Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 25 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 364
  1. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    דאקי -
    "אתה צריך להירשם" היא אומרת ומקלידה פרטים במחשב. היא שואלת אותך שאלות ואתה עונה, וכשהיא מסיימת היא אומרת "הקרב שלך מתחיל עוד 20 דקות, בכניסה א' של זירה 47." אני יודעת איפה זה, לכן אפשר לנוח עד אז"
    כעבור מספר דקות היא מסתכלת בשעון אומרת, "אוי, אנחנו מאחרים!" והיא לוקחת אותך למזדרון ארוך, מלא במעליות. היא לוקחת אותך למעלית ה-47, ולמעלית שמסומנת ב-א'. "רד, אני אצפה בך!" היא אומרת ואתה יורד ונכנס למזדרון צר.
    במזדרון אתה פוגש בשומר שאומר, "מהר, תיכנס!" הוא אומר ואתה נכנס לתוך עוד מעלית, שעולה ומביאה אותך לזירת הקרב.
    הקהל מריע, ואתה רואה את טרייסי מעודדת אותך בשורה הראשונה ; היריב שלך מעולה, ואתה רואה... שזה לא אחר מאשר קווין!
    "הבטחתי לך שתפסיד לי בקרב החוזר. פה אתה תפסיד לי מול כל הקהל!" הוא אומר.

אלכס -
    העובדת מסבירה לך שאתה צריך ללכת במסדרון, להיכנס למעלית מספר 16 ב'. אתה נכנס ויורד, אתה פוגש שומר שאומר לך להיכנס במעלית. אתה עולה לתוך הזירה ופווגש ביריב שלך ; לא אחר מאשר רודי!
    "היי.. אלכס? זה אתה?! מה נשמע?!" הוא שואל אותך ואז נהפך לרציני, "הפעם אני אנצח אותך!"

מקס -
    זיגזגון דוחף את מריל אבל זה לא מפריע לו לבצע לבצע רולאווט נוסף, הפעם חזק, שממש יוצר בקע קטן באדמה. זיגזאון נפגע...

בובי -
    אתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאין פוקימונים טובים באיזור הזה.

ג'יי -
    טיירוג כבר ממש חלש, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו...

קיט -
    שני הפוקימונים שורטים אחד את השני, אבל שניהם לא נראים כאילו הם הולכים לוותר. "אני מניחה שיקח לזה זמן... אבל לי ולאייפום יש זמן! עכשיו, מכת זנב אחרונה!"

מאט -
    העובדת אומרת לך להירשם במחשב. כשאתה גומר היא אומרת לך ללכת למסדרון, לרדת במעלית 31 ב'. אתה יורד ומגיע לחדר קטן עם שומר, הוא מכניס אותך למעלית ואתה עולה לזירה עמוסת קהל, מריע. כמה שניות אחר כך מגיע היריב שלך. היריב הוא לא אחר מאשר אמנדה!

תומאס -
    מזל טוב! קראוונה נתפס.
    אתה בא לללכת אבל הנערה ממקודם באה אליך ואומרת, "עכשיו אתה רוצה להילחם?" ומחייכת חיוך חמוד.

2. Kibō no chi
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 27 2009, 10:31 PM
    דאקי -
    "אתה צריך להירשם" היא אומרת ומקלידה פרטים במחשב. היא שואלת אותך שאלות ואתה עונה, וכשהיא מסיימת היא אומרת "הקרב שלך מתחיל עוד 20 דקות, בכניסה א' של זירה 47." אני יודעת איפה זה, לכן אפשר לנוח עד אז"
    כעבור מספר דקות היא מסתכלת בשעון אומרת, "אוי, אנחנו מאחרים!" והיא לוקחת אותך למזדרון ארוך, מלא במעליות. היא לוקחת אותך למעלית ה-47, ולמעלית שמסומנת ב-א'. "רד, אני אצפה בך!" היא אומרת ואתה יורד ונכנס למזדרון צר.
    במזדרון אתה פוגש בשומר שאומר, "מהר, תיכנס!" הוא אומר ואתה נכנס לתוך עוד מעלית, שעולה ומביאה אותך לזירת הקרב.
    הקהל מריע, ואתה רואה את טרייסי מעודדת אותך בשורה הראשונה ; היריב שלך מעולה, ואתה רואה... שזה לא אחר מאשר קווין!
    "הבטחתי לך שתפסיד לי בקרב החוזר. פה אתה תפסיד לי מול כל הקהל!" הוא אומר.

"עוד נראה בקשר לזה!" אני צועק ומחכה לראות באיזה פוקימון הוא משתמש.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מאט -
    העובדת אומרת לך להירשם במחשב. כשאתה גומר היא אומרת לך ללכת למסדרון, לרדת במעלית 31 ב'. אתה יורד ומגיע לחדר קטן עם שומר, הוא מכניס אותך למעלית ואתה עולה לזירה עמוסת קהל, מריע. כמה שניות אחר כך מגיע היריב שלך. היריב הוא לא אחר מאשר אמנדה!
    "אז אני אמור להלחם נגדה עכשיו"אני חושב לעצמי.."אוקיי!האונדור צא!"אני אומר ושולח את האונדור (כי אני לא שם אותו בפוקדור) לזירה.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. the bitch is back

אלכס -
    העובדת מסבירה לך שאתה צריך ללכת במסדרון, להיכנס למעלית מספר 16 ב'. אתה נכנס ויורד, אתה פוגש שומר שאומר לך להיכנס במעלית. אתה עולה לתוך הזירה ופווגש ביריב שלך ; לא אחר מאשר רודי!
    "היי.. אלכס? זה אתה?! מה נשמע?!" הוא שואל אותך ואז נהפך לרציני, "הפעם אני אנצח אותך!"
    "מה שתגיד" אני אומר ומוציא את דיגלט
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    ג'יי -
    טיירוג כבר ממש חלש, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו...
    "שוב מכת ברק בכול הכוח"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. מורחקים
    בובי -
    אתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאין פוקימונים טובים באיזור הזה.
    אני הולך למרכז הפוקימונים ואז אני הולך למכון הראשון שלי

7. משתמש מנוסה
    מקס -
    זיגזגון דוחף את מריל אבל זה לא מפריע לו לבצע לבצע רולאווט נוסף, הפעם חזק, שממש יוצר בקע קטן באדמה. זיגזאון נפגע...

"זיגזגון, זנב שוט ואז דחיפה!"

8. משתמש מנוסה
    תומאס -
    מזל טוב! קראוונה נתפס.
    אתה בא לללכת אבל הנערה ממקודם באה אליך ואומרת, "עכשיו אתה רוצה להילחם?" ומחייכת חיוך חמוד.
    "בטח, רק תני לי לרפא את הפוקימונים שלי קודם" אני אומר לה בחיוך וניגש למרכז הפוקימונים הקרוב.

9. משתמש מנוסה
    דאקי -
    "אתה בטוח מדי בעצמך..." הוא אומר ואז קורא, "צא, יאנמה!"
    "צוות כפול, ואז מתקפה מהירה!"

מאט -
    "מממ.. נראה שהוא התחזק מאז הפעם הקודמת!" היא אומרת, ואז קופצת ושולחת פוקדור. "צא פוליוואג!"
    "תשתמש בריקוד גשם, ואז באקדח מים!"

אלכס -
    "צא! ספינאראק!"
    "תשתמש בפרצוף מפחיד שיאט אותו, ואז בצל לילה!"

ג'יי -
    פיצ'ו כבר חלש והוא נותן את מכת הברק האחרונה שלו. שני הפוקימונים עפים על הרצפה, מותשים. הנער מחזיר את טיירוג לפוקדור ואומר, "אני לאנס, ואני אנקום. הפעם זה היה רק משחק, אבל בפעם הבאה... ובכן, המשחק נגמר. בכל מקרה, קח את זה" הוא נותן לך מכשיר דמוי פלאפון, ופשוט הולך משם.

בובי -
    אתה הולך למרכז הפוקימונים, ישן שם את הלילה וקם עם כוחות מחודשים.
    אתם מתקדמים לעבר המכון, ועוד מרחוק אתה רואה אותו, אבל רק כשאתה מולו אתה רואה עד כמה הוא יפה: בניין גדול עם פסל ענק של פידג'יוט על הגג, הפידג'יוט פורש כנפיים גדולות ונראה כאילו הוא צועק.
    אתה נכנס אל המכון. אתה שומע המון קולות ציפורים, רועשים מאוד. אתה נכנס אל האולם ורואה נער, מטפל בפידג'י, הוא בכלל לא שם לב שהגעת.

מקס -
    זיגזון פוגע במריל ומעביר אותו למצב תשישות.

תומאס -
    אתה מרפא אותם וחוזר. היא מחכה לך על החוף, וכשאתה בא, קמה מיד.
    "יופי שבאתי, חיכיתי לך!" היא אומרת, "מוכן לקרב?"

10. the bitch is back
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 28 2009, 12:29 AM

אלכס -
    "צא! ספינאראק!"
    "תשתמש בפרצוף מפחיד שיאט אותו, ואז בצל לילה!"
    "תתחמק בחפירה ואזז תצא עם רעידת אדמה!" אני אומר בנחישות
    גיל! 3>

11. Kibō no chi
    דאקי -
    "אתה בטוח מדי בעצמך..." הוא אומר ואז קורא, "צא, יאנמה!"
    "צוות כפול, ואז מתקפה מהירה!"
    "מאריפ, צאי! תשתמשי מכת ברק על כל היאנמות, וכשתמצאי את האמיתי תשתמשי עליו בגל רעם!"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אלכס -
    דיגלט חופר ומצליח להתחמק, אבל הוא מושפע מהפרצוף המפחיד. הוא יוצא מהאדמה ומשתמש ברעידת אדמה. הפוקינאב שלך רוטט ורשום על המסך:
    דיגלט
    רעידת אדמה עוצמה 7
    רעידת האדמה פוגעת בספינאראק. "ספינאראק עכשיו! יריית חוט שתתקע אותו במקום ואז עוקץ רעל!"

דאקי -
    מריפ נפגעת מהמתקפה המהירה, אבל משתמשת במכת ברק ומוצאת את האמיתי. היא משתמשת בגל רעם שמשתק את יאנמה. "יאנמה, קח את זה!" קווין זורק אל עבר יאנמה מן סוכריה ואומר, "זהו מבטל שיתוק. הוא נותן ליאנמה פרץ של אנרגיה, והוא חוזר לקרב עם כוחות מחודשים." יאנמה אוכל את הסוכריה וקם מיד. "יאנמה, סוניק בום!"

13. Kibō no chi
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 28 2009, 12:50 AM
    דאקי -
    מריפ נפגעת מהמתקפה המהירה, אבל משתמשת במכת ברק ומוצאת את האמיתי. היא משתמשת בגל רעם שמשתק את יאנמה. "יאנמה, קח את זה!" קווין זורק אל עבר יאנמה מן סוכריה ואומר, "זהו מבטל שיתוק. הוא נותן ליאנמה פרץ של אנרגיה, והוא חוזר לקרב עם כוחות מחודשים." יאנמה אוכל את הסוכריה וקם מיד. "יאנמה, סוניק בום!"
    "מאריפ, מהר! תשתמשי במכת ברק בכדי לחסום ואז עוד גל רעם!"

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 28 2009, 12:50 AM
    אלכס -
    דיגלט חופר ומצליח להתחמק, אבל הוא מושפע מהפרצוף המפחיד. הוא יוצא מהאדמה ומשתמש ברעידת אדמה. הפוקינאב שלך רוטט ורשום על המסך:
    דיגלט
    רעידת אדמה עוצמה 7
    רעידת האדמה פוגעת בספינאראק. "ספינאראק עכשיו! יריית חוט שתתקע אותו במקום ואז עוקץ רעל!"

"דיגלט תישתמש בשריטה בשביל לקרוע את החבל ואז שוב חפירה ואז תצא ותתקוף במכת בוץ ומכת חול ביחד!"
    גיל! 3>

15. מורחקים
    בובי -
    אתה הולך למרכז הפוקימונים, ישן שם את הלילה וקם עם כוחות מחודשים.
    אתם מתקדמים לעבר המכון, ועוד מרחוק אתה רואה אותו, אבל רק כשאתה מולו אתה רואה עד כמה הוא יפה: בניין גדול עם פסל ענק של פידג'יוט על הגג, הפידג'יוט פורש כנפיים גדולות ונראה כאילו הוא צועק.
    אתה נכנס אל המכון. אתה שומע המון קולות ציפורים, רועשים מאוד. אתה נכנס אל האולם ורואה נער, מטפל בפידג'י, הוא בכלל לא שם לב שהגעת.
    "אהה סליחה" אני אומר בנימוס ומוסיף

"אני רוצה להילחם פה במכון"!

עמוד 21 מתוך 25 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •