דאקי -
"אתה צריך להירשם" היא אומרת ומקלידה פרטים במחשב. היא שואלת אותך שאלות ואתה עונה, וכשהיא מסיימת היא אומרת "הקרב שלך מתחיל עוד 20 דקות, בכניסה א' של זירה 47." אני יודעת איפה זה, לכן אפשר לנוח עד אז"
כעבור מספר דקות היא מסתכלת בשעון אומרת, "אוי, אנחנו מאחרים!" והיא לוקחת אותך למזדרון ארוך, מלא במעליות. היא לוקחת אותך למעלית ה-47, ולמעלית שמסומנת ב-א'. "רד, אני אצפה בך!" היא אומרת ואתה יורד ונכנס למזדרון צר.
במזדרון אתה פוגש בשומר שאומר, "מהר, תיכנס!" הוא אומר ואתה נכנס לתוך עוד מעלית, שעולה ומביאה אותך לזירת הקרב.
הקהל מריע, ואתה רואה את טרייסי מעודדת אותך בשורה הראשונה ; היריב שלך מעולה, ואתה רואה... שזה לא אחר מאשר קווין!
"הבטחתי לך שתפסיד לי בקרב החוזר. פה אתה תפסיד לי מול כל הקהל!" הוא אומר.
אלכס -
העובדת מסבירה לך שאתה צריך ללכת במסדרון, להיכנס למעלית מספר 16 ב'. אתה נכנס ויורד, אתה פוגש שומר שאומר לך להיכנס במעלית. אתה עולה לתוך הזירה ופווגש ביריב שלך ; לא אחר מאשר רודי!
"היי.. אלכס? זה אתה?! מה נשמע?!" הוא שואל אותך ואז נהפך לרציני, "הפעם אני אנצח אותך!"
מקס -
זיגזגון דוחף את מריל אבל זה לא מפריע לו לבצע לבצע רולאווט נוסף, הפעם חזק, שממש יוצר בקע קטן באדמה. זיגזאון נפגע...
בובי -
אתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאין פוקימונים טובים באיזור הזה.
ג'יי -
טיירוג כבר ממש חלש, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו...
קיט -
שני הפוקימונים שורטים אחד את השני, אבל שניהם לא נראים כאילו הם הולכים לוותר. "אני מניחה שיקח לזה זמן... אבל לי ולאייפום יש זמן! עכשיו, מכת זנב אחרונה!"
מאט -
העובדת אומרת לך להירשם במחשב. כשאתה גומר היא אומרת לך ללכת למסדרון, לרדת במעלית 31 ב'. אתה יורד ומגיע לחדר קטן עם שומר, הוא מכניס אותך למעלית ואתה עולה לזירה עמוסת קהל, מריע. כמה שניות אחר כך מגיע היריב שלך. היריב הוא לא אחר מאשר אמנדה!
תומאס -
מזל טוב! קראוונה נתפס.
אתה בא לללכת אבל הנערה ממקודם באה אליך ואומרת, "עכשיו אתה רוצה להילחם?" ומחייכת חיוך חמוד.