Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 25 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 364
  1. Kibō no chi
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 19 2009, 04:39 AM
    דאקי -
    השריטה פגעה בספיל והביסה אותו.
    קווין מחזיר את ספיל לפוקדור ואומר "היום זה היה רק משחק. בפעם הבאה נילחם באמת. בינתיים, קח פוקינאב." הוא אומר וזורק לך אחד.
    "תודה קווין" אני אומר ורץ לכיוון טוטודייל.
    "טוטודייל, היית מדהים!" אני אומר ומרים אותו לאוויר, ובנוסף אני מרים את הפוקינאב שקווין זרק לכיווני.

Spoiler ספוילר

2. the bitch is back
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 19 2009, 04:39 AM
    אלכס -
    למה אתה כל כך עצבני? XD
    --
    שתי המכות פוגעות וטדיאורסה במצב מושלם ללכידה או למכה סופית.
    זה בגלל השעה XD
    גיל! 3>

3. מורחקים
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 19 2009, 03:57 AM
    בובי -
    "מגבי קדימה תשתמש בהתקפה מהירה!!"
    שתי המכות המהירות מתנגשות ו... שני הפוקימונים עפים אחורה, מובסים. לרגע אחד שניהם זוהרים ואז הפוקידע של שניכם מצפצף וזוהר.
    על המסך רשום - "מתקפה חדשה אותרה! מכת ברק"
    "כל הכבוד אלקיד עכשיו בוא ניראה מה היא שווה קדימה מכת ברק בכל הכוח"

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    דאקי -
    לאן תרצה ללכת עכשיו?

אלכס -
    [color=ghostwhite ]הצלחת ללכוד את הטדיאורסה! מזל טוב.
    מה תרצה לעשות כעת? לאמן את קומבי בהתחמקויות? לחפש קרב? לחפש פוקימון? להתקדם המסע? לחזור אחורה?[/color]

5. the bitch is back
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 19 2009, 04:45 AM
    דאקי -
    לאן תרצה ללכת עכשיו?

אלכס -
    מה תרצה לעשות כעת? לאמן את קומבי בהתחמקויות? לחפש קרב? לחפש פוקימון? להתקדם המסע? לחזור אחורה?[/color]
    לרפא את טדיורסאה ואז לאמן אותם אחד מול השני.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. Kibō no chi
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 19 2009, 04:45 AM
    דאקי -
    לאן תרצה ללכת עכשיו?

אלכס -
    "טוב, בוא נראה מה זה הפוקינאב הזה" אני אומר לעצמי ומנסה להפעיל אותו לראות מה זה בעצם.

Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    שוב שכחת אותי

8. משתמש מנוסה
    מצטער ^^ לא ראיתי את התגובה שלך, אני מקווה שאתה יודע שזה לא אישי כן? צירוף מקרים ><

בובי -
    אתה שלחת מכת ברק בזמן שהוא שלח גחלת (שאותה למד בדיוק ביחד עם מכת הברק של אלקיד) ושתי המתקפות התנגשות וגרמו פיצוץ. שני הפוקימונים הובסו.
    "האלקיד שלך חזק" הנער אומר, "לא כמו מגבי שלי אבל הוא חזק. אני גרייל, מי אתה?"

9. מורחקים
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 04:56 AM
    מצטער ^^ לא ראיתי את התגובה שלך, אני מקווה שאתה יודע שזה לא אישי כן? צירוף מקרים ><

בובי -
    אתה שלחת מכת ברק בזמן שהוא שלח גחלת (שאותה למד בדיוק ביחד עם מכת הברק של אלקיד) ושתי המתקפות התנגשות וגרמו פיצוץ. שני הפוקימונים הובסו.
    "האלקיד שלך חזק" הנער אומר, "לא כמו מגבי שלי אבל הוא חזק. אני גרייל, מי אתה?"
    אני בובי נעים מאוד" אני אומר לו בנימוס

עכשיו אני לוקח את האלקיד שלילמרכז הפוקימונים ואז אני הולך לחפש פוקימנם פראיים

10. משתמש מנוסה
    אוקיי אוקיי אוקיי

אלכס -
    ריפית את כל הפוקימונים שלך ואז חזרת לשדות.
    <פה אתה צריך לתת את הפקודות לשני הצדדים, אני אחראי על המעשים>

דאקי -
    אתה מגלה שהפוקינאב הוא בעצם מכשיר הדומה לפלאפון, המאפשר למשתמש לקבל מידע בדרכים חדשניות. יש בו את מפת העולם, סטאטים של הפוקימונים שלך ועוד.
    אתה ממש שקוע בתוך זה עד שטוטודייל "העיר" אותך, ועל פי הפרצוף שלו ניתן לראות שהוא רעב.

בובי -
    "טוב, אנחנו נתראה, אני חייב ללכת, ביי&#33;" גרייל אומר והולך משם, אבל אתה שם לב שנופל מהכיס שלו מכשיר הדומה לפלאפון. בזמן ההליכה למרכז הפוקימונים אתם מתעסק בו ומבין שקוראים לו פוקינאב.
    כשאתה בבית החולים מחכה לאלקיד הפוקינאב מצלצל לפתע. אתה עונה "הלו?" ואתה שומע את הקול של גרייל "היי&#33; זה הפוקינאב שלי&#33; היית צריך להחזיר לי אותו. אבל בגלל שהיום חזרתי הביתה וקיבלתי פוקינאב חדש אני משאיר אותו אצלך...וזכור שיום אחד אני אכסח אותך&#33;" וניתק.

לאן תלך עכשיו?

זהו עכשיו אין לאפד וגם אם יש הוא לצערי יצתרך לחכות לבוקר כי אני שפוך.
    לילה טוב

11. the bitch is back
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 05:06 AM
    אוקיי אוקיי אוקיי

אלכס -
    ריפית את כל הפוקימונים שלך ואז חזרת לשדות.
    <פה אתה צריך לתת את הפקודות לשני הצדדים, אני אחראי על המעשים>
    לילה טוב
    "טוב קומבי את תתרכזי בלהתחמק, צא טדיורסה תישתמש בשריטה על קומבי&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. Kibō no chi
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 05:06 AM

דאקי -
    אתה מגלה שהפוקינאב הוא בעצם מכשיר הדומה לפלאפון, המאפשר למשתמש לקבל מידע בדרכים חדשניות. יש בו את מפת העולם, סטאטים של הפוקימונים שלך ועוד.
    אתה ממש שקוע בתוך זה עד שטוטודייל "העיר" אותך, ועל פי הפרצוף שלו ניתן לראות שהוא רעב.
    "אל תדאג טוטודייל" אני אומר ומוציא קערת אוכל וממלא אותה באוכל לפוקימונים.
    "בבקשה" אני אומר ומחייך.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 12:19 AM

מאט -
    אתם מגיעים אל העיירה צ&#39;רינצ&#39;יאר. היא מובילה אותך אל חנות המפעל לפוקינאב. אתה ניגש למוכר ושואל כמה עולה הפוקינאב. המוכר עונה 500&#036;. אתה מוציא את הסכום (זה כל הכסף שלך) כדי לתת לו אך הוא פתאום רואה את אמנדה, אומרת "היי, תן לו את זה בחינם, תוריד את זה מהכסף שלי".
    להפתעתך הרבה הוא נענה מיד ונותן לך את הפוקינאב חינם. שמחים, אתם יוצאים מהחנות והיא מסבירה לך שהמוכר חייב לה הרבה כסף, אבל היא לא הסבירה לך איך.
    אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ולוקחים חדר. למחורת בבוקר היא נפרדת ממך לשלום ומבטיחה לך שתיפגשו. אתה כרגע בעיירה צ&#39;רינצ&#39;יאר, ואין שם הרבה מה לעשות, הדבר החכם ביותר הוא לצאת לשדות, להתאמן. מה תעשה?
    אני יוצא לשדה להתאמן ולחפש פוקימונים.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

14. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 18 2009, 11:16 PM
    קיט -
    טוב, החזרת אותו לפוקדור, השעה כבר מאוחרת ואתם חוזרים למרכז הפוקימונים ונחים שם עד הבוקר. הבוקר מגיע ואתה משחרר את צ&#39;ארמנדר אבל הוא עדיין לא רוצה ללכת להתאמן.
    "תקשיב,צ&#39;ארמנדר,אני רוצה שיהיה לנו נחמד ביחד והכל,אבל אתה צריך לעשות גם מה שאני אומר לך&#33;"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 03:57 AM
    ג&#39;וני -
    לא, נסיון קרב זה אומר הרבה קרבות מוצלחים
    --
    סקווירטל משתמש בדחיפה ופוגע בפאנפי. "איך שהוא מתקיף אותך תדחף אותו&#33;" היא צועקת והתוכנית עובדת, פאנפי משתמש בהדם של הדחיפה הקודמת כדי לדחוף את סקווירטל ביותר כוח. "חה חה, לעולם לא תנצח בקרב מול מתאמת פוקימונים מדהימה כמוני, אמילייה רובי&#33;"

"סקווירטל אנחנו יכולים&#33; חכה שהיא ואז תקפוץ מעליה וזנב שוט&#33; ואז שוב דחיפב חזקה מאחורה&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 11 מתוך 25 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •