יו איך רוקיה חתכה את ההולו ^^
ולא היה צנוזר כשה היא חתכה את ההולו !!OO
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
סתכל כמה הודעות מעליך בדף הקודם..Originally posted by Aipom@Sep 2 2007, 09:30 PM
למה ? ><"
יש מצב שאני יעבור לפוקיבלוק..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אני הייתי משתתף בכיף רק שאני עוד לא ברמה שלך לאתגר הכנתי כבר חתימה אני עוד מעט יגיש למרות שיצא חראOriginally posted by Lior_C@Sep 2 2007, 09:26 PM
זה מה שאני אומר, עד שהיה לנו פה כמה מעצבים טובים כולם עזבו! או פרשו! וזה מטריף אותי. אני מנסה להשתתף בבאטל, אבל מה? רק אני מגיש ואף אחד לא משתתף.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
תגיש! מצידי אני ימחק את החתימה שלי! ככה שכל מי שיגיש יהיה באותה הרמה..Originally posted by acmilan@Sep 2 2007, 09:37 PM
אני הייתי משתתף בכיף רק שאני עוד לא ברמה שלך לאתגר הכנתי כבר חתימה אני עוד מעט יגיש למרות שיצא חרא
וככה לא יהיה לי "יתרון התחלתי".
אבל שיהיו עוד מגישים..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
למה הפורום לא עבד?
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
איזה חפירה . . ><"
הפורום יבש רצח S:
יו איז ה פרק מגניב של בליץ''
יואו איזה חרא סדרה זה בליץ'' ..
אני מחכה שיבואו עוד באתגר צריכים להיות לפחות שלושOriginally posted by Lior_C@Sep 2 2007, 09:39 PM
תגיש! מצידי אני ימחק את החתימה שלי! ככה שכל מי שיגיש יהיה באותה הרמה..
וככה לא יהיה לי "יתרון התחלתי".
אבל שיהיו עוד מגישים..
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לא ראיתה אף פעם T___T
כן לא יודע למה תופסים ממנה ככהOriginally posted by Aipom@Sep 2 2007, 10:03 PM
יואו איזה חרא סדרה זה בליץ'''' ..
אבל מה עם אינויאשה אין לה בכלל סוף הם יצאו מהמנהרה של הד וזהו הם אפילו לא התנשקו
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
בליץ'' זה לא חרא רק התחלה משעמת ושאר הפרקים כבר מגניבים כול כך
את כולם
את כולם אני מכיר
כל אחד בעולם
ואפילו פה בעיר
אנשים
כמה שינסו אותם להסתיר
אני מכיר אותם
אני מכיר.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)