"מאוד מעניין..Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 04:53 PM
תומאס
סטריו יורה בועות, אקדח מים, כוכבים וקרן בילבול
כל הכבוד סטאריו" אגיד ואצפה במה שקורה לאחר המתקפה.
"מאוד מעניין..Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 04:53 PM
תומאס
סטריו יורה בועות, אקדח מים, כוכבים וקרן בילבול
כל הכבוד סטאריו" אגיד ואצפה במה שקורה לאחר המתקפה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
תומאס
לא קורה כלום, הוא רק הראה לך אותה
מקס
צימצאר נכנס לבור ויורה גחלת, אבל יוצאים ר שני כדורים שקקניאה חומק מהם בקלות, ואז הוא שולח שאיבה שעוברת בתוך הבור ומוציא את צימצאר מהצד השני, בזמן שהיא שואבת ממנו את הכוח שלו
"צימצר תרוץ אליו ותתקוף בשריטה!"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 05:16 PM
מקס
צימצאר נכנס לבור ויורה גחלת, אבל יוצאים ר שני כדורים שקקניאה חומק מהם בקלות, ואז הוא שולח שאיבה שעוברת בתוך הבור ומוציא את צימצאר מהצד השני, בזמן שהיא שואבת ממנו את הכוח שלו
מקס
צימצאר רץ קדימה ותוקף בשריטה.
קקניאה סופג את המכה כאילו כלום ואז מעיף את צימצאר לאחור בטיל סיכה מטווח אפס
כולם
סייפשלי לילה לבן מתחילים בעוד שעה אחת
"אוקיי תנסה לשלב שתיים מהמתקפות, כמו בועות ומהירות(כוכבים)"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 05:16 PM
תומאס
לא קורה כלום, הוא רק הראה לך אותה
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
"צימצר תקוף בגחלת!" אני צועק לוOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 09:39 PM
מקס
צימצאר רץ קדימה ותוקף בשריטה.
קקניאה סופג את המכה כאילו כלום ואז מעיף את צימצאר לאחור בטיל סיכה מטווח אפס
תומאס
אני יודע שמהירות זה כוכבים, מתקפה מהירה ומהירות, יש הבדל
צימצאר תוקף בגחלת וקקניאה שוב חוטף אותה, אבל מיד אחריה הוא יורה עוקץ רעל שפוגע בצימצאר ומרעיל אותו. זה עכשיו או לעולם לא
"צימצר תתקוף בגחלת ומיד אחר כך בחפירה ואז תצא מהצד השני של הבור ותתקוף אותו בשריטה ואז שוב גחלת"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 09:51 PM
מקס
צימצאר תוקף בגחלת וקקניאה שוב חוטף אותה, אבל מיד אחריה הוא יורה עוקץ רעל שפוגע בצימצאר ומרעיל אותו. זה עכשיו או לעולם לא
מקס
צימצאר יורה גחלת ופוגע בקקניאה.
הוא חופר בור.
עוברות כמה שניות והוא חוםר יציאה מאחורי קקניאה ושורט אותו, הוא בא לירות גחלת כשהוא מתעלף בגלל הרעל. השופט צועק "למקס לא נשארו עוד פוקימונים. המנצח בקרב הוא אורד מאמן המכון"
"זה היה קרב טוב!אבל כשאני אחזור,אתה כבר תראה למה אני מסוגל!"אני אומר לו,מרים את צימצר ויוצא מהמכון ונכנס למרכז הפוקימונים,"שלום האחות ג'וי,את יכולה לרפות את הפוקימונים שלי?"אני שואל אותה בזמן שאני מחזיר את צימצר לפוקדור..Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 09:54 PM
מקס
צימצאר יורה גחלת ופוגע בקקניאה.
הוא חופר בור.
עוברות כמה שניות והוא חוםר יציאה מאחורי קקניאה ושורט אותו, הוא בא לירות גחלת כשהוא מתעלף בגלל הרעל. השופט צועק "למקס לא נשארו עוד פוקימונים. המנצח בקרב הוא אורד מאמן המכון"
"מדהים! יוצא מן הכלל! עכשיו תשלב עכשיו אקדח מים וקרן בילבול.!"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 09:51 PM
תומאס
אני יודע שמהירות זה כוכבים, מתקפה מהירה ומהירות, יש הבדל
תודה לOdin Borson
מקס
אחרי חמש דקות האחות גוי מחזירה לך את טיילו ואת צימצאר
תומאס
סטריו יורה אקדח מים עם קרן בילבול אבל הכל עף לכל כיוון, הוא לא מצליח לשלוט בשתי המתקפות בבת אחת
'הגיע הזמן להתאמן' אני חושב לעצמי וחוזר לאותו שדה מתחיל לחפש פוקימונים.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:10 PM
מקס
"אוקיי ננסה שילוב אחר.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:10 PM
מקס
תומאס
סטריו יורה אקדח מים עם קרן בילבול אבל הכל עף לכל כיוון, הוא לא מצליח לשלוט בשתי המתקפות בבת אחת
תנסה קרן בלבול+כוכבים.
או כוכבים+אקדח מים!
מה שיותר קל לך לשלוט."
I want to play a game
תודה לOdin Borson
שמתי שיש 2 מקומות פנויים, אז אני נרשם ^^
שם בפורום: Bugs Bunny
שם במשחק: טומי בלאק
גיל (במשחק): בין 14
רקע (לפחות חמש שורות מושקעות):
תומאס נולד בעיר גורביט למשפחה בעלת מעון פוקימונים ביציאה מהעיר. במהלך ילדותו העביר תומאס את זמנו הפנוי יחד עם הוריו ועם הפוקימונים הפצועים שבאו לקבל טיפול במעון. במהרה, פוקימוני היער הסמוך ופוקימונים התרגלו לתומאס ורובם נהפכו גם לחברים טובים מאוד שלו. מאז שהיה ילד, תומאס היה צופה בקרבות של אחיו ואימוניו, והיה מדמיין כיצד הוא היה נלחם.
לפני כשנה, התרחש דבר מה.נשלח תומאס ליער לא רחוק מביתו לחפש אחר צמחי ריפוי לפוקימונים שונים. במהלך חיפושו ביער נתקל לפתע תומאס בביצה בצבע אדום, שהיתה זרוקה ליד אחד העצים. תומאס הסתכל מסביב, וראה כי אין מישהו שודאג לביצה הזאת. הוא החליט לקחת אותה איתו הביתה. הוא טיפל בה במשך שבוע, עד שלבסוף בקעה. מתוכה, הגיח החוצה טורצ'יק קטן וחמוד. הוא היה דומה לכל טורצ'יק כלשהו, אולם נדמה היה כי הוא מיוחד. תומאס וטורצ'יק התחברו והפכו עד מהרה לחברים, אך נדמה לתומאס כי טורצ'יק די בודד.ולאחר שהתחזק מעט, תומאס החליט כי הגיע הזמן למצוא את הוריו של טורצ'יק. הוא יצא למסע יחד עם אחד הפוקימונים של הוריו וטורצ'יק, ומצא קבוצת קומבאסקים פראיים שחיה על הר לא רחוק מהעיר. הם שמחו לראות את טורצ'יק, שמיד התחיל להתחבר עם הטורצי'קים הקטנים שם. תומאס נהיה עצוב מאוד, אך טורצ'יק קפץ וחיבק אותו, וסימן לו שהם עוד יפגשו בעתיד. תומאס נפרד ממנו וחזר לביתו, והחליט שהגיע הזמן שלו לצאת למסע.
ספרייט:
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: לא למלא
הערות/הארות: ללכוד טורצ'יק ואיווי, ואולי גם טורטוויג
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)