אני מחייך חיוך קטן ואומר:"מעולה,תודה!" ויוצא מהמעבדה,אני זורק את הפוקדור מהיד ומוציא את האונדורOriginally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 11:31 AM
מאט:
"הו, בשמחה" הוא אומר ונותן לך פוקדור מהכיס.
אני מחייך חיוך קטן ואומר:"מעולה,תודה!" ויוצא מהמעבדה,אני זורק את הפוקדור מהיד ומוציא את האונדורOriginally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 11:31 AM
מאט:
"הו, בשמחה" הוא אומר ונותן לך פוקדור מהכיס.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"היי האונדור,אני מאט!אני רואה שאתה קצת חסר סבלנות,אז מה דעתך לצאת למסע?"אני אומר לוOriginally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 11:56 AM
מאט:
הונדור נראה שמח ואתה רואה שאין לו סבלנות לעמוד.
בוקר טוב ^^Originally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 01:24 AM
תומאס -
"בחירה נבונה", אמר הפרופסור בזמן שהלך אל מגש מוכן באמצע החדר, ועליו 15 פוקדורים. הוא לקח אחת ונתן לך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה, פרופסור!" אני אומר בהתרגשות "צא טורטוויג!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה כדי לפגוש אותו.
אני רוצה לאמן את הונדור ולחפש פוקימוני אופל (עם יש שם).Originally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 12:12 PM
מאט -
הונדור נראה שמח ואתם יוצאים אל השדות. בשדות יש מרחבים גדולים של דשא גבוה בו מסתתרים פוקימונים, ונמצאים שם גם כמה מאמנים. מה תבחר לעשות?
"אני אבחר את סקווירטל!" אני אומר בחיוךOriginally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 12:10 AM
התחלה:
הגיע היום הגדול ואתם הולכים למעבדתו של פרופסור קאנדי. מזל האוויר נפלא לתחילת המסע, ואתם מגיעים אל המעבדה עמוסת האנשים, ועומדים בסוף התור. כשאתם מגיעים אל פתח המעבדה, פרופסור קאנדי מקבל את פניכם בחיוך ושואל איזה פוקימון תבחרו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"הוא הפוקימון המושלם" אני אומר בחיוך ומציג את עצמי בפני טורטוויג "אני יכול ללכת, פרופסור?" אני שואל אותו בהתלהבות.Originally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 12:12 PM
תומאס -
טרטוויג יוצא מהפוקדור ומתחיל לקפוץ ולהתרוצץ. הפרופסור אומר לך "מאז ומתמיד היה לטרטוויג המון מרץ..."
אני רוצה להלחם נגד מישהו
אבל אני לא יודע איזה מתקפות יש להונדור
ג'וני דיפOriginally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 12:30 PM
ג'וני: *צריך גם שם משפחה XD*
הפרופסור הולך למגש עם 14 פוקדורים עליו ומביא לך אחד.
---
"תודה!" אני אומר ומוצי את את הפוקימון
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)