החזרה בזמן הארוכה ביותר!
אני אברר זאת יותר מאוחר..
- - - - -
מצא את המטמון
הרמז הבא שלכם נמצא ב:
בטופיק שבו אש תופס לעצמו קאטרפי + פיג'יוטו ביער ורידיאן
החזרה בזמן הארוכה ביותר!
- - - - -
מצא את המטמון
הרמז הבא שלכם נמצא ב:
בטופיק שבו אש תופס לעצמו קאטרפי + פיג'יוטו ביער ורידיאן
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אין סיכוי שתצליח לברר את זה, רוב המידע על החזרות בזמן הלך לעזאזל.Originally posted by Dingo@Jul 18 2009, 11:53 AM
החזרה בזמן הארוכה ביותר!
מה עם השיאים שמחפשים אף אחד לא מחפש אותם?
המשתמש שהיה לו הווינר הארוך ביותר, אני D:
ε(●̮̮̃•̃)з
חשבתי על זה וזה בעייתי לברר לכן זה בחוץOriginally posted by Charizard4Ever@Jul 18 2009, 11:56 AM
המשתמש שהיה לו הווינר הארוך ביותר, אני D:
המשתמש שכתב הכי הרבה מדריכים:YoRt3m-כתב 13 מדריכים בכל הפורום
בדקתי זאת היטב וחרשתי על כל הפורום!
מגיע לו כפיים!! ^_^
אין סיכוי שלמישו היה ווינר מה- 5.4.09 עד ל- 13.7.09 או ה-12, משו כזהOriginally posted by norg@Jul 18 2009, 12:56 PM
חשבתי על זה וזה בעייתי לברר לכן זה בחוץ
ε(●̮̮̃•̃)з
אבל לך היה ברצף?Originally posted by Charizard4Ever@Jul 18 2009, 12:03 PM
אין סיכוי שלמישו היה ווינר מה- 5.4.09 עד ל- 13.7.09 או ה-12, משו כזה
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אתודה רבה על החרישה, אני מעדכן את השיא ברגע זה.Originally posted by CraZyCatMe@Jul 18 2009, 11:58 AM
המשתמש שכתב הכי הרבה מדריכים:YoRt3m-כתב 13 מדריכים בכל הפורום
בדקתי זאת היטב וחרשתי על כל הפורום!
מגיע לו כפיים!! ^_^
וcharizrd4ever- לא זה לא, חוץ מזה מה נעשה כשמישהו ישיג ווינר ארוך יותר, איך נדע שזה באמת ארוך יותר? הקיצר לא וזה סופי
למה אתה לא נותן לי קרדיט?
ועכשיו:
1.נו"ד המהיר בזמן המהיר ביותר- תוך יום-נראה לי שהכי..: http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=13454
2. הפרישה הקצרה ביותר-6 דקות:
http://pokemons.co.il/forum/index.ph...pic=13460&st=0
--------
![]()
-------
![]()
למה, אתה לא חרשת על כל הפורום כדי למצוא את זה.Originally posted by Dingo@Jul 18 2009, 12:29 PM
למה אתה לא נותן לי קרדיט?
ועכשיו:
1.נו"ד המהיר בזמן המהיר ביותר- תוך יום-נראה לי שהכי..: http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=13454
2. הפרישה הקצרה ביותר-6 דקות:
http://pokemons.co.il/forum/index.ph...pic=13460&st=0
נוד הכי מהר- לא בטוח לא נכנס.
פרישה קצרה ביותר- אני לא אכניס מישהו שפרש לספר השיאים בגלל שהוא פרש ואז חזר, מה הקטע כזה שיא כל אחד יכול להגיד פרשתי ואחרי חצי דקה לחזור, אני רוצה שיאים שקשה לשבור
ואני חרשתי את כל דיבורים ואקטואליה!Originally posted by norg@Jul 18 2009, 12:36 PM
למה, אתה לא חרשת על כל הפורום כדי למצוא את זה.
נוד הכי מהר- לא בטוח לא נכנס.
פרישה קצרה ביותר- אני לא אכניס מישהו שפרש לספר השיאים בגלל שהוא פרש ואז חזר, מה הקטע כזה שיא כל אחד יכול להגיד פרשתי ואחרי חצי דקה לחזור, אני רוצה שיאים שקשה לשבור
הנו"ד הכי מהיר בדקתיואין זה רק זה....
וארווין באמת התכוון לפרוש אבל בסוף שלא-6 דקות!זה גם מצחיק!
--------
![]()
-------
![]()
את השיא של הפרישה כל אחד יכול לשבור בקלות ולכן לא, ולפני שנייה אמרת נראה לי בנוגע לנו"ד הכי מהיר, לאן הוא נעלם.Originally posted by Dingo@Jul 18 2009, 12:41 PM
ואני חרשתי את כל דיבורים ואקטואליה!
הנו"ד הכי מהיר בדקתיואין זה רק זה....
וארווין באמת התכוון לפרוש אבל בסוף שלא-6 דקות!זה גם מצחיק!
הקיצר, הם בחוץ
המשתמש שניהל הכי הרבה משחקים:The Fish Girl עם 18 משחקים
המשתמש שניהל הכי הרבה פרויקטים:Hit Man עם 3 פרוייקטים
המשתמש שהיה בהכי הרבה קבוצות שונות:Hit Man
המשתמש שכתב הכי הרבה תלונות: יוני עם 3 תלונות
המשתמש שפתח הכי הרבה אתגרים/תחרויות:AnimeCrazy עם 10 אתגרים/תחרויות
חרשתי על כל חת"ם ועל הפורום.
אני חושב שזה יוזרניימ הוקף אותו.Originally posted by CraZyCatMe@Jul 18 2009, 01:23 PM
המשתמש שכתב הכי הרבה תלונות: יוני עם 3 תלונות
ויוסי(פוטופראף) הוא המשתמש שהחליף הכי הרבה כינוים.
צודק זה UserName
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)