גיי
גסטלי הזה שלך ואמצע הלילה. זאת הייתה תגובה תוקעות, תגיד תודה שאני לא דופק אותך
"אני אוהב את שני המקצועות.Originally posted by Norg Man@Aug 4 2009, 09:28 PM
תומאס
"לא צריך להודיע לאף אחד, כל אחד מתקדם בקצב שלו ובדרך שלו. יש פה מכון פוקימונים ותחרות פוקימונים, התחרות מחר והיום המנהיג בחופשה, כך שמחר תוכל להשיג את התג או את הסרט הראשון שלך, לפחות תוכל לנסות להשיג
אוקי אפשר לשכור פה חדר?"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
תומאס
"לינה בחינם אצלנו.נרשמת לתחרויות ולליגה?"
זה שמנסה להירשם כבר כמה שעות
סוף סוף רשום, תגיב להתחלה
"אני רוצה צ'ימצ'אר" אני אומר לפרופסור.התחלה:
אתה יורד מהאופניים של אחיך ומנופף לו לשלום בזמן שהוא נוסע לעבר מסע חדש ומנופף לך בחזרה. הפרופסור כבר קורא לך לבוא להיכנס ולקבל את הפוקימון שלך, ולידו עומד מדען שמחזיק מגש עמוס בפוקדורים. אתה מרגיש נפלא ושומע את שירת הטיילו כשאחיך נעלם מעינך, ואתה פונה לכיוון המעבדה. אתה מגיע למעבדה והפרופסור שואל אותך "אז, איזה פוקימון תרצה?"
"תודה,Originally posted by Norg Man@Aug 4 2009, 11:28 PM
תומאס
"לינה בחינם אצלנו.נרשמת לתחרויות ולליגה?"
האחות ג'וי, היכן נרשמים? אני נתקעתי בדרך במונטריט וגנבו שם המון פוקדורים! לא יכולתי לעצור אותם."
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
תומאס
"עצרו את הגנבים אין לך מה לדאוג, לא היית צריך לעצור אותם. לתחרויות במתחם התחרויות, המבנה הכחול ליד המרכז, ולליגה אפשר להירשם כאן"
Y-CORE 13
תזכיר לי את השם של הדמות בבקשה
אני מנסה להידחף בין האנשים כדי לראות על מה הם מסתכליםOriginally posted by Norg Man@Aug 4 2009, 10:42 PM
קיט
כשאתה מגיע לעיר אתה רואה התקהלות גדולה מסביב למשהו קטן, לא ברור מה
קיט
אתה מתחיל להידחף ורואה שמה שיש שם זה וופרממש קטן, נראה שזה וופר תינוק שהלך לאיבוד.
הוא רועד מפוחד ומתקבץ לתוך עצמו, כשלפתע הוא מתחיל לבכות
"מה קרה"אני שואל אותו ועומד לידוOriginally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 09:18 AM
קיט
אתה מתחיל להידחף ורואה שמה שיש שם זה וופרממש קטן, נראה שזה וופר תינוק שהלך לאיבוד.
הוא רועד מפוחד ומתקבץ לתוך עצמו, כשלפתע הוא מתחיל לבכות
"אוקיי את יכולה לרשום אותי פה לליגה?"Originally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 07:52 AM
תומאס
"עצרו את הגנבים אין לך מה לדאוג, לא היית צריך לעצור אותם. לתחרויות במתחם התחרויות, המבנה הכחול ליד המרכז, ולליגה אפשר להירשם כאן"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
קיט
אתה לא מסוגל להגיע אליו וכולם מדברים הוא לא ישמע אותך
תומאס
"כן רק תביא לי את הפוקידע שלך כדי שאני אעלה את הנתונים"
"בלבאזור,תנסה לדבר איתו" אלחש לבלבאזור ואנסה לדחוף אותו אל תוך מרכז המעגלOriginally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 09:27 AM
קיט
אתה לא מסוגל להגיע אליו וכולם מדברים הוא לא ישמע אותך
קיט
אתה מצליח לדחוף את באלבזור פנימה, אבל הוא עומד שם בלי לעשות כלום, רק מביט עליך מבולבל. נראה שהוא לא שמע מה אמרת לו לעשות
אנסה לסמן לו בעזרת ידיי מה שידבר עם וופר ואם הוא לא יבין אני פשוט אסמן לו שיחזור אליי ואגיד לו את הפקודות מחדשOriginally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 09:43 AM
קיט
אתה מצליח לדחוף את באלבזור פנימה, אבל הוא עומד שם בלי לעשות כלום, רק מביט עליך מבולבל. נראה שהוא לא שמע מה אמרת לו לעשות
לדמות קוראים מקס.Originally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 07:52 AM
Y-CORE 13
תזכיר לי את השם של הדמות בבקשה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)