צארלי
"מה שעשית היה אכזרי, אחרי כל מה שהוא עבר אתה נותן לו יחס קר כזה? אני לא אתן למאמן כמוך לקחת את מדקיפ המסכן הזה ולמרר את חייו"
כריס
לדיבה מביטה על הבור בפחד ולוקחת צעד אחורה, היא רועדת בלי הפסקה, היא ממש מפחדת
גיי
הכל סגור, כולם כבר ישנים
צארלי
"מה שעשית היה אכזרי, אחרי כל מה שהוא עבר אתה נותן לו יחס קר כזה? אני לא אתן למאמן כמוך לקחת את מדקיפ המסכן הזה ולמרר את חייו"
כריס
גיי
הכל סגור, כולם כבר ישנים
אני נרדם על הריצפה שליד מרכז הפוקימוניםOriginally posted by norg@Jul 25 2009, 07:01 PM
גיי
הכל סגור, כולם כבר ישנים
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"טוב, לא צריך!" אני אומר ומחזיר את לידיבה לכדור, ומנסה לחפש דרך אחרת לעיר אורדור.Originally posted by norg@Jul 25 2009, 07:01 PM
כריס
ספוילר
"אני לא מבין מה אני עושה לא טוב..." אני אומר לו "אם מישהו לא מדבר איתך צריך לתת לו זמן להתאושש, וזה מה שאני נותן לו עכשיו..."Originally posted by norg@Jul 25 2009, 07:01 PM
צארלי
צארלי
"במקום לתמוך בו אתה צועק עליו ומחזיר אותו לפוקדור, עכשיו תחזיר לי את הפוקדור הזה!"
כריס
אתה יכול לנסות לעקוף את הבור, אין עוד הרבה דרכים שאתה חושב עליהן.
גיי
אתה מנסה להירדם ולא מצליח, הריצפה קשה.
אתה נזכר שיש לך שק שינה בתיק
אבל כשניסיתי אמרת שאני לא יכול, תחליט כבר X_XOriginally posted by norg@Jul 25 2009, 08:15 PM
כריס
אתה יכול לנסות לעקוף את הבור, אין עוד הרבה דרכים שאתה חושב עליהן.
אני מנסה לעקוף את הבור מסביב בשביל להמשיך בדרך לעיר אורדור.
ספוילר
אלך למרכז הפוקימונים הגדול במונטריטOriginally posted by norg@Jul 25 2009, 05:06 PM
תומאס
תחרות לא רשמית?
כנראה שחכתי למחוק אותה מ'מה יש בעיר' כשערכתי את המפה.
אני מוריד את זה עכשיו, בעיר אין תחרות לא רשמית, מצטער
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
*לא צעקתי עליו! אמרתי לו הכל ברוגע!*Originally posted by norg@Jul 25 2009, 08:15 PM
צארלי
"במקום לתמוך בו אתה צועק עליו ומחזיר אותו לפוקדור, עכשיו תחזיר לי את הפוקדור הזה!"
אם אתה רוצה לשנות את התגובה שלך תשנה אבל אם לא אז:
"אם אתה מאמין שזו הדרך לתמוך במדקיפ אז בסדר!" אני אומר לפרופסור "אם מדקיפ יקבל מאמן שכל הזמן ידבר אליו רגוע הוא יהיה רגיש והוא לא יוכל לעשות שום דבר כמעט! מדקיפ צריך מאמן טוב שיודע להקשיב אך גם יודע להיות קשוח שצריך!"
כריס
אמרתי שהבור יוצא מהשביל ומתקדם למרחק גדול, לא שאתה לא יכול לעשות את זה
צארלי
אני יודע, ואף פעם אל תגיד "אם אתה רוצה לשנותאת התגובה שלך תשנה", התגובה שלי לא תשונה אלא אם הייתה לי טעות בהבנת אסטרטגית הקרב של השחקן
אסתכל לעבר הצעקה כדי לראות מי צעק ומה קרה..Originally posted by norg@Jul 25 2009, 08:23 PM
תומאס
אתה מגיע למרכז ושומע מבפנים צעקות
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
שם בפורום: The Mad Hatter
שם במשחק: אליס סקיי, Alice Sky.
רקע: אליס סקיי, נולדה בעיירה קטנה בשם גורביט ומתגוררת שם עד היום. אליס חיה באושר במצב כלכלי מעל הממוצע עם שני הוריה ואחיה הגדול - ג'ף, אביה חוקר פוקימונים פרהיסטורייה ואימה מנהיגת מכון המים בעיר סוטופוליס במחוז הוון. אחיה, ג'ף, מאמן פוקימונים גדול שמתחיל בקרוב את מסעו במחוז שינו. אליס אף פעם לא אהבה כל כך פוקימונים ואף פחדה מהם, למרות שמשפחתה עסקה בפוקימונים כל הזמן, עד שהגיע היום ששינה את חייה. זה היה ביום חורפי, כשהייתה בת 13, אליס ישבה בחדרה והכינה שיעורי בית עד שהבחינה בפידג'י קטן שנכנס אל תוך חדרה דרך החלון שנשאר פתוח. לפידג'י הזה היה סימן היכר מיוחד, על כנפו הימני נמצא כתם בצורת כוכב בצבע חום כהה. כשאליס שמה לב לפידג'י היא מיד נרתעה וניסתה להתרחק ממנו, ככה עברו שתי דקות ואליס שמה לב שהפידג'י הקטן פצוע. לאט לאט אליס התגברה על הפחד שלה והתקרבה אל הפידג'י צעדים קטנים בכל פעם, ולבסוף החזיקה את הפידג'י בזרועותיה. אליס טיפלה בפידג'י הקטן כמספר חודשים וכשהרגיש טוב יותר שיחררה אותו. מאז אותו יום אליס הפסיקה לפחד מפוקימונים ואף התחילה לאהוב אותם, אליס החליטה שברצונה להיות מאמנת פוקימונים גדולה בדיוק כמו אחיה. כשהגיעה לגיל 15, הוזמנה אל פרופסור גרי כדי לאסוף את הפוקימון הראשון שלה לתחילת המסע.
ספרייט:
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד:
הערות/הארות:
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
אני פותח את התיק לוקח את שק השינה והולך לישוןOriginally posted by norg@Jul 25 2009, 08:15 PM
גיי
אתה מנסה להירדם ולא מצליח, הריצפה קשה.
אתה נזכר שיש לך שק שינה בתיק
בברכה, דודי
תומאס
הדלת סגורה ואתה לא יכול לראות מה קורה בפנים
אליס
אין מקום מצטער
גיי
אתה כמעט נרדם, אבל השמש מתחילה לזרוח ויש יותר מדי אור
אני יורד במדרגות.Originally posted by norg@Jul 25 2009, 08:23 PM
כריס
אמרתי שהבור יוצא מהשביל ומתקדם למרחק גדול, לא שאתה לא יכול לעשות את זה
אני קם והולך לאחות ג'וי כדי לישאול אותה אייזה דרכים יש כדי להגיעה לעיר של המכוןOriginally posted by norg@Jul 25 2009, 09:08 PM
גיי
אתה כמעט נרדם, אבל השמש מתחילה לזרוח ויש יותר מדי אור
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)