עכשיו רק נגמר האלופה 2 אני מת שתיהיה עונה שלישית בלי זה אני ימות משיעמום גם ביום וגם בערבOriginally posted by טריקו@Sep 2 2007, 08:56 PM
היה עוד אלופה רק בHOT האלופה 3 והיה
עכשיו רק נגמר האלופה 2 אני מת שתיהיה עונה שלישית בלי זה אני ימות משיעמום גם ביום וגם בערבOriginally posted by טריקו@Sep 2 2007, 08:56 PM
היה עוד אלופה רק בHOT האלופה 3 והיה
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
ואני מקווה שהיה 3 חייב להיות
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
מה אני יגיד לכם, אני משקיע בחתימות, שעה שעתיים, ואז אני מקבל תגובה אחת..
אבל לא מזה אני מתעצבן אני מתעצבן מזה שאני רואה ילדים מוכשרים, שבגלל חתימה אחת הם פורשים מהעיצוב.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אז תראה את העונה מחדשOriginally posted by acmilan@Sep 2 2007, 09:08 PM
עכשיו רק נגמר האלופה 2 אני מת שתיהיה עונה שלישית בלי זה אני ימות משיעמום גם ביום וגם בערב
רק על תתמכר כי את העונה הראשונה (לא ראיתי אותה כשהיא הייתה משודרת) בפחות מחודש
היי כולם מי יראה בליץ'' בעירוץ הילדים אני כדי ליצחוק על הצנוזר ולא היה דיבוב (: מגעיל זה היה יפנית עם כתוביות
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
לא יצנזרו הרבה כמו באינויאשהOriginally posted by טריקו@Sep 2 2007, 09:10 PM
היי כולם מי יראה בליץ'''' בעירוץ הילדים אני כדי ליצחוק על הצנוזר ולא היה דיבוב (: מגעיל זה היה יפנית עם כתוביות
אבל אני מעדיף לראות את זה כי אני לאממש זוכר את הפרקים הראשונים
כן גם אני לא זוכר כול כך הם קנו עד לפרק שיש עכשיו בבליץ'' !!
אני יודע הם התחילו לתרגם את את זה בערך לפני שנהOriginally posted by טריקו@Sep 2 2007, 09:13 PM
כן גם אני לא זוכר כול כך הם קנו עד לפרק שיש עכשיו בבליץ'''' !!
הם גם יקנו את הפרקים שיוצים עדין איזה אדיר
נכון ואז יש סיכוי שיהיה לנו רק פרק בשבוע כמו ביפןOriginally posted by טריקו@Sep 2 2007, 09:14 PM
הם גם יקנו את הפרקים שיוצים עדין איזה אדיר
נכון או באמריקה אבל הם יתרגמו כול פרק שיאוצה אבל עד שנגיע ל200 היפן היה 260
שני הדברים מעלים תעצבים במיוחד התגובות תראה אם תפרסם בפורום השני יהיו 2 עמודיםOriginally posted by Lior_C@Sep 2 2007, 09:09 PM
מה אני יגיד לכם, אני משקיע בחתימות, שעה שעתיים, ואז אני מקבל תגובה אחת..
אבל לא מזה אני מתעצבן אני מתעצבן מזה שאני רואה ילדים מוכשרים, שבגלל חתימה אחת הם פורשים מהעיצוב.
אם תפרסם פה תיהיה רק תגובה 1 וזה מה שמעצבן אבל זה בגלל שאין מעצבים בפורום יש רק אותך אותי את סאי אביב ואילון שלא כל כך מגיב
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זה מה שאני אומר, עד שהיה לנו פה כמה מעצבים טובים כולם עזבו! או פרשו! וזה מטריף אותי. אני מנסה להשתתף בבאטל, אבל מה? רק אני מגיש ואף אחד לא משתתף.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
היי ? ^^"
מה קורה ?
באסה..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)