כבר ראיתי, ביום חמישי...
הסרט הכי טוב שהיה עד עכשיו, וגם הכי מצחיק...
אבל עדיין לא מתקרב לספרים
ראיתי את הסרט היום והסרט הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!
אחד הסרטים הכי טובים שיש!!!
היו שמה קטעים מצחיקים עם רון במיוחד והרמיוני XDDD
בקיצור,אתם חייבים לראות את זה!!!
הייתי נותן לסרט הזה-9.5/10
יש גם קטעים שהם דילגו שלא כמו בספר כמו איך הארי חצה את האגם הזה עם דמבלדור,הם עשו אחרת את ההגעה של דמבלדור להווגוורטס קצת...אבל עדיין פשוט מדהים!
כשמעבדים ספר לסרט, אין דבר כזה מעבר חלקOriginally posted by Natsu@Jul 18 2009, 08:41 PM
כבר ראיתי, ביום חמישי...
הסרט הכי טוב שהיה עד עכשיו, וגם הכי מצחיק...
אבל עדיין לא מתקרב לספרים
צריך לשפוט את הסרט בפני עצמו ולו עד כמה הוא שווה לספר
אחרת סתם תתאכזבו![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
ראיתי אתמול, חרא של סרט.
החסירו קטעים סוף רע הרשע מנצח ו...
החסירו קטעים?
רולינג לא אחראית על הסרטים -__-
בעיקרון,כמישהו שראה את כל שאר הסרטים וקרא את כל הספרים,הוחסר הרבה פחות מבסרטים קודמים,נכון שהם קיצרו וה"קשר" של הארי וג'יני סוכם בנשיקה אחת.
מה שבאמת היה חרא בסרט,זה שהוא יצא אחרי הספר השביעי,הארי אמור להבין את הקטע של רון והרמיוני רק בקטע של האגם כשהקמע האמיתי נפתח.
גם הקטע של השריפה של המחילה היה המצאה של הסרט.
למרות הכל,הסרט היה אחלה,הם לא חפרו על שום דבר בניגוד לסרטים קודמים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)