מקס
זאת חורשה גדולה שפוט הלכת בה לכיוון האגם, אין שביל
גיי
מגבי יורה קרן בילבול אבל קקניאה שוב חומק ואז בולם את אגרוך האש עם אגרוך סיכה ושניהם תקועים, לא זזים ומנסים לגבור אחד על השני
מקס
גיי
מגבי יורה קרן בילבול אבל קקניאה שוב חומק ואז בולם את אגרוך האש עם אגרוך סיכה ושניהם תקועים, לא זזים ומנסים לגבור אחד על השני
אז אני חוזר לחורשה ומתחיל לחפש פוקימונים מעניינים..Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:18 PM
מקס
"מגבי זה הזמן קרן בילבול וגחלת!"Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:18 PM
גיי
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
זהו סופי עם יש בעיה תגיד איפו היא כי מבחינתי הטופס מצויין
מקס
מה זה פוקימון מיוחד?
אתה מוצא כמה זיגזגוניםוטיילואים
מייק
דעתך לא משנה פה
הנה תיקון אחד:
אחד מהם היה איווי. מייק טיפל באיווי במשך הרבה זמן והם ניקשרו מאד. מייק חשב שאיווי הוא היחיד שבאמת מבין אותו. מייק ואיווי היה ביחד הרבה זמן עד שהבעלים של איווי לקח אותו חזרה מהמעון
לעומת:
אחד מהם היה איווי מייק טיפל באיווי במשך הרבה זמן והם ניקשרו מאד מייק חשב שאיווי הוא היחיד שבאמת מבין אותו.מייק ואיווי היה ביחד הרבה זמן עד הבעלים של איווי לקח אותו חזרה מהמעון
גיי
מגבי עומד לירות קרן בילבול כשקקניאה מעיף אותו באגרוף סיכה עם היד השנייה, ואז טיל סיכות
"גחלת! ואגרוף אש"Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:25 PM
גיי
מגבי עומד לירות קרן בילבול כשקקניאה מעיף אותו באגרוף סיכה עם היד השנייה, ואז טיל סיכות
בברכה, דודי
פוקימונים מיוחדים זה פוקימונים שהם לא פוקימוני חרקOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:25 PM
מקס
מה זה פוקימון מיוחד?
אתה מוצא כמה זיגזגוניםוטיילואים
![]()
---------
"צ'ימצ'אר תתקוף את הטיילו הזה בגחלת!"אני אומר לו ומסמן לו עם היד איזה טיילו לתקוף.
גיי
מגבי יורה גחלת מהאוויר ופוגע בקקניאה, ואז נוחט ורץ לכיוונו באגרוף אש, אבל נלכד בשאיבה של קקניאה שמרפא את הפיאות שלו חלקית
מקס
אהה
אני פשוט שונא פוקימוני חרק חוץ מפוקימון אחד...סיזור,אז עם תפתיע אותי באיזה סיזור זה יהיה נחמד מאוד מצידךOriginally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:30 PM
מקס
אהה
"צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ותתחמק מטיילו ואז תתקוף אותו בגחלת שוב!" אני צועק לו
"אוויייי נו באמת אתה אש אמור להיות לך היתרון! גחלת ואגרוף אש!"Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:30 PM
גיי
מגבי יורה גחלת מהאוויר ופוגע בקקניאה, ואז נוחט ורץ לכיוונו באגרוף אש, אבל נלכד בשאיבה של קקניאה שמרפא את הפיאות שלו חלקית
בברכה, דודי
טוב תיקנתי יש עוד ??
מקס
אני אחשוב על זה
המנהיג אומר "יתרון סוג זה לא הכל פה. מגבי שלך לא מאומן לעומת הקקניאה שלי. קקניאה בוא נגמור את זה בכדור אנרגיה!"
כדור האנרגיה של קקניאה גובר בקלות על הגחלת של מגבי, אבל מגבי מצליח לחסום אותו באגרוף אש
מייק
עוד טעות קטנה.
'שהוריו נותנים לו לטפל' זה לא סוף של משפט.
לטפל במי? ואל תגיד לי זה כתוב קודם כי מה שכתוב קודם לא עוזר כאן
שלל תודות B)Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:35 PM
מקס
אני אחשוב על זה
"צ'ימצ'אר עכשיו תרוץ אליו ותתקוף אותו בשריטה!" אני צועק לו.
"אני יהפוך אותו למאומן אל תידאג קרן בילבל וגחלת עכשיו! "Originally posted by Norg Man@Aug 15 2009, 09:35 PM
גיי
המנהיג אומר "יתרון סוג זה לא הכל פה. מגבי שלך לא מאומן לעומת הקקניאה שלי. קקניאה בוא נגמור את זה בכדור אנרגיה!"
כדור האנרגיה של קקניאה גובר בקלות על הגחלת של מגבי, אבל מגבי מצליח לחסום אותו באגרוף אש
בברכה, דודי
מקס
הצעה נדחתה
מגבי יורה גחלת, אבל במקום כדורי אש קטנים יוצא לו גל אדיר ששורף את קקניאה ופוגע בו קשה, אבל מוציא אותו מהבילבול.
*מגבי למד להביהור*
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)