"אוקי סליחה" אני אומר יותא מהמכון ומחפש קרב נגד מאמן כדי ליבדוק את מגביOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 04:53 PM
גיי
הגנן אומר לך "אל תחכה כאן, הכניסה אסורה כשהמאמן לא כאן"
"אוקי סליחה" אני אומר יותא מהמכון ומחפש קרב נגד מאמן כדי ליבדוק את מגביOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 04:53 PM
גיי
הגנן אומר לך "אל תחכה כאן, הכניסה אסורה כשהמאמן לא כאן"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
קראתי זה אולי יותר טוב?Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 04:22 PM
ברוס
קראת את המדריך שלי?
זאת תגובה תוקעת וכדי להמשיך אני צריך לפגוע בך.
תפסת אותו, מה הלאה? בבקשה אל תגיב ככה שוב, פעם אהבאה אני לא אזהיר, אני אדפוק
----------------------
אני תופס אותו ואומר
"אצל ברוס יש משמאת ברור לך אזוריאל?"
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
ברוס
כן זה הרבה יותר טוב
אני הולך לחפש חנות כדי ליקנות משו לאכול ולישתות לחכות עעד שאמאמן מכון יחזורOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:15 PM
גיי
אתה יוצא החוצה ועובר בכל העיר, אבל אתה לא רואה שום פוקימון, חוץמכה זיגזגונים שהולים עם כמה זקנים
בברכה, דודי
אני יוצא מהחנות ומחפש מקום שאני אוכל ללכוד פוקימון בוOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 04:53 PM
מקס
אתה יוצא מהחנות ומה הלאה?
בבקשה בלי תגובות תוקעות, זאת האזהרה האחרונה
מקס
מה זה מקום שאוכל ללכוד בו פוקימון?
יש פוקימונים בכל מקום, לא כולם יכולים להילחם ולא כולם פראיים אבל יש פוקימונים בכל מקום.
תגובה ברורה להבאה, או שאתה מוקפא.
גיי
איזו חנות? תהייה מדויק בבקשה
"אזוריאל תירגע אין לך מה לבכות הם לא טוב לך הייתי אתה יכול לעזוב"Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:15 PM
ברוס
כן זה הרבה יותר טוב
אני מחפש שדה או יער שבוא אני אוכל ללכוד פוקימונים פראייםOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:25 PM
מקס
מה זה מקום שאוכל ללכוד בו פוקימון?
יש פוקימונים בכל מקום, לא כולם יכולים להילחם ולא כולם פראיים אבל יש פוקימונים בכל מקום.
תגובה ברורה להבאה, או שאתה מוקפא.
לא אני משנה את ההודעה שליOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:25 PM
גיי
איזו חנות? תהייה מדויק בבקשה
--------------------------
אני מוציא את ריצ'ו ומתחיל לעבוד איתו על מכת וולט
בברכה, דודי
ברוס
כמה שגיאות כתיב, עברתי על זה 5 פעמים עד שהבנתי
אני מכניס אותו לפוקדור ויוצא החוצה למסע...Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:32 PM
ברוס
כמה שגיאות כתיב, עברתי על זה 5 פעמים עד שהבנתי
גיי
איך לעבוד על מכת וולט?
מקס
יש שדות גדולים מחוץ לעיר, בסה"כ שלוש.
אחד חזרה למונטריט, השני לכיוון אגם גדול ואם מתקדמים מגיעים לחוף והשלישי לכיוון פליגאן.
לאיזה אתה הולך?
ברוס
אתה מחוץ למעבדה, לאיפה אתה הולך?
אני יתקדם ליער לחפש פוקימונים חזקיםOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:37 PM
ברוס
אתה מחוץ למעבדה, לאיפה אתה הולך?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אני לוקח את צ'ימצ'ר ומתחיל ללכת לכיוון האגם והחוף.Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:37 PM
מקס
יש שדות גדולים מחוץ לעיר, בסה"כ שלוש.
אחד חזרה למונטריט, השני לכיוון אגם גדול ואם מתקדמים מגיעים לחוף והשלישי לכיוון פליגאן.
לאיזה אתה הולך?
אני מתחיל ללמד אותו מה עושים איך הוט טועון אנרגיה חשמלית ושיעסה את המכה על איזו אבןOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 05:37 PM
גיי
איך לעבוד על מכת וולט?
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)