בוא נלך למרכז הפוקימונים ונלך לישון,מחר נקום רעננים לקראת התחרות.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:47 PM
תומאס
התוצאה זהה לפעם הקודמת
בוא נלך למרכז הפוקימונים ונלך לישון,מחר נקום רעננים לקראת התחרות.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 10:47 PM
תומאס
התוצאה זהה לפעם הקודמת
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
תומאס
אתם קמים בבוקר ושומעים ברמקולים "עוד חצי שעה עד לתחרות הסרט, רק עוד חצי שעה!"
טומי
יש בעיות ניסוח משפטים והרקע ממש לא מקורי.
לא רשום תנסה שוב
נדב
הפרופסור מגיש לך את הפוקדור של מדקיפ ופוקדע ומדען נוסף מגיש לך חמש פוקודרים ריקים
מקס
טיילו פוגע ברטיקט שוב ושוב עם מכת הכנף עד שבסוף רטיקט מצליח לנשוך לו את הכנף ולהפיל אותו לקרקע
"תודה רבה!" אני אומר לפרופסור וקד קידה קלה, ומתקדם אל עבר היציאה מהמעבדה.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:02 PM
נדב
הפרופסור מגיש לך את הפוקדור של מדקיפ ופוקדע ומדען נוסף מגיש לך חמש פוקודרים ריקים
כשאני יוצא אני מתיישב על הרצפה קרוב אל המעבדה ומוציא את מאדקיפ מהכדור שלו.
ספוילר
"טיילו,ריכוז אנרגיה ואז מתקפה מהירה"אני צועק לו.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:02 PM
מקס
טיילו פוגע ברטיקט שוב ושוב עם מכת הכנף עד שבסוף רטיקט מצליח לנשוך לו את הכנף ולהפיל אותו לקרקע
ארוץ לביניין התחרויות ואחכה עד לתורי.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:02 PM
תומאס
אתם קמים בבוקר ושומעים ברמקולים "עוד חצי שעה עד לתחרות הסרט, רק עוד חצי שעה!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
כולם
קצת ההגבה שלי ירד עכשיו כדי שאני אשרוד כל הלילה
תומאס
אתה מגיע לביניין התחרות ונכנס למאחורי הקלעים.
מתאמים עולים להופיע אחד אחד, עד שבכריזה אומרים "מתמודד מס' 27, תומאס מתבקש לעלות לבמה"
מקס
טיילו ממקד אנרגיה ואז תוקף בהתקפה מהירה, אבל רטיקט תוקף בסופר ניב ופוגע חזק מאוד בטיילו.
צימצאר קופץ לך מתוך הידיים ושולך נחשול אש אדיר שמחסל את רטיקט.
*צימצאר למד להביהור*
נדב
זה בדיוק אותו המדקיפ של השניים הקודמים, תיזהר לך
אני יודע, בגלל זה לקחתי אותוOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:12 PM
נדב
זה בדיוק אותו המדקיפ של השניים הקודמים, תיזהר לך
אני מלטף אותו בעדינות בראש ובודק איך הוא מגיב לזה.
ספוילר
תעדכןOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:12 PM
מקס
טיילו ממקד אנרגיה ואז תוקף בהתקפה מהירה, אבל רטיקט תוקף בסופר ניב ופוגע חזק מאוד בטיילו.
צימצאר קופץ לך מתוך הידיים ושולך נחשול אש אדיר שמחסל את רטיקט.
*צימצאר למד להביהור*
----------
"כל הכבוד לכם!במיוחד לך צימצר!" אני אומר ומחזיר את טיילו לפוקדור ומחפש פוקימון אחר .
מקס
לא להציק!
"צימצר תקוף את הרטטה הזה שם בלהביור" אני אומר לו ומראה לו מיOriginally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:26 PM
מקס
לא להציק!
"אל תדאג, אני פה! אני פה!" אני אומר, מחזיק אותו בין זרועותי ומנענע אותן, כמו שעושים לתינוקות.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:26 PM
מקס
הוא נרדם ולפתע מתחיל לראוד ולצעוק הוא מתעורר בוכה ומזיע, הוא מביט לצד לצד בפחד ונראה כאילו הוא משוגע וצורח בלי הפסקה, ואז מתחיל להתייפח עליך
אני נכנס אל המעבדה, עדיין מנסה להרגיע את מאדקיפ.
"הוא פתאום התחיל לבכות! מה קרה לו?" אני שואל את הפרופסור.
ספוילר
נדב
הפרופסור שואל "הוא נרדם?"
מקס
גם הרטטה הזה מתפתח אבל הפעם הוא חוטף את הלהביהור ומחוסל
שם בפורום:gliscor
שם במשחק:ג'וני
גיל (במשחק): 13
רקע (לפחות חמש שורות מושקעות):
ג'וני גדל למשפחה רגילה.
אחיו הגדול מייק יצא למסע שלו כשג'וני היה בן 7,ומאז ג'וני רוצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול.
באותו יום שמייק נלחם עם נוקסר,לפני הקרב מייק אמר לג'וני שיביס את נוקסר אבל זה לא קרה בגלל זה מייק נישבר כי הוא לא עמד במילה שלו.
ג'וני ראה שמייק ניהיה עצוב וכך גם הפוקימונים שלו,ג'וני נישבע שהוא ינצח את נוקסר.
כשמייק קיבל הזמנה לצאת למסע בשינו מייק חזר ליהיות כמו שהיה פעם וגם הפוקימונים שלו.
ג'וני שמח שגרי אוק שלח לו מיכתב ובו כתוב לבו בעוד שבוע עם צאת אחיך למעבדה שלי כדי להתחיל את המסע שלך.
ספרייט:
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:להיתקבל אל תיהיה רשע=[
"כל הכבוד לך צימצר!"אני אומר לו וחוזר למרכז ומחזיר אותו לפוקדור ומבקש מהאחות ג'וי שתטפל בפוקימונים שלי.Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:35 PM
מקס
גם הרטטה הזה מתפתח אבל הפעם הוא חוטף את הלהביהור ומחוסל
"כן! הוצאתי אותו מהכדור, והוא ישן, כשלפתע הוא התחיל לבכות"Originally posted by Norg Man@Aug 16 2009, 11:35 PM
נדב
הפרופסור שואל "הוא נרדם?"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)