המסך חדש לגמרי רק עכשיו הוצאתי אותו מהאריזה ועשו אותו ניראה לי ביפן לפני 4 חודשים אז איך אני מתקן?
המסך חדש לגמרי רק עכשיו הוצאתי אותו מהאריזה ועשו אותו ניראה לי ביפן לפני 4 חודשים אז איך אני מתקן?
אבל זה כמעט החודש השלישי שלו לא בידיוקOriginally posted by Goku@Sep 4 2007, 04:29 PM
זה לא החודש השלישי שלו השני אם השלישי אני הייתי ברוק
גם, אבל תבינו, אין לי זמן לזה יותר, שעה אחת ביום זה לא מספיק ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
הכי מוזר שזה רק בפורום הזה יש לי את זה
איך אתה מתקן מה?Originally posted by Goku@Sep 4 2007, 04:31 PM
את הבעיה הזאת
אם אתה לא רואה חתימות רק בפורום הזה אבל השאר רואים אז זה בעיה במעבד שלךOriginally posted by Goku@Sep 4 2007, 04:33 PM
את הבעיה הזאת
איך אני מתקן?
דבר ראשון תבדוק וירוסיםOriginally posted by Goku@Sep 4 2007, 04:35 PM
איך אני מתקן?
אני לא יודע ממש איך יש לי את הNOD32
טוב היי חברה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מה הבעיה?< :oOriginally posted by Goku@Sep 4 2007, 04:31 PM
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני לא רואה את הלוגו בפורום את החתימה שלי ועוד חתימות אבל רק בפורום הזה
חח אחי זה בכלל לא בעיה במסך..Originally posted by Goku@Sep 4 2007, 04:51 PM
אני לא רואה את הלוגו בפורום את החתימה שלי ועוד חתימות אבל רק בפורום הזה
אתה רואה X במקומם? או סמל אחר?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
זה בחתימות:
user posted image
זה בלוגו:Powered by Invision Power Board
ואווטרים אני כמעט לא רואה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)