אולי הוא של מאמן אני חושב בראשי ואז שואל אותו:"גליגר יש לך מאמן"
רומה
אתה יוצא לדרך למונטריט ופוגש גליגר (מצטער שאין ספרייט) אבוד.
אתה יודע טוב מאוד שגליגרים לא חיים באיזור הזה, בוודאות
אולי הוא של מאמן אני חושב בראשי ואז שואל אותו:"גליגר יש לך מאמן"
רומה
אתה יוצא לדרך למונטריט ופוגש גליגר (מצטער שאין ספרייט) אבוד.
אתה יודע טוב מאוד שגליגרים לא חיים באיזור הזה, בוודאות
"ואתה יכול להסביר לי איך לעשות את כל הדברים האלו?"אני שואל אותוOriginally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 05:43 PM
מקס
"אל תתיש אותם בלחימה, היא לא תועיל להם. תמצא את החולשות שלהם ותעבוד איתם עליהן, תמצא את היתרונות שלהם ותלמד איך להשתמש בהם. תעבוד איתם על המתקפות שלהם כדי שהן יתיעלו, אבל אל תשלח אותם לקרבות חסרי כל תועלת"
נדב
אני שמח שאתה רואה במשחק שלי אתגר, זאת המטרה שלו
"זה לא כזה קשה, אבל כל מאמן צריך למצוא את השיטה שלו לעשות אותם. אני לא יכול לעזור לך יותר מאשר לתת לך את המידע הזה, אתה צריך להתקדם לבד. עצה קטנה, תעזור לפוקימונים שלך להשיג שליטה במתקפות שלהם ולפתח שיטות חדשות לחמוק, ותחפש את שיטת הליחמה הטובה ביותר לפוקימון שלך, תמיד תנסה להוציא מהפוקימון את המקסימום"
רומה
הוא אומר "גלי גלי" ויורה עליך עוקץ רעל
"חייבת להיות איזושהי דרך" אני אומר.Originally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 05:49 PM
נדב
אני שמח שאתה רואה במשחק שלי אתגר, זאת המטרה שלו
"אני לא הולך לפגוע בך, ונכון, המשפחה שלך נלכדה, ואני מבין שזה קשה, אבל אל תיתן לזה להפחיד אותך, כי אצלי אתה תהיה בטוח! אני רק רוצה שנהיה חברים! אתה יכול לשבת ולבכות אצלי כמה שתרצה, לא אכפת לי, כי בכל זאת אני רואה אותך בתור שותף למסע, אבל אני יודע שזה יפריע לך בשלב מסויים, ואני רק רוצה לעזור לך. בבקשה מאדקיפ, תפסיק לבכות..." אני אומר למאדקיפ ומושיט לו את ידי בשביל שיבין שאני לא אזיק לו.
ספוילר
אני מיתעצבן ובועט בו XD
רומה
הוא אומר "גלי גלי" ויורה עליך עוקץ רעל
לא ממש הבנתי אבל בסדרOriginally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 05:49 PM
מקס
"זה לא כזה קשה, אבל כל מאמן צריך למצוא את השיטה שלו לעשות אותם. אני לא יכול לעזור לך יותר מאשר לתת לך את המידע הזה, אתה צריך להתקדם לבד. עצה קטנה, תעזור לפוקימונים שלך להשיג שליטה במתקפות שלהם ולפתח שיטות חדשות לחמוק, ותחפש את שיטת הליחמה הטובה ביותר לפוקימון שלך, תמיד תנסה להוציא מהפוקימון את המקסימום"
-----------
"בסדר ,תודה" אני אומר לו ומוציא את טיילו מהפוקדור,"טיילו,צימצר,עכשיו אנחנו נעבוד על אסטרטגית לחימה ושליטה במתקפות",אני אומר להם,"צימצר תירה להביור על העץ הזה,טיילו אתה תשתמש במכת כנף על העץ הזה"אני אומר להם ומסמן להם איזה עץ.
רומה
הוא רחוק והוא יורה עליך עוקץ רעל, אם לא תעשה משהו תורעל
נדב
הוא ממשיך לבכות בלי הפסקה, הוא לא שם לב עליך.
הוא בוכה כל-כך חזק שהוא לא שומע אותך, ובגלל הדמעות הוא גם לראות הוא לא מסוגל
מקס
אתה אומר להם לתקוף את שני העצים הקרובים היחידים.
טיילו תוקף במכת כנף ופוגע בעץ שלו בזמן שצימצאר שורף את השני חלקית, וגם שורף את העץ של טיילו ופוגע בו.
אורד אומר "צימצאר שלך חזק והלהביהור שלו מסוכן, אבל הוא לא שולט בו, מתקפת הלהביהור היית יכולה לשרוף את העץ שלו עד אפר"
"יש לך כאן איזה מוצץ, או יש לך מושג למי בעיר הזאת כן יש מוצץ?" אני שואל את הפרופסור בזמן שאני טופח למאדקיפ על הראש בעדינות.Originally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 05:59 PM
נדב
הוא ממשיך לבכות בלי הפסקה, הוא לא שם לב עליך.
הוא בוכה כל-כך חזק שהוא לא שומע אותך, ובגלל הדמעות הוא גם לראות הוא לא מסוגל
ספוילר
"צימצר,תתקוף עץ אחר בלהביור,אבל תנסה לשלוט על הלביור שלך ולרכז אותו למקום אחד!טיילו אתה תתקוף את אותו עץ אחרי צימצר במכת כנף!"אני אומר להם.Originally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 05:59 PM
מקס
אתה אומר להם לתקוף את שני העצים הקרובים היחידים.
טיילו תוקף במכת כנף ופוגע בעץ שלו בזמן שצימצאר שורף את השני חלקית, וגם שורף את העץ של טיילו ופוגע בו.
אורד אומר "צימצאר שלך חזק והלהביהור שלו מסוכן, אבל הוא לא שולט בו, מתקפת הלהביהור היית יכולה לשרוף את העץ שלו עד אפר"
"צא סטאריו!Originally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 05:40 PM
תומאס
הקריין אומר "ועכשיו, תומאס יתמודד נגד אונקו"
קרן בלבול ואז בועות!"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
נדב
"לא לי, אבל בכל בית שיש בו תינוק יש מוצץ, רק שלא נראה לי שיתנו לך לקחת אותו, לא לדבר על זה שמדקיפ עם מוצץ זה לא מחזה כל-כך יפה"
מקס
צימצאר שולח להביהור אבל הלהביהור יוצא עצום ושורף רחבה ענקית מלפנים.
העץ בקושי ניזוק, זה היה רחוק מאוד ממוקד.
טיילו יוצא במכת כנף ופוגע בעץ, ואורד אומר "מכת הכנף הזאת די חלשה, טיילו צריך ללמוד לנצל את המהירות שלו או שזה הסוף שלו"
תומאס
אתה לא על הבמה, עם היית על הבמה הייתי מתאר לך את היריב, או מביא ספרייט
"זה לא מחזה יפה אבל אין מה לעשות. אין פה איזה חנות בעיר שמוכרים בה מוצצים או צעצועים, או כל דבר שיכול להרגיע אותו? אולי יש לך איזה צעצוע ישן שהוא יוכל לשחק אתו?" אני שואל את הפרופסור בדאגה ומנסה ללטף את מאדקיפ בבטן.Originally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 06:05 PM
נדב
"לא לי, אבל בכל בית שיש בו תינוק יש מוצץ, רק שלא נראה לי שיתנו לך לקחת אותו, לא לדבר על זה שמדקיפ עם מוצץ זה לא מחזה כל-כך יפה"
ספוילר
"טיילו תשתשמש במתקפה מהירה,אבל תשלב איתה מכת כנף,תצבור מהירות ותנצל אותה במתקפת כנף!צימצר,תשלח להביור על העץ הזה אבל תמקד אותו לאיזור אחד,ותנסה לשלוט בו בכל הכוח שלך,תהיה ממוקד."אני אומר להם.Originally posted by Norg Man@Aug 17 2009, 06:05 PM
מקס
צימצאר שולח להביהור אבל הלהביהור יוצא עצום ושורף רחבה ענקית מלפנים.
העץ בקושי ניזוק, זה היה רחוק מאוד ממוקד.
טיילו יוצא במכת כנף ופוגע בעץ, ואורד אומר "מכת הכנף הזאת די חלשה, טיילו צריך ללמוד לנצל את המהירות שלו או שזה הסוף שלו"
למה דווקא הפוקימון התת של זה שאני הכי אוהב צריך ליתקוף אותי חח?
רומה
הוא רחוק והוא יורה עליך עוקץ רעל, אם לא תעשה משהו תורעל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני קורא לסייבלי מהפוקדור שלו ושואג בכעס"צא מיתקפת חיתוך לילה על הגליגר הזה"
נדב
אתה לא מסוגל להגיע לו לבטן הוא שוכב עליה
צימצאר באותו המצב, שניהם לא מבינים מה אתה רוצה.
אורד אומר לך "אתה חייב להסביר בדיוק מה אתה רוצה שהם יעשו, תנועה תנועה, שלב שלב, או שהאימון לא יצליח"
רומה
אולי תתפוס אותו מי יודע