הנה הוכחה...
http://fun.mivzakon.co.il/mailing/Articles...%97%D7%94_.html
או
http://cafe.themarker.com/view.php?t=188472
אם אתה עדיין לא מאמין אז.. שיהיה לך בהצלחה במתמטיקה.. :lol:
הנה הוכחה...
http://fun.mivzakon.co.il/mailing/Articles...%97%D7%94_.html
או
http://cafe.themarker.com/view.php?t=188472
אם אתה עדיין לא מאמין אז.. שיהיה לך בהצלחה במתמטיקה.. :lol:
חישבתי ויצא לי 10983
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
איך לעזאזל יצא לך מספר אי זוגי אם לכל אחד יש מספר זוגי של רגליים? OםOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 22 2009, 05:20 PM
חישבתי ויצא לי 10983
ספוילר
שיט אתה צודק! לפי החישוב שלי יש לכל נערה רק רגל אחת :XD:Originally posted by Ducky@Jul 22 2009, 05:51 PM
איך לעזאזל יצא לך מספר אי זוגי אם לכל אחד יש מספר זוגי של רגליים? Oם
זה אמור לצאת בעצם 10990
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא נכון D:
צוחק מי שצוחק אחרון [;
בואו נעבור שלב שלב:Originally posted by CraZyCatMe@Jul 21 2009, 11:24 PM
באוטובוס יש 7 נערות
לכל נערה יש 7 תרמילים
שבכל תרמיל יש 7 חתולים גדולים ולכל חתול גדול יש 7 חתולים קטנים.
לכל חתול יש 4 רגליים.
כמה רגליים יש באוטובוס? (לא כולל הנהג)
*בכל תרמיל יש 7 חתולים גדולים ו-49 (7X7) חתולים קטנים, אז בכל תרמיל יש 56 (7+49) חתולים.
*יש 7 נערות ולכל נערה 7 תיקים, אז יש 49 תיקים.
*56X49 = 2744, אז אמורים להיות 2744 חתולים על האוטובוס.
*2744X4 = 10976, אז לכל החתולים ביחד אמור להיות 10976 רגליים.
*לכל הנערות ביחד יש 14 רגליים (7X2)
*אם מחברים את כמות הרגליים של הנערות (14) עם כמות הרגליים של החתולים (10976), אז יחד זה יוצא 10990.
- קיבינמט! אם 10990 זה טעות אז איך לעזאזל פותרים ת'תרגיל הזה?!
ברמה 16 אני מתפתח
לא נכון,אתן לכם את התשובה ב20:00.
בנאדם,הבאתי לך הוכחותOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 22 2009, 05:57 PM
לא נכון D:
צוחק מי שצוחק אחרון [;
מה אתה חושב כל העולם טעה ורק אתה צדקת? אם אתה תלך למורה למתמטיקה שלה ותגיד לה שהתשובה היא פחות מ50 היא תצחק לך בפנים
אמרתי פחות מ500 ואתה יכול ללכת בעצמך D:
אתה אומר שזה פחות מ-500 כי קראת הסבר לפתרון של החידה, או שחישבת לבד?Originally posted by CraZyCatMe@Jul 22 2009, 06:59 PM
אמרתי פחות מ500 ואתה יכול ללכת בעצמך D:
ברמה 16 אני מתפתח
טוב כנראה שזה היה קשה במיוחד חח..
טוב הנה התשובה:
לכל נערה 2 רגלים? יש 7?
7*2=14
7 תרמילים? 7 חתולים בכל תרמיל?
7*7=49
4 רגלים לכל חתול?
49*4=196
ועוד 49 חתולים עם 4 רגלים?
49*4=196
196+196+14=406 !
הטעות שלכם היא שעירבת בחישוביכם את כמות התרמילים,התשובה שלכם אומרת כאילו לנערות יש יותר מ2 רגליים.
אני במקום זאת,חיברתי רק כמות הרגליים של כל אחד בנפרד,ביקשו כמה רגליים יש באוטובוס ולתרמילים כפי שידוע לי אין רגלים,אתם הכפלתם הכול ויצא תשובה לא הגיונית XD
חידה הבאה:
הקושי:בינוני
לא הרבה ידוע לנו על יוסי.
כשהיה קטן חטפו אותו המצרים, ושמו אותו על גמל שהלך עד לאפריקה, והתפגר שם.
שבט אתיופי גידל אותו, ולאחר מאה שנים מצאו על הקבר שלו כתובת:
שישית מחייו גדל כילד,
1/12 מחייו עבד כנער.
כעבור שביעית נוספת מחייו נשא אישה,
וחמש שנים לאחר מכן נולד לו ילד
את הילד טרף נמר, כאשר היה בן חצי מכל חיי אביו.
ארבע שנים אחרי מות ילדו, מת יוסי.
כמה שנים חי יוסי?
אז זהו שכן היית צריך לקחת בחשבון את כמות התרמיליםOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 22 2009, 08:09 PM
טוב כנראה שזה היה קשה במיוחד חח..
טוב הנה התשובה:
לכל נערה 2 רגלים? יש 7?
7*2=14
7 תרמילים? 7 חתולים בכל תרמיל?
7*7=49
4 רגלים לכל חתול?
49*4=196
ועוד 49 חתולים עם 4 רגלים?
49*4=196
196+196+14=406 !
הטעות שלכם היא שעירבת בחישוביכם את כמות התרמילים,התשובה שלכם אומרת כאילו לנערות יש יותר מ2 רגליים.
אני במקום זאת,חיברתי רק כמות הרגליים של כל אחד בנפרד,ביקשו כמה רגליים יש באוטובוס ולתרמילים כפי שידוע לי אין רגלים,אתם הכפלתם הכול ויצא תשובה לא הגיונית XD
חידה הבאה:
לא הרבה ידוע לנו על יוסי.
כשהיה קטן חטפו אותו המצרים, ושמו אותו על גמל שהלך עד לאפריקה, והתפגר שם.
שבט אתיופי גידל אותו, ולאחר מאה שנים מצאו על הקבר שלו כתובת:
שישית מחייו גדל כילד,
1/12 מחייו עבד כנער.
כעבור שביעית נוספת מחייו נשא אישה,
וחמש שנים לאחר מכן נולד לו ילד
את הילד טרף נמר, כאשר היה בן חצי מכל חיי אביו.
ארבע שנים אחרי מות ילדו, מת יוסי.
כמה שנים חי יוסי?
אם יש לך 7 נערות שלכל נערה יש 7 תרמילים זאת אומרת שיש סך הכל 49 תרמילים מסכים איתי?
אם יש 49 תרמילים ובכל תרמיל יש 7 חתולים זאת אומרת שיש 49X7=343 חתולים מסכים איתי?
אם יש לך 343 חתולים שלכל חתול יש 7 גורים זאת אומרת שיש לך 7X343=2401 גורים הבנת?
תבין שלא אנחנו אלה שטעו,אלא אתה..אתה לא הבנת את החידה... אתה פשוט חושב שאתה צריך להכפיל כל יצור ב7 וזה לא נכון..
אתה טועה.
יש חידה חדשה,תענה עליה.
אם תמשיך להתווכח איתי על החידה הקודמת אתה יוצא מנושא החידות ותגובתך אפילו אם היא נכונה לא תחשב ותמחק ישר לאחר מכן.אם תמשיך להתווכח אני אצטרך לטפל בך בדרך הקשה.
צודקOriginally posted by Loveless@Jul 22 2009, 10:29 PM
84?
חידה הבאה:
אלו הם בעלי החיים המוזכרים ראשונים בתנ"ך?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)