"על החיים ועל המוות" אני אומר ואז מוציא את פוצ'יאנה ואומר:Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:42 PM
גיי
"אין בעיה, רייצו ומנקטריק שלי ילחמו, ומי יהיו בצד שלך?"
"אל תאכזב אותי קדימה זה הזמן שלך להפוך לחזק עכשיו!"
"על החיים ועל המוות" אני אומר ואז מוציא את פוצ'יאנה ואומר:Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:42 PM
גיי
"אין בעיה, רייצו ומנקטריק שלי ילחמו, ומי יהיו בצד שלך?"
"אל תאכזב אותי קדימה זה הזמן שלך להפוך לחזק עכשיו!"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
גיי
פוציאנה מחייך לך ונעמד ליד פיקאצו. זה שמולך אומר "פוציאנה? גסטלי הזה שלי תמורת מריפ על בטוח"
"תעזוב אותה!"אני צועק לו .Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:31 PM
מקס
אתה נכנס לחנות ורואה אדם בחליפה שחורה עם סמל R אדום עליה מאיים על המוכרת עם אקדח ואומר "את שאפט, עכשיו!"
אני אומר לעצממי:Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:43 PM
גיי
פוציאנה מחייך לך ונעמד ליד פיקאצו. זה שמולך אומר "פוציאנה? גסטלי הזה שלי תמורת מריפ על בטוח"
"אוי באמת אני צריך להיקנה בתוך נקווה שאחד מהם יפתיעה אותי או היתפתח בקרב הזה"
ואז אומר:
"פיקצ'ו מיתקפה מהירה על מנקטריק!
פוצ'אנה דחיפה ונשיכה על ריצ'ו!"
בברכה, דודי
מקס
הוא אומר "אל תתערב" בתקיפות ואז פונה לאישה ואומר "תני לי את שאפט, לפני שאני יורה. אני לא מפחד להרוג אותך, אני צריך את שאפט ולא יותר. אנחנו לא יכולים הסיד עוד אחת מהרוחות"
גיי
פיקאצו יוצא במתקפה מהירה אבל מנקטריק קופץ ואז תופס אותו בניב רעם, בזמן שרייצו חוטף את כל המכות של פוציאנה כאילו כלום, אפילו לא מנסה לחמוק
"צ'ימצ'אר תקוף את האיש הזה בגחלת!"אני צועק לצ'ימצ'אר .Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:51 PM
מקס
הוא אומר "אל תתערב" בתקיפות ואז פונה לאישה ואומר "תני לי את שאפט, לפני שאני יורה. אני לא מפחד להרוג אותך, אני צריך את שאפט ולא יותר. אנחנו לא יכולים הסיד עוד אחת מהרוחות"
"עכשיו פוצ'אנה תישתמש בנשיכה ודחיפה על מנקטריק ופיקצ'ו תישתמש שוב במיתפה מהירה על מנקטריק"Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:51 PM
גיי
פיקאצו יוצא במתקפה מהירה אבל מנקטריק קופץ ואז תופס אותו בניב רעם, בזמן שרייצו חוטף את כל המכות של פוציאנה כאילו כלום, אפילו לא מנסה לחמוק
בברכה, דודי
מקס
צימצאר בפוקדור, לא יעזור לך לצעוק לו הוא לא יכול לעשות כלום.
להוציא אותו לוקח זמן ואתה צריך לציין את זה בתגובה
גיי
שני הפוקימונים תוקפים ביחד את מנטריק משני כיוונים, ולפתע רייצו שולח מכת ברק שפוגעת בכל השלושה, כשהם נוגעים זה בזה.
מנקטריק בקושי נפגע וגם פיקאצו עמד בזה לא רע, אבל פוציאנה חתף את מלוא עוצמת המתקפה ונפגה קשה, הם לא הצליחו לתקוף
"צימצר צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף את האיש הזה בגחלת"אני אומר לו.Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:56 PM
מקס
צימצאר בפוקדור, לא יעזור לך לצעוק לו הוא לא יכול לעשות כלום.
להוציא אותו לוקח זמן ואתה צריך לציין את זה בתגובה
--------
כל הזמן הייתי רושם שהוא הולך איתי,ולא בפוקדור אבל לא חשוב..
מקס
החזרת אותו לפוקדור כשהתרחקת מהדיגלט, מאז לא הוצאת אותו
"איווו לא!!!!!!!! פוצ'יאנה חחיבת להיות לך מיתקפה שתעזור לנו! פיצ'ו תישתמש בנשיכה מתוקה על מנקטריק ועל ריצ'ו מיתקפה מהירהOriginally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 09:56 PM
גיי
שני הפוקימונים תוקפים ביחד את מנטריק משני כיוונים, ולפתע רייצו שולח מכת ברק שפוגעת בכל השלושה, כשהם נוגעים זה בזה.
מנקטריק בקושי נפגע וגם פיקאצו עמד בזה לא רע, אבל פוציאנה חתף את מלוא עוצמת המתקפה ונפגה קשה, הם לא הצליחו לתקוף
פוצי'אנה לך אחורה ותנוח! פיקצ'ו תגבה אותו!"
בברכה, דודי
למה לעזאזל לכל חברי צוות רוקט יש דווקא אקנס? :o :huh:Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 10:01 PM
מקס
החזרת אותו לפוקדור כשהתרחקת מהדיגלט, מאז לא הוצאת אותו
מקס
כי זה הפוקימון העממי של צוות רוקט, אין מה לעשות
פוציאנה הולך אחורה בזמן שמנקטריק מאבד את הריכוז ורייצו נהדף לאחור ע"י המתקפה המהירה של פיקאצו, אבל מהר מאוד רייצו מעיף אותו אחורה בזנב ברזל ומנקטריק חוזר לעצמו
"צימצאר תנסה להשתמש בשריטה,תשרוט את אקנס עד שהוא ישחרר אותך ואז תתקוף אותו בגחלת!"אני צועק לו.Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 10:05 PM
מקס
כי זה הפוקימון העממי של צוות רוקט, אין מה לעשות
"פיקצ'ו נשיכה מתוקה על מנקטריק ומיתקפה מהיר על ריצ'ו פוצ'יאנה נשיכה ודחיפה!"Originally posted by Norg Man@Aug 14 2009, 10:05 PM
גיי
פוציאנה הולך אחורה בזמן שמנקטריק מאבד את הריכוז ורייצו נהדף לאחור ע"י המתקפה המהירה של פיקאצו, אבל מהר מאוד רייצו מעיף אותו אחורה בזנב ברזל ומנקטריק חוזר לעצמו
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)