצי
"מה עכשיו עשית?" אני שואל אותו ומתחיל לרוץ בחזרה למרכז הפוקימונים.Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 02:16 PM
מקס
צימצאר רץ לתוך הביניין, ואחרי כמה שניות צימצאר רץ החוצה, 5 מאפיונרים רודפים אחריו.
אני שואל אותם"למה אתם עושים את זה מה אתם רוצים ממיני"ומתחיל ליבכות.
רומה
אתה מסתובב, ולרגע אחד נראה לך שאתה רואה את אח שלך שוב, אבל מיד אחרי זה הקול המוכר הופך לצחוק מוכר, ואתה מוצא את עצמך קשור לעץ, קקליאון ושרומיש צוחקים מולך
עכשיו אתה תקעתה אותי,מה אני אמור לעשות???Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 02:16 PM
קיט
אתה זורק אבנים אבל זה לא עוזר, אנשים מתקבצים וצופים במה שקורה, אבל אין להם איך לעזור
-----------------------
אני מתיישב על הרצפה ומתחיל לשקוע בדכאוני על זה שגנבו את בלבאזור
"ריצ'ו תיתמש במכת ברק על קופינג ואז כדור ברק!Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 02:16 PM
גיי
אי אפשר לירות גחלת ולהביהור בבת אחת, צריך הפסקה של שניה שתיים בין לבין
__________________________________________________ __
קופינג יוצר מסך עשן בזמן שרייצו שולח מכת ברק ומגבי גחלת.
כשהעשן עובר רואים רק את קופינג, שמתקדפ במהירות לעבר רייצו. מגבי יורה להביהור אבל זובט ואקנס בולים ביחד בשילוב קטלני של על קולי ועוקץ רעל, וקופינג כבר במרחק נגיעה מרייצו
מגבי תישתמש בבליבול על זובט ולהביור על אקנס!"
בברכה, דודי
"אמרתי כבר שאני מצטער מאדקיפ" אני אומר לו, מזיז את היד ומתיישב לידו, מנסה לחכות שהוא ירגע.Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 02:16 PM
כריס
מדקיפ ממשיך לבכות, הליטופים שלך לא מרגיעים אותו.
מדקיפ מזיז קצת את הראש ונושך לך את היד, אבל אתה לא מרגיש את הנשיכה, הוא כל-כך חלש שהוא בקושי מסוגל לזוז.
ספוילר
כריס
מדקיפ נופל ולא זז, הוא גמור.
הוא עדיין בהיסטריה, אבל הוא מותש עד כדי כך שאין לו כוח להראות את זה, והוא נרדם
גיי
רייצו פוגע בקופינג במכת ברק וקופינג מתפוצץ כשהוא צמוק לרייצו, הפיצוץ פוגע ברייצו קשות.
המאמן של הקופיניג שוח עוד זובט, ומגבי יורה עליו קרן בילבול שמבלבלת אותו ואז יורה להביהור על אקנס, שחוטף את המכה ישירות ומובס.
המאמן של האקנס מוציא זובט שלישי, ועכשיו אתה נגד שלוש זובטים, אחד קצת עייף, אחד מבולבל, ואחד חדש מהפוקדור
קיט
אני מצטער אבל אתה יכול לחשוב קצת, זאת לא תקיעה.
להביהור מגיע מבין האנשים ושורף את פרופלור המסוק, אתה רואה את השוטרת גני עם הארקניין שלה. המסוק נוחט בשדה ליד וביחד עם כולם את רץ לשם, באלבזור יוצא מהמסוק ואתה רואה שהוא מאוכזב, כשלפתע שני אנשים בשחור קופצים עליו. באלבזור שלוח גפן מצליפה וזורק את שניהם חזרה למסוק, ואז השוטרת גני באה ועוצרת אותם
רומה
כשאתה בוכה הם מתגלגלים מצחוק, אתה שם לב שהפוקדור של סייבלי פתוח, סייבלי בחוץ
מקס
אתה רץ ביחד עם צימצאר אבל המאפיונרים מקיפים אתכם.
כל אחד מוציא אקנס והם חוסמים אתכם, והם כועסים, ממש כועסים
"חכו רגע,מה הוא עשה לכם?"אני שואל אותם.Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 08:19 PM
מקס
אתה רץ ביחד עם צימצאר אבל המאפיונרים מקיפים אתכם.
כל אחד מוציא אקנס והם חוסמים אתכם, והם כועסים, ממש כועסים
"מגבי להביור על המבולבל ועל הייף ריצ'ו מכת ברק וכדור ברק על הזובט החדש!"Originally posted by Norg Man@Aug 22 2009, 08:19 PM
גיי
רייצו פוגע בקופינג במכת ברק וקופינג מתפוצץ כשהוא צמוק לרייצו, הפיצוץ פוגע ברייצו קשות.
המאמן של הקופיניג שוח עוד זובט, ומגבי יורה עליו קרן בילבול שמבלבלת אותו ואז יורה להביהור על אקנס, שחוטף את המכה ישירות ומובס.
המאמן של האקנס מוציא זובט שלישי, ועכשיו אתה נגד שלוש זובטים, אחד קצת עייף, אחד מבולבל, ואחד חדש מהפוקדור
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)