תומאס
רעש זה לא צעקה.
יש שם רעשים לא יותר, גם מכונת צילום עושה רעשים
תומאס
רעש זה לא צעקה.
אחכה עוד 10-20 דק' ואם אף אחד לא בא אכנס בדלתOriginally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 08:26 AM
תומאס
רעש זה לא צעקה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מה זה מריג לא הבנתי את ההודעהOriginally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 07:27 AM
גיי
אתה עוצם עיינים ושומע פוקימון יוצא מפוקדור, ומריג את אחד הפוקדורים שלך זז
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני לוקח את צ'ימצ'אר על הידיים שלי ורץ בחזרה לעיר למרכז הפוקימונים.Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 07:27 AM
מקס
מלא גלי חול בולים את הגחלת עד שלצימצאר נגמר האוויר.
בדיגלט שמגן על מעגל הדיגלטים חזק
גיי
מרגיש
מקס
צימצאר לא נפגע, הדיגלט רק בולם לא תוקף ואין מרכז פוקימונים באיזור, לא אחד שאתה יודע על קיומו
תומאס
אטחרי חמש דקות יוצאת אישה משם ושואלת "באת להירשם לתחרות הסרט?"
"כן,את רוצה את הפוקידע שלי כדי לעדכן אותו?" אגיד ואושיט לה את הפוקידע שליOriginally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 09:26 AM
תומאס
אטחרי חמש דקות יוצאת אישה משם ושואלת "באת להירשם לתחרות הסרט?"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
"צ'ימצ'אר תרוץ אל הדיגלט הזה ותתקוף אותו בשריטה ובדרך תתחמק מההתקפות שלו"Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 09:26 AM
מקס
צימצאר לא נפגע, הדיגלט רק בולם לא תוקף ואין מרכז פוקימונים באיזור, לא אחד שאתה יודע על קיומו
תומאס
"לא אני צריכה רק את אישור המעבר שלך"
מקס
צימצאר רץ ודיגלט לא עושה כלום. צימצאר מנסה לשרוט אותו אבל דילגט נכנס לאדמה ואז יוצא ממנה ומעיף את צימצאר אחורה
אמרתי אבל בכל מקרה, רגע אני בעיר אורדור עכשיו נכון?Originally posted by Norg Man@Aug 5 2009, 10:01 PM
ריי
סליחה טעות שלי מונטריט, חבל שלא עלית על זה לבד אבל זאת לא אשמתך
- - - - - - - - - -
"קדימה מדקיפ בוא נתאמן לקראת תחרות הסרט הראשונה שלנו" אומר ואחפש מקום טוב לאימונים.
"צ'ימצ'אר אתה חייב להצליח!!בכל בכוח שלך!תחפור בור באדמה בעזרת חפירה ותשלח אליו גחלת אחר כך תרוץ לצד השני של הבור ותשלח גם אליו גחלת"Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 09:35 AM
מקס
צימצאר רץ ודיגלט לא עושה כלום. צימצאר מנסה לשרוט אותו אבל דילגט נכנס לאדמה ואז יוצא ממנה ומעיף את צימצאר אחורה
אתן לה את אישור המעבר שלי.Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 09:35 AM
תומאס
"לא אני צריכה רק את אישור המעבר שלך"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ריי
אתה במונטריט מה לא ברור??? הרגע אמרתי לך שזאת הייתה טעות לשי וכתבתי אורדור במקום מונטריט!!!
תומאס
אין לך אישור מעבר, אם היה לך היה רשום לך בציוד
מקס
צימצאר מביט עליך מבולבל, הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו והדיגלט מתחפר באדמה ונעלם
"סליחה גבירתי איפה אפשר להשיג אישור מעבר?"Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 09:42 AM
תומאס
אין לך אישור מעבר, אם היה לך היה רשום לך בציוד
I want to play a game
תודה לOdin Borson
"עזוב צ'ימצ'אר בוא נלך לחפש פוקימון אחר" אני אומר לו.Originally posted by Norg Man@Aug 6 2009, 09:42 AM
מקס
צימצאר מביט עליך מבולבל, הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו והדיגלט מתחפר באדמה ונעלם
תומאס
"אז זת תחרות הסרט הראשונה שלך? תכניס את הפוקדע שלך לחריץ כאן"
האישה מצביע על חריץ שמותאם בדיוק לפוקדע
מקס
צימצאר ואתה מתחלים ללכת, כשלפתע כל אחד ההדיגלטים במעגל זוהר וגדל ומתפתח לדוגטריו, והאחרים אחריו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)