אז אני חוזר לעיר עם צימצר ומחפש את המכוןOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 12:22 AM
מקס
לאיזו עיר?
יש לכיוון שתי ערים, ויש פה מכון שלא נלחמת בו
אז אני חוזר לעיר עם צימצר ומחפש את המכוןOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 12:22 AM
מקס
לאיזו עיר?
יש לכיוון שתי ערים, ויש פה מכון שלא נלחמת בו
גיי
אתה הולך לך בשקט, מתחיל להחשיך והוטהוטים עפים בשמיים
מקס
אתה מוצא את המכון, מבנה ירוק ענקי שבתוכו נראה כאילו מתחיל לגדול יער
אני נכנס אליו ומחפש את מאמן המכוןOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 01:13 AM
מקס
אתה מוצא את המכון, מבנה ירוק ענקי שבתוכו נראה כאילו מתחיל לגדול יער
ריהורן צא! רקיעה מבט מפחיד ומתקפת קרן!Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 12:01 AM
תומאס
עידכנתי אותו
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אתה זוכר שאני לא יהיה פה עד ה20.8Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 01:13 AM
גיי
אתה הולך לך בשקט, מתחיל להחשיך והוטהוטים עפים בשמיים
------------------------------------
אני מוציא את הסק שינה שלי והולך לישון
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
גיי
לא הפסקת לחפור על זה אי אפשר לשכוח
ריהורן מרסק לריצפה את אחד הסטריואים ברקיעה בזמן שלרוויטר מועך אחד נוסף עם מפולת אבנים.
ריהורן משתמש במבט כדי להפחיד את סטריו השלישי שמעבד את האשתונות ואז מביס אותו במתקפת קרן.
מקס
אתה נכנס למכון כשאדם בכתוםניגש אליך ושואל "באת לאתגר את מאמן המכון?"
אני מוציא את פוצ'יאנה ואנכנו ממשיכים ללכת לעירOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:06 AM
גיי
לא הפסקת לחפור על זה אי אפשר לשכוח
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"אתם אולי לא טובים בתחרויות אבל כשזה נוגע לכח אתם הכי טובים!"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:06 AM
תומאס
ריהורן מרסק לריצפה את אחד הסטריואים ברקיעה בזמן שלרוויטר מועך אחד נוסף עם מפולת אבנים.
ריהורן משתמש במבט כדי להפחיד את סטריו השלישי שמעבד את האשתונות ואז מביס אותו במתקפת קרן.
אגיד להם וארוץ חזרה לביניין התחרויות.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
גיי
בבקשה תגיד לעיר, במקרה הזה זה בכלל כפר
סטרמי הזוהר יוצא ויוצר מערבולת יפיפיה של בועות, הגוף שלו זוהר אבל מהר מאוד אתה לא יכול לראות אותו מרוב בועות, וכשבועות עפות אתה לא מוצא את סטריו
מקס
"טוב, אז אתה במקום הנכון. אני הוא אורד, מאמן מכון העשב של העיר אורדור"
"אוקיי,מוכן לקרב נגדי?" אני שואל אותו ומחכה לראות איזה פוקימון הוא יוציא.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:30 AM
מקס
"טוב, אז אתה במקום הנכון. אני הוא אורד, מאמן מכון העשב של העיר אורדור"
אני רץ ישירות אל המסוק הזה ליבדוק עם יש ניפגעיםOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:30 AM
גיי
בבקשה תגיד לעיר, במקרה הזה זה בכלל כפר
"אוי לא! ריהורן ארון ולארוויטר עזרו לי למצוא את סטריו! למה הוא ברח?!"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:30 AM
תומאס
אתה מגיע לביניין עם שני הפפוקימונים שלך כמעט מתעלפים אחריך, הם לא בנויים למהירות.
סטרמי הזוהר יוצא ויוצר מערבולת יפיפיה של בועות, הגוף שלו זוהר אבל מהר מאוד אתה לא יכול לראות אותו מרוב בועות, וכשבועות עפות אתה לא מוצא את סטריו
אגיד ואתחיל לחפש את סטאריו, אחפש בועות קטנות שאולי סטאריו סחף אחריו בגלל המתקפה.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
מקס
"בסדר בוא נלך לזירה"
אתם הולכים לזירה ענקית בגודלה, מלאה בגזעים כרותים של עצים. אורד נעמד בקצה אחד ואתה בשני כשהשופט צועק "בקרב מכון זה רק המתמודד יורשה להחליף פוקימונים. זה יהיה קרב של שניים על שניים. התחילו בקרב!"
גיי
המסוק ריק, החיילים נטשו אותו
תומאס
אתה מחפש ולפתע מוצא אותו קבור ברחבת החול הגדולה בתוך גוש בוץ
'פוקימוני עשב?אז פוקימון אש יעשה את העבודה!' אני חושב לעצמי,"צימצר מוכן לקרב?תתקדם לזירה"אני אומר לו.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:34 AM
מקס
"בסדר בוא נלך לזירה"
אתם הולכים לזירה ענקית בגודלה, מלאה בגזעים כרותים של עצים. אורד נעמד בקצה אחד ואתה בשני כשהשופט צועק "בקרב מכון זה רק המתמודד יורשה להחליף פוקימונים. זה יהיה קרב של שניים על שניים. התחילו בקרב!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)