אני מתחיל לחשוש ומנסה לימצוא יציאה או דרך
רומה
אתה מסתובב אבל הדרך נעלמה, אין דרך לחזור בה
אני מתחיל לחשוש ומנסה לימצוא יציאה או דרך
רומה
אתה מסתובב אבל הדרך נעלמה, אין דרך לחזור בה
לארוויטר תשתמש בסופת חול ומפולת אבנים.Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 04:49 AM
תומאס
סטרמי יוצא מוקף בכוכבים בזמן שלרוויטר במפולת אבנים, והיריב שלך מוציא מילוטיק וצארמיליון
נקודות:
סטריו ולרוויטר- 100%
מילוטיק וצארמיליון- 100%
יש עוד חמש דקות והקרב מתחיל
סטארמי תשתמש בקרן קרח על סופת חול כדי ליפות את הגרגרים של החול ובסחרור מהיר כדי לקחת אבן ולסחרר אותה סביבך(או על הקצה/חוד של הראש שלך)
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני הולך אל האחד של מונטריטOriginally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 04:49 AM
קיט
אתה יוצא רואה שלט גדול שאומר "שבוע הליכה לפליגאן"
כדי להגיע לשדה שליד פליגאן תצתרך ללכת שבוע שלם, למרות שאני אפילו לא הזכרתי אותו
"מה!" אני עולה עוד יותר מהרOriginally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 04:49 AM
גיי
אתה עולה ואחרי חצי שעה מצליח לעלות חמש מטרים (בגובה ביחס לפני המים, לא התקדמות של חמש מטרים בנטייה של ההר), מסוק עובר לידך והסגן צועק לך "יש לך עוד 50 מטרים ושלוש שעות לעלות"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
גיי
אתה מגיע לראש ההר, לא ברור לך אחרי כמה זמן.
הסמל אומר "איחרת בחצי שעה, אבל לא נורא, אני אחד היחידים שעשה את זה בזמן. אני מקווה שאתה מוכן, קדברה הזה מוכן לקרב"
קיט
הם לא ליד הערים, הם בדרך לערים, עכשיו אתה יכול להחליט מחדש, אני לא רוצה שתידפק כי אתה לא מבין
תומאס
שני התרגילים מצליחים.
החול קופא ומנצנץ וסטרמי מסתחרר במהירות עם האבנים ומעיף אותם לכל עבר בצורה מדהימה.
צארמיליון יורה להביהור ששורף את הקרח ופוגע ישירות בסטרמי ומפיל אותו לריצפה, אבנים נערמות עליו.
נקודות:
סטרמי ולארוויטר- 95%
צארמיליון ומילוטיק- 90%
רומה
יש פשוט שדה גדול מסביבך, קצת עצים והרבה דשא
מקס
"כאילו שנאמין לך, שקרן עלוב"
הם מצמצמים את המעגל, עד כמה שהם יכולים
כריס
מדקיפ אוכל עוד ועוד עד שהוא גומר 300 גרם של האוכל, הוא נופל על הריצפה ומפהק, נראה שהואכל הרדים אותו
"תגידי, זה בסדר אם אני אשמור את האוכל הזה? מאדקיפ כנראה אוהב אותו" אני שואל את האחות ג'וי.Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 07:54 PM
כריס
מדקיפ אוכל עוד ועוד עד שהוא גומר 300 גרם של האוכל, הוא נופל על הריצפה ומפהק, נראה שהואכל הרדים אותו
ספוילר
"כן קדימה פוצ'יאנה נהימה ונשיכה!"Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 07:54 PM
גיי
אתה מגיע לראש ההר, לא ברור לך אחרי כמה זמן.
הסמל אומר "איחרת בחצי שעה, אבל לא נורא, אני אחד היחידים שעשה את זה בזמן. אני מקווה שאתה מוכן, קדברה הזה מוכן לקרב"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני יחפש פוקימון להילחם נגדו
רומה
יש פשוט שדה גדול מסביבך, קצת עצים והרבה דשא
"צימצר תקוף אותם בלהביור!"אני צועק לו.Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 07:54 PM
מקס
"כאילו שנאמין לך, שקרן עלוב"
הם מצמצמים את המעגל, עד כמה שהם יכולים
כריס
"אין בעיה, תיקח אותו. תוכל לקנות ממנו בכל חנות"
גיי
הסגן עולה על המסוק שממריא וצוה מעל הרחבה השטוחה של הפסגה וצועק התחילו.
קדבה שולח קרן על חושית, אבל כשהיא נוגעתבראש של פוציאנה היא מתפזרת לכול הכיוונים ולא גגורמת לשום נזק. פוציאנה רץ לכיוון קדברה המופתע תוך כדי נהימות בלתי פוסקות, הוא מתמלא באנרגיה ומגביר מהירות, קופץ ונושך את קדברה בחוזקה.
קדברה עף לאחור פגוע קשות ביד מהמתקפה, ופוציאנה נוחט על הקרקע עצבני.
מקס
צימצאר מטפתל מתחת לאחיזה של גליגר אבל לא מצליח לתקוף, גליגר נותן לו מכה בראש והוא מתעלף
רומה
אתה מטייל בשדה כשלפתע קופץ מולך ספויינק.
ספונייק קופץ ממקום למקום ומביט כמה שיותר רחוק, נראה שהוא מחפש משהו.
אתה שם לב שאין לו פנינה
אני מרים את צימצר ואומר,"תנו לי ללכת!זה לא אני!תעזבו אותי,מי שאתם מחפשים ברח לכם מול העינים!!"Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 09:18 PM
מקס
צימצאר מטפתל מתחת לאחיזה של גליגר אבל לא מצליח לתקוף, גליגר נותן לו מכה בראש והוא מתעלף
"טוב. יש לך אוכל שמתאים לסנוברים או לפוקימוני קרח?" אני שואל.Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 09:18 PM
כריס
"אין בעיה, תיקח אותו. תוכל לקנות ממנו בכל חנות"
ספוילר
"סטרמי סחרור ואקדח מים כדי להעיף מעליך את האבנים.Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 07:54 PM
תומאס
שני התרגילים מצליחים.
החול קופא ומנצנץ וסטרמי מסתחרר במהירות עם האבנים ומעיף אותם לכל עבר בצורה מדהימה.
צארמיליון יורה להביהור ששורף את הקרח ופוגע ישירות בסטרמי ומפיל אותו לריצפה, אבנים נערמות עליו.
נקודות:
סטרמי ולארוויטר- 95%
צארמיליון ומילוטיק- 90%
לארוויטר תרוץ מהר ואז נשיכה על צ'ארמיליון.
אחרי שאתה ממש קרוב אליו תשתמש בעוד מפולת אבנים כדי לערום עליו אותן."
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אני לא רוצה לתפוס פוקימון מים ולהידפק,אבל אין לי הרבה ברירות O:Originally posted by Norg Man@Aug 24 2009, 07:54 PM
קיט
הם לא ליד הערים, הם בדרך לערים, עכשיו אתה יכול להחליט מחדש, אני לא רוצה שתידפק כי אתה לא מבין
-------------------
אני הולך לאגם
אני קורא לסייבלי ושרומיש מהפוכדורים שלהם ואומר לסייבלי "לישאול אותו עם הוא צריך עזרה בחיפושים?"
רומה
אתה מטייל בשדה כשלפתע קופץ מולך ספויינק.
ספונייק קופץ ממקום למקום ומביט כמה שיותר רחוק, נראה שהוא מחפש משהו.
אתה שם לב שאין לו פנינה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)