"קדימה פוכדור צא" אני אומר וזרק עליו את הפוכדורOriginally posted by Ori-Kun@Jul 22 2009, 07:15 PM
בובי -
ווידל חוטף את המכה ועובר למצב תשישות.
מצטער שלא המשכתי ביומיים האחרונים
היה לי עונש אתמול, והיום לא הספקתי להיות על המחשב
דאקי -
גל הרעם פוגע בפידג'י ומשתק אותו. הוא נופל על הרצפה ואז למכת החשמל הרבה יותר קל לפגוע בו. הוא נמצא במצב תשישות.
אלכס -
מזתומרת איזה פוקימון זה? :o לא ראית שום פוקימון מיוחד חוץ מהפוקימונים שלך ובליסי של האחות ג'וי ופוקימונים של כמה אנשים בלובי.
קיט -
לא :huh: ממתי צ'ארמנדר לומד טאקל?
--
""אייפום, תתחמק ואז מכת זנב!" היא אומרת ואיפום מתחמק, הוא קופץ באוויר בכוונה לתת לך מכת זנב...
סאטושי -
אממממממ כן אפשר
--
אתם ממשיכים ופוגשים בווידל.
מאט -
הונדור משתמש בגחלת על הוטהוט אבל הוטהוט מתחמק. הוא משתמש בערפיח שמאפיר (מהמילה אפור) את האזור ואתה רואה שהוטהוט מנסה להתקיף אבל לא מצליח לראות. כשהערפיח מתפוגג אתה רואה שלהוטהוט קשה לנשום ואתה מניח שהוא הורעל.
ג'יי -
פיצ'ו פוגע בטיירוג אבל נראה שהוא לא מפריע לרוח הלחימה של טיירוג. "יד עוזרת ואז דחיפה!"
תומאס -
ניב הקרח מפספס. הוא משתמש בעלי טער שפוגעים בקראוונה ומכעיסים אותו. אתה מבין שהוא מתעצבן מאוד מאוד בקלות. הוא קופץ על טרטוויג בכוונה לנשוך אותו.
בובי -
הכדור זז שמאלה וימינה עש שהוא נעצר. לכדת ווידל! מה תעשה עכשיו?
מקס -
ריפית אותו ואז פיקאצ'ו. מה עכשיו?
"מצויין!כל הכבוד הונדור!עכשיו תתקוף אותו שוב בגחלת!בוא נגמור את הקרב הזה!"Originally posted by Ori-Kun@Jul 25 2009, 01:19 AM
מאט -
הונדור משתמש בגחלת על הוטהוט אבל הוטהוט מתחמק. הוא משתמש בערפיח שמאפיר (מהמילה אפור) את האזור ואתה רואה שהוטהוט מנסה להתקיף אבל לא מצליח לראות. כשהערפיח מתפוגג אתה רואה שלהוטהוט קשה לנשום ואתה מניח שהוא הורעל.
היתבלבלתי עם משחק אחר >>Originally posted by Ori-Kun@Jul 25 2009, 01:19 AM
אלכס -
מזתומרת איזה פוקימון זה? :o לא ראית שום פוקימון מיוחד חוץ מהפוקימונים שלך ובליסי של האחות ג'וי ופוקימונים של כמה אנשים בלובי.
אני מתארגן ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר לכיוון העיר הבאה.
"יפה אני רואה שטירוג שלך בעל רוח לחימה פיצ'ו מכת זנב!"Originally posted by Ori-Kun@Jul 25 2009, 01:19 AM
ג'יי -
פיצ'ו פוגע בטיירוג אבל נראה שהוא לא מפריע לרוח הלחימה של טיירוג. "יד עוזרת ואז דחיפה!"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
מאט -
הונדור משתמש בגחלת והוטהוט במצב תשישות.
אלכס -
אתה הולך ופוגש בבידוף. הבידוף נראה גדול מהרגיל.
קיט -
צ'ארמנדר מתגלגל אחורה ואז נותן לאייפום שריטה, הוא פוגע באייפום חזק אבל נראה שזה לא מפריע לו במיוחד. "עכשיו אייפום, תקפץ על הזנב במהירות מסביבו ואז תתקיף במכת זנב!"
אייפום מתחיל לקפץ סביב צ'ארמנדר במהירות עצומה.
דאקי -
פידג'י הובס.
כבר ערב ומאוחר, ואתה הולך למרכז הפוקימונים בקלאפנהוק. אתה בא לבקש חדר והאחות ג'וי אומרת לך "מצטערת.. כרגע עושים שיפוצים במעונות, ולכן רק מספר מועט של מעונות פתוחה, והם מלאים. אם הבחור או הבחורה האחר יסכימו, אני יכולה לבקש שתישן איתם בחדר ללילה"
מקס -
אתם פוגשים בבורמי!
ג'יי -
לפיצ'ו אין מכת זנב, הוא לא מבין את ההוראות ונפגע.
בובי -
אתם פוגשים בקאטרפי!![]()
"בסדר, תבקשי מהם" אני אומר לה בתקווה שמישהו ירשה לי.Originally posted by Ori-Kun@Jul 25 2009, 02:54 AM
דאקי -
פידג'י הובס.
כבר ערב ומאוחר, ואתה הולך למרכז הפוקימונים בקלאפנהוק. אתה בא לבקש חדר והאחות ג'וי אומרת לך "מצטערת.. כרגע עושים שיפוצים במעונות, ולכן רק מספר מועט של מעונות פתוחה, והם מלאים. אם הבחור או הבחורה האחר יסכימו, אני יכולה לבקש שתישן איתם בחדר ללילה"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)