Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 25 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 364
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ori-Kun@Jul 18 2009, 07:46 PM
    ג'וני -
    לא אי אפשר גם וגם. אם תגשים את חלומך כמאמן / מגדל תוכל להיות מגדל / מאמן, אבל אתה צריך להתמקד ב-1
    --
    אתם מגיעים לשדות ורואים משטח ירוק גדול, וכמה מאמנים נמצאים שם, מאמנים את הפוקימונים שלהם.
    מה תעשו?

אז אני יהיה מדגל..
    ---
    "היי מי רוצה להילחם נגדי?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 18 2009, 08:34 PM
    תומאס -
    טרטוויג לא יכול לסתום אוזניים, אין לו ידיים, יש לו 4 רגליים :ם
    --
    טרטוויג נפגה מהנהמה ומתחמק מהמתקפה המהירה, ואז הוא דוחף בחוזקה את בוויזל. בוויזל עף על החול, פגוע. עוד מכה אחת הוא מובס&#33;
    "בוויזל, אתה בסדר?&#33; תשתמש בנהמה&#33;"
    "קדימה התגוננות&#33; לאחר מכן, השתמש בדחיפה בכל הכוח&#33;" אני מצווה עליו.

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 18 2009, 03:21 PM
    קיט -
    "צ&#39;אר צ&#39;אר צ&#39;אראמנדר..." הוא אומר ואתה מבין מזה שהוא לא רוצה ללכת לשום מקום אלא לנוח.
    "טוב,איך שאתה רוצה" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור

4. the bitch is back
    אלכס -
    זו בת.
    אתה זורק אלייה פוקדור. הפוקדור זז מצד לצד, ואתה מניח שהקומבי מנסה לצאת החוצה. לאחר כמה רגעים... [color=ghostwhite ]הפוקדור עוצר כשקומבי בתוכו. מזל טוב&#33; לכדת קומבי&#33; מידע עליו התווסף לפוקדע.

הפוקימונים שלך תשושים, ומתחיל להחשיך. מה תעשה?[/color]
    ההמשך בלבן^
    אני הולך לחפש מרכז פוקימונים מרפא את הפוקימונים שלי ונישאר לישון שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    מקס -
    תצטט להבא
    --
    הפרופסור נותן לך את הפוקדור. מה תעשה?
    אני יוצא מהמעבדה ומוציא את פיקאצ&#39;ו מהפוקדור
    "שלום פיקאצ&#39;ו" אני אומר

6. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ג&#39;יי -
    סבבה אתה יכול להתחיל

מאט -
    לא, אין לך פוקינאב ^^"
    --
    "אין לך פוקינאב?&#33; אתה חייב אחד&#33; בוא איתי לעיירה צ&#39;רינצ&#39;יאר, אני מכירה חנות שם מוכרים פוקינאב, ממש ליד מרכז הפוקימונים. נראה לי ששני הפוקימונים שלנו צריכים את המנוחה הזאת.." הוא תופסת לך את היד וגוררת אותך איתה.
    אחרי כמה מטרים היא נעצרת ואומרת "אתה יודע מה נזכרתי? אני בכלל לא יודעת איך קוראים לך&#33;"

דאקי -
    טוטודייל נראה שמח, ופעיל, אבל בגלל השעה המאוחרת אתם מחליטים ללכת לישון במרכז הפוקימונים הקרוב.
    אתם מתעוררים למחורת בבוקר נמרצים ומלאי אנרגיה, מה תעשו?

בובי -
    הוא נראה שמח ואתם הולכים לשדה. אתם רצים בשדה ופתאום פוגשים בסנטרט&#33;

ג&#39;וני -
    "אני אלחם מולך." אומרת נערה בגילך, שמשום מה נראת לך מוכרת.
    "היי, אני מכירה אותך... אתה היית לפני בתור לקבלת הפוקימון&#33; אוקיי, קבל את זה&#33;"
    היא עושה תנועה משונה ואז זורקת את הפוקדור, מתוכו יוצא פאנפי קטן.

תומאס -
    הדחיפה פוגעת בבוויזל והוא לא יכול להילחם.
    הנער מחזיר את בוויזל לפוקדור, אומר "אוף, באסה&#33;" ובורח אל מרכז הפוקימונים.
    מה תבחר לעשות? להילחם? למצוא פוקימון? ללכת למקום אחר? השעה עכשיו מאוחרת ואתה רואה את טרטוויג מפהק.

קיט -
    טוב, החזרת אותו לפוקדור, השעה כבר מאוחרת ואתם חוזרים למרכז הפוקימונים ונחים שם עד הבוקר. הבוקר מגיע ואתה משחרר את צ&#39;ארמנדר אבל הוא עדיין לא רוצה ללכת להתאמן.

אלכס -
    התעוררתם בבוקר חזקים ונמרצים. לאן תלכו עכשיו?

מקס -
    פיקאצ&#39;ו מחייך אליך אבל אתה רואה שהוא עייף. השעה מאוחרת מאוד עכשיו.
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים וישנים שם את הלילה. התעוררתם והתארגנתם, לאן תלכו?

7. מורחקים
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 18 2009, 11:16 PM

בובי -
    הוא נראה שמח ואתם הולכים לשדה. אתם רצים בשדה ופתאום פוגשים בסנטרט&#33;

"אוקי סנטרט זה אימון טוב לאלקיד" אני אומר לעצמי ומוציא את אלקיד

"קדימה אלקיד תישתמש במתקפה מהירה"

8. משתמש מנוסה

ג&#39;וני -
    "אני אלחם מולך." אומרת נערה בגילך, שמשום מה נראת לך מוכרת.
    "היי, אני מכירה אותך... אתה היית לפני בתור לקבלת הפוקימון&#33; אוקיי, קבל את זה&#33;"
    היא עושה תנועה משונה ואז זורקת את הפוקדור, מתוכו יוצא פאנפי קטן.
    "סקויירטל צא&#33;תשתמש בדחיפה וזזנב שוט&#33; ואז רכז כח בפה והוצא אותה בצורות של בועות בכל הכח&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. Kibō no chi

דאקי -
    טוטודייל נראה שמח, ופעיל, אבל בגלל השעה המאוחרת אתם מחליטים ללכת לישון במרכז הפוקימונים הקרוב.
    אתם מתעוררים למחורת בבוקר נמרצים ומלאי אנרגיה, מה תעשו?
    "טוב טוטודייל, זה יום חדש&#33; יום מצויין להתחיל את המסע שלנו, בוא נצא&#33;" אני אומר לו בהתלהבות יתרה ורץ החוצה בנסיון לחפש פוקימונים פראיים.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תומאס -
    הדחיפה פוגעת בבוויזל והוא לא יכול להילחם.
    הנער מחזיר את בוויזל לפוקדור, אומר "אוף, באסה&#33;" ובורח אל מרכז הפוקימונים.
    מה תבחר לעשות? להילחם? למצוא פוקימון? ללכת למקום אחר? השעה עכשיו מאוחרת ואתה רואה את טרטוויג מפהק.
    אני מחליט להחזיר את טורטוויג וללכת למרכז הפוקימונים הקרוב.

11. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

מאט -
    לא, אין לך פוקינאב ^^"
    --
    "אין לך פוקינאב?&#33; אתה חייב אחד&#33; בוא איתי לעיירה צ&#39;רינצ&#39;יאר, אני מכירה חנות שם מוכרים פוקינאב, ממש ליד מרכז הפוקימונים. נראה לי ששני הפוקימונים שלנו צריכים את המנוחה הזאת.." הוא תופסת לך את היד וגוררת אותך איתה.
    אחרי כמה מטרים היא נעצרת ואומרת "אתה יודע מה נזכרתי? אני בכלל לא יודעת איך קוראים לך&#33;"

"אני מאט,ואת יכולה לעזוב את היד,אני יודע ללכת.."
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

12. משתמש מנוסה
    מקס -
    פיקאצ&#39;ו מחייך אליך אבל אתה רואה שהוא עייף. השעה מאוחרת מאוד עכשיו.
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים וישנים שם את הלילה. התעוררתם והתארגנתם, לאן תלכו?
    "צא פיקאצ&#39;ו&#33;" אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור
    "אנחנו הולכים לשוק" אני אומר לו ומתחיל ללכת לשוק

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    בובי -
    אלקיד מתקיף את סנטרנט אך הסנטרנט מתחמק, הוא קופץ נוחת ישר אל תוך ידיו של מאמן.
    "היי&#33; למה התקפת את סנטרט שלי?&#33;"

ג&#39;וני -
    אתה לא יכול לתת לו מתקפות שאין לו. תיזהר
    --
    סקווירטל הסתכל עליך במבט לא מבין בגלל ההוראה המוזרה.
    "פאפני עכשיו&#33; דחיפה בכל הכח&#33;&#33;&#33;" המאמנת צועקת ופאנפי נוגח חזק בסקווירטל. סקווירטל נפגע ומפחד, הוא נכנס לשריון שלו ומסרב לצאת.
    המאמנת מסתכלת עליך ושואלת "מה קרה לו?"

דאקי -
    אתם רוצים לצאת לדרך כשפתאום עוצר אותך קול מוכר... אתה מסתובב ורואה את יריבך מהיסודי, קווין סטורמבולט, מחזיק פוקדור ביד.
    "היי דאקי... מה דעתך על קרב?" הוא אומר בקול מתנשא, קול של יריבים מהיסודי כזה

תומאס -
    התעוררתם בבוקר שמחים ורעננים. מה תעשו עכשיו?

מאט -
    אתם מגיעים אל העיירה צ&#39;רינצ&#39;יאר. היא מובילה אותך אל חנות המפעל לפוקינאב. אתה ניגש למוכר ושואל כמה עולה הפוקינאב. המוכר עונה 500&#036;. אתה מוציא את הסכום (זה כל הכסף שלך) כדי לתת לו אך הוא פתאום רואה את אמנדה, אומרת "היי, תן לו את זה בחינם, תוריד את זה מהכסף שלי".
    להפתעתך הרבה הוא נענה מיד ונותן לך את הפוקינאב חינם. שמחים, אתם יוצאים מהחנות והיא מסבירה לך שהמוכר חייב לה הרבה כסף, אבל היא לא הסבירה לך איך.
    אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ולוקחים חדר. למחורת בבוקר היא נפרדת ממך לשלום ומבטיחה לך שתיפגשו. אתה כרגע בעיירה צ&#39;רינצ&#39;יאר, ואין שם הרבה מה לעשות, הדבר החכם ביותר הוא לצאת לשדות, להתאמן. מה תעשה?

מקס -
    אתם מגיעים לשוק ורואים שהוא סגור. לאן תלכו?

14. Kibō no chi
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 12:19 AM
    דאקי -
    אתם רוצים לצאת לדרך כשפתאום עוצר אותך קול מוכר... אתה מסתובב ורואה את יריבך מהיסודי, קווין סטורמבולט, מחזיק פוקדור ביד.
    "היי דאקי... מה דעתך על קרב?" הוא אומר בקול מתנשא, קול של יריבים מהיסודי כזה
    לא למדתי ביסודי, כמו כל המאמנים גם אני חסר השכלה :o
    "בסדר גמור" אני אומר לו ואומר לטוטודייל להתכונן לקרב.

Spoiler ספוילר

15. מורחקים
    Originally posted by Ori&#045;Kun@Jul 19 2009, 12:19 AM
    בובי -
    אלקיד מתקיף את סנטרנט אך הסנטרנט מתחמק, הוא קופץ נוחת ישר אל תוך ידיו של מאמן.
    "היי&#33; למה התקפת את סנטרט שלי?&#33;"

"חשבתי שהוא פיראי ורציתי לאמן את האלקיד שלי" אני אומר ל מאמן

"אתה רוצה אולי נעשה קרב 1 על 1?" אני שואל

עמוד 9 מתוך 25 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •