Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 119
  1. משתמש מנוסה
    הקדמה:
    השנה היא 2205, פוקימון לא נמאס על בני האדם. פוקימון הוציא אלפי משחקים אך חלה ירידה ברצון לפוקימון כי זה קצת נמאס. יוצרי פוקימון החליטו להמציא דבר חדש, דבר מעבר לכל דימיון. בסתיו הודיעו היוצרים כי בסוף השנה הולכים ליצור משחק אדיר, אך הקהל חשב שזה סתם עוד משחק. הגיע הקיץ ואמורים להכריז על המשחק החדש. "המשחק יהיה עולם וירטואלי, כשאתם נכנסים אליו אתם הופכים להיות הפוקימון" כך אמר המכריז, הקהל נדהם-עולם וירטואלי? שבו הופכים לפוקימון? נדהם הקהל מאותו היום.

עברו 10 שנים והמשחק עדיין מצליח. במשחק קיימים 8 אזורים:
    1)אזור היער
    2)אזור המכרות
    3)עולם המים
    4)עולם השמים
    5)מימד הקרח
    6)בית הקברות
    7)מימד המלמחמה
    8)אזור מרכזי
    המטרה במשחק היא לנצח את מלך המשחק, כאשר אתה מנצח את המלכים של אזור 1 עד 7, המלך מאתגר אותך באזור המרכזי. מי יינצח במשחק? מי ייפגוש במלך?
    כל זה ייתגלה בפרק הבא...
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    האמת היא שאני לא מבין את הקטע שהדמות הראשית היא פוקימון. זה מופיע בלפחות עוד שתי סיפורים בפורום ואף אחד מהם לא עבר את השלוש פרקים. זו פשוט לא עלילה שיכולה להחזיק סיפור. וחבל, כי עולם וירטואלי זה מגניב.
    וגם לא התחברתי לצורה שבה בחרת להציג את שמונה העולמות. זו הקדמה, ואם היית בוחר לנציג את שמונה העולמות במהלך הסיפור זה היה הרבה יותר מעניין לשמוע על זה.
    בכל אופן, אני מקווה שתמשיך לכתוב את הסיפור עוד הרבה זמן. אני מבטיח להמשיך לקרוא (:

3. משתמש מנוסה
    אני יודע. בהקדמה אני לא משהו, אך זה חובה.

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    צ'ארמנדר צ'ארמנדר צ'-א-ר-מ-נ-ד-ר!

<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>

5. משתמש מנוסה
    וואי נשמע חביב
    מחכה לפרק הראשון

6. משתמש מנוסה
    לא משהוץ
    לא הבנתי מה מייחד כל עולם, ולא הבנתי מה זה לעזאזל העולם הוירטואלי הזה, מה וקרה שם, איך הוא מצליח להחזיק מעמד 10 שנים בלי שאף אחד ינצח את המלך המרכזי.
    הקיצר, חסר מלא מידע, גם אם זאת הקדמה. 4/10

7. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    רעיון חביב
    הביצוע, פחות
    ההקדמה ממש לא גרמה לי רצון לקרוא את הסיפור שלך, אך אני מקווה שכך תראה רק ההקדמה.
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אהבתי את הרעיון ,הוא נשמע מגניב,מתי פרק 1.?
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

9. משתמש מנוסה
    אני יודע-לא רציתי ליצור הרבה דרך ההקדמה והיא יצאה דפוקה.
    משהו-חלק מהדמויות ייקראו על שם חברים
    פרק 1-ברוך הבא לפוקימון רייבון&#33;
    "יש&#33; זה הגיע" אומר שי בשמחה, לפני כחודש הוא שלח טופס היצטרפות לפוקימון רייבון והיום הוא הגיע לדואר. שי הוא ילד גבוה בעל שיער בלונדיני קצוץ, מאז ומתמיד הוא אהב פוקימון ומאוד חיכה ךמשחק הזה. "איך אני מחכה שהחברים ייגלו, הם מזה ייקנאו" חושב לעצמו שי. שי מרוב אושר שי הלך לבית, כאשר הוא הגיע אביו שאל אותו:" איך היה היום בבית הספר?" אך שי לא ענה-הוא היה עסוק במחשבה על כך שהיתקבל למשחק. "אז בוא נראה מה יש בתוך המעטפה" חשב לעצמו, שי פתח את המעטפה וראה כמה דברים. טופס שהוא במשחק, כרטיס הנראה ככרטיס אשראי בצורתו, וגם מין מכשיר בצורה מרובעת ובעל מסך מרובע-יש לו פתח צר שכנראה צריך להכניס לתוכו את הכרטיס, והוראות.

"טוב, קודם כל הוראות" חשב לעצמו שי, הוא התחיל לקרוא את ההוראות. "להכניס את הכרטיס לתוך המטרפוד" קורא שי מתוך הדף ההוראות, "מזה מטרפוד?" הוא שואל את עצמו אך רואה שרשום למטה בקטן:"מטרפוד-מכשיר הכניסה" שזה המכשיר המוזר שקיבל. שי מכניס את הכרטיס למטרפוד. פתאום משהו קורה&#33; עוטפת את שי מין רשת זוהרת, ואז הוא צבע גופו הופך ללבן כולל פניו, לבסוף הוא מתיל להעלם-גופו מתפוגג לריבועים קטנים. שי לא מבין מה קורה, הוא צורח ופתאום ניהיה חושך-לא נראה שום דבר באופק. פתאום נדלק אור מסנוור, שי מנסה לפתוח את עיניו-אך הוא בקושי מצליח בגלל האור החזק. לבסוף הוא פותח עיניו אך עדיין רואה ומטושטש. "שלום לך שי" נשמע קול הדומה לקול רובוט. אט אט הכל ניהיה ברור, שי רואה עולם ומלואו- אזור ענק, מסביב רואים חנויות אוכל, אולמות ענקיים ועוד. ריצפת האזור היא לבנה והוא מכוסה בכיפת זכוכית. "אתה בסדר שי?" שוב נשמע קול המכונה, שי מסתכל אל מקור הקול ורואה רובוט בצורת קופסה בעל ידיים מכניות. "שלום&#33; אני הוא המארח, ברוך הבא לעולם הפוקימונים&#33;" אומר הרובוט. "איפה אני?" שואל שי, הוא די מבולבל מהחוויה המוזרה שעבר ואינו עדיין מבין הכל. "אתה ברייבן, עולם הפוקימונים הוירטואלים" אומר הרובוט. "אני באמת ברייבן?" אומר שי בהיתפלאות, "יש הצלחתי" הוא קופץ לאוויר מרוב שמחה. "אז מתי אני הופך לפוקימון?" שואל שי באי סבלנות, "תסתכל במטרפוד-עשינו לך בדיקת אישיות ואז שיקפנו את הפוקימון המתאים לך" עונה הרובוט "להיתראות&#33;" והוא משחרר את שי מתחנת הכניסה. "רייבן&#33; הנה אני בא&#33;" אומר שי בהיתרגשות, הוא לוחץ על המטרפוד ורשום:"טוען את הפוקימון", "נו כבר" שי אומר לעצמו בכעס. המטרפוד עלה ורשום:"ברכותיי&#33; הפוקימון שנבחר לך הוא טרטוויג"? "לא טרטוויג, אומר שי באכזבה ,אני רציתי אלקיד. טוב נו.. לא נורא" הוא מוסיף. "טובֱ&#33; כדי שאצא לדרכי ברייבן" אומר שי.
    מה ייקרה? כל זה ייתגלה בפרק הבא

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    פרק נחמד, אבל זה עדיין סוג של הקדמה, לא ממש פרק ראשון.
    ההקדמה שלך היא סוג של הצהרה והפרק הראשון הוא הקדמה.
    אני מעדיך להימנע מנתינת ציון

11. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    אחלה סיפור.. מקורי,
    אהבתי את הרעיון.
    יש לך אחלה כתיבה והבעה,
    סימני פיסוק בלי שום בעיה.
    אבל תשתדל להשתמש יותר בירידת שורה...
    פלייזזזזזז תערב אותי במשחק, שים לי פוקימון טוב ^^
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Wario@Jun 17 2009, 08:33 PM
    אחלה סיפור.. מקורי,
    אהבתי את הרעיון.
    יש לך אחלה כתיבה והבעה,
    סימני פיסוק בלי שום בעיה.
    אבל תשתדל להשתמש יותר בירידת שורה...
    פלייזזזזזז תערב אותי במשחק, שים לי פוקימון טוב ^^
    אותך אשים על בטוח.
    נורג-לא, זה היה התחלת המסע-כמו פםרק מקדים אך לא הקדמה. עוד תגובה ופרק 2

קרדיט לניר
    ---------------------

13. משתמש מנוסה
    תמשיך&#33;
    תוסיף מתח ואקשן שיהיה מעניין&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dingo@Jun 17 2009, 09:34 PM
    תמשיך&#33;
    תוסיף מתח ואקשן שיהיה מעניין&#33;
    זה פרק ראשון, איזה מתח אתה רוצה? XD

קרדיט לניר
    ---------------------

15. משתמש מנוסה
    שם: מישהו
    סיפור מעניין&#33; מצפה להמשך
    שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •