Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 33 מתוך 33
  1. YoRt3m
    Guest
    אתם מדברים הרבה שטויות ><
    בכל מקרה , הבעיה היא לא מהתעבורה , אם היה חוסר תעבורה אז השרת היה נסגר מתי שזה היה נגמר , מה שקרה בשרת הקודם בלילה הלבן , שם נגמרה התעבורה והפורום היה אמור להסגר מהלילה הלבן עד סוף החודש , אז בשביל למנוע את זה עברתי לשרת הזה , שהו שרת ללא הגבלת תעבורה וללא הגבלת מקום , אך מכיוון שיש אתרים גדולים שמאוחסנים על השרת הזה , הרוחב פס לא מועיל והשרת איטי.

בכל מקרה ,
    בעזרת ה&#39; , בהזדמנות הראשונה שתהיה לי שאני מקווה שהיא מחר , אני אבדוק מס&#39; שרתים שאני יכול לעבור אליהם , לבדוק את היציבות והמהירות שלהם ונקווה שנסתדר עד אז.

תודה לכל מי שהגן עלי בנושא ^^ לא אשמתי.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Jul 19 2009, 12:55 AM
    אתם מדברים הרבה שטויות ><
    בכל מקרה , הבעיה היא לא מהתעבורה , אם היה חוסר תעבורה אז השרת היה נסגר מתי שזה היה נגמר , מה שקרה בשרת הקודם בלילה הלבן , שם נגמרה התעבורה והפורום היה אמור להסגר מהלילה הלבן עד סוף החודש , אז בשביל למנוע את זה עברתי לשרת הזה , שהו שרת ללא הגבלת תעבורה וללא הגבלת מקום , אך מכיוון שיש אתרים גדולים שמאוחסנים על השרת הזה , הרוחב פס לא מועיל והשרת איטי.

בכל מקרה ,
    בעזרת ה&#39; , בהזדמנות הראשונה שתהיה לי שאני מקווה שהיא מחר , אני אבדוק מס&#39; שרתים שאני יכול לעבור אליהם , לבדוק את היציבות והמהירות שלהם ונקווה שנסתדר עד אז.

תודה לכל מי שהגן עלי בנושא ^^ לא אשמתי.
    אף אחד לא אמר שזאת אשמתך, חלק מהאנשים אולי קצת כועסים כי זה גרם להם מעט נזק.
    אבל מה נעשה? דברים כאלה קורים
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    אנשים אתם כועסים על הודעות..
    לכעוס על משחק שנמחקו עמודים או דברים חשובים שנמחקו אז בסדר
    אבל למה להתלונן על הודעות?
    חצי מההודעות שלי נמחקו ולא אכפת לי.. זה לא הרבה זמן יומיים

• עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •