גם לי יא דפוק
גם לי יא דפוק
סתום
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
תחריך אותי
אלכסיי יא תחמן מה אתה מקלל
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
שמתם לב אנחנו רק איזה 5 בפורום וגלובאלי![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
שמתי לב
כה זאת האמת העצובהOriginally posted by Erez@Sep 1 2007, 09:36 PM
שמתם לב אנחנו רק איזה 5 בפורום וגלובאלי![]()
![]()
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
Originally posted by acmilan@Sep 1 2007, 09:37 PM
כה זאת האמת העצובה![]()
ובערך חצי אוהבים האנה מונטנה![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
כי באה לי וזה לא קללות XD
אלכסיי וטריקו תמשיכו לקלל ויגיע העונש שלכם...תפסיקו לריב ביניכם על שטויות שכאלו ולקלל,כאן זה לא המקום לריבים ולקללות אז אנא ממכם תפסיקו מייד!
תכריח אותי*Originally posted by Goku@Sep 1 2007, 09:39 PM
כי באה לי וזה לא קללות XD
סורי הייתי חייב![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
אני אוהב האנה מונטנה!
XD החתול עדיין עצבניXDOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 1 2007, 09:39 PM
אלכסיי וטריקו תמשיכו לקלל ויגיע העונש שלכם...תפסיקו לריב ביניכם על שטויות שכאלו ולקלל,כאן זה לא המקום לריבים ולקללות אז אנא ממכם תפסיקו מייד!
אחי נתגעגע אליך!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כן ואם תמשיכו לריב סופכם יגיע מאואואואוה!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)