תוכל לברר בנוגע לכמות הפרישות במדויק? או אולי מישהו אחר יודע.
ובנוגע למשתמש הכי חופר והכי מגניב זה דעה אישית של אדם לכן הם בחוץ
תוכל לברר בנוגע לכמות הפרישות במדויק? או אולי מישהו אחר יודע.
ובנוגע למשתמש הכי חופר והכי מגניב זה דעה אישית של אדם לכן הם בחוץ
טוב אז השיא בפנים.
תוכל בבקשה לתת לי קישור לדף המשתמש שלה?
המשתמש שהביא הכי הרבה הורדות לסרטים/סדרות/הופעות/צפייה ישירות של סרטים: YoRt3m עם 14 נושאי הורדות
האיש שהכי משקיע בפורום:אני![]()
משתמש מקס עם הכי הרבה הודעות:ט'ונדר פנג
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ההשקעה שלך(שהיא לא כל כך אלוהית) נמוכה במלא משל היטמן.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 03:03 PM
האיש שהכי משקיע בפורום:אני![]()
משתמש מקס עם הכי הרבה הודעות:ט'ונדר פנג
ולפי דעתי משתמש המקס עם הכי הרבה הודעות זה מטופש, על כל קבוצה נעשה המשתמש עם הכי הרבה הודעות? "המייסד עם הכי הרבה הודעות זה רותם, כי יש לו יותר הודעות מלאיילון" -.-
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
רק השיא של CraZyCatMe, הוא היחידי שלא הציגו לו טענות נגד/ דעה אישית של אדם.
נורג, אני חושב שזה שגוי מצדך לפסול שיאים בטענה ש"אי אפשר לשבור אותם", אם תסתכל בספר השיאים של גינס תראה שם מלא שיאים בסגנון "הראשון שעשה *שקר כלשהו*", שיא זה שיא גם לא ניתן להתחרות עליו.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא אכפת לי מספר השיאים של גינס, אני לא מחפש שיאים שאי אפשר לשבור, כי אלה שיאים שרובם מזלOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 21 2009, 05:45 PM
נורג, אני חושב שזה שגוי מצדך לפסול שיאים בטענה ש"אי אפשר לשבור אותם", אם תסתכל בספר השיאים של גינס תראה שם מלא שיאים בסגנון "הראשון שעשה *שקר כלשהו*", שיא זה שיא גם לא ניתן להתחרות עליו.
אז לדעתי אתה מפספס את הפואנטה של מה זה "שיא",Originally posted by norg@Jul 21 2009, 05:48 PM
לא אכפת לי מספר השיאים של גינס, אני לא מחפש שיאים שאי אפשר לשבור, כי אלה שיאים שרובם מזל
שיא זה לא קודם-כל הישג, שיא זה קודם-כל משהו שהוא "הכי"
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אם אני אשנה את השם של הפרוייקט ל"ספר השיאים השבירים של פוקמונס" תהייה מרוצה?Originally posted by Tom Pokemon@Jul 21 2009, 05:58 PM
אז לדעתי אתה מפספס את הפואנטה של מה זה "שיא",
שיא זה לא קודם-כל הישג, שיא זה קודם-כל משהו שהוא "הכי"
OMG בדיוק באתי להגיד לך משהו בסגנון "אז למה שלא פשוט תשנה את שם הפרויקט ל'ספר השיאים השבירים של פוקימונ'ס'" :XD:Originally posted by norg@Jul 21 2009, 06:04 PM
אם אני אשנה את השם של הפרוייקט ל"ספר השיאים השבירים של פוקמונס" תהייה מרוצה?
אבל מה מה שיעשה אותי מרוצה זה שתכלול שיאים בלתי-שבירים, כי שיא זה שיא בין אם הוא שביר ובין אם לא.
ברמה 16 אני מתפתח
המעדכן שעידכן הכי הרבה עידכונים (גם לשעבר) - 55 עדכונים - HIT MAN
המעדכן שעידכן הכי קצת עידכונים (גם לשעבר) - עדכון אחד - AVIV
החוק שהעלה הכי הרבה תלונות - הבהרה - אומדן: מספר תלת ספרתי (אי אפשר לדעת בוודאות כי בטח חלק מהתלונות נמחקו, או שהן נמצאות בארכיון, או שהיו בכלל במסר פרטי מול המייסדים. אבל מלבד העובדה הזו, גם רק במשוב, יש לא מעט תלונות שנפתחו על הנושא)
אם כבר תעשה האיש שהיה מעדכן הכי הרבה זמן-אתה היטמן(שנה זה המון)Originally posted by Hit Man@Jul 22 2009, 10:01 AM
המעדכן שעידכן הכי הרבה עידכונים (גם לשעבר) - 55 עדכונים - HIT MAN
המעדכן שעידכן הכי קצת עידכונים (גם לשעבר) - עדכון אחד - AVIV
החוק שהעלה הכי הרבה תלונות - הבהרה - אומדן: מספר תלת ספרתי (אי אפשר לדעת בוודאות כי בטח חלק מהתלונות נמחקו, או שהן נמצאות בארכיון, או שהיו בכלל במסר פרטי מול המייסדים. אבל מלבד העובדה הזו, גם רק במשוב, יש לא מעט תלונות שנפתחו על הנושא)
והחוק ההוא העלה תלונות רק מאיש אחד היטמן(יוני נראלי קוראים לו)
והאיש שפעיל הכי הרבה זמן עם אותו הכינוי-היטמן(זה אותו הכינוי כבר יותר משנתיים)
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
השיאים שנוספו הם:
המעדכן שעידכן הכי הרבה עידכונים
המעדכן שעידכן הכי קצת שיאים- בבקשה תביא קישור לדף המשתמש שלו
המעדכן שהיה מעדכן להכי הרבה זמן
המשתמש שנשאר עם אותו כינוי הכי הרבה זמן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)