זוכרים את הוירוס של העצים אז יש לי כאלה 5 במחשב כבר מחקתי אל תיכנסו לשם
זוכרים את הוירוס של העצים אז יש לי כאלה 5 במחשב כבר מחקתי אל תיכנסו לשם
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
איך אני מוחק?
אף וירוס לא יכול להכנס למחשב שלי יש לי אנטי וירוס הכי חדש ופייר וול הכי חדש
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
מצא לך אנטי וירוס תעשה סריקה ונקה עם יש לך וירוסים זה היה באדום ועם יש לך כחול זה רק תיקיות חסומות לא סיפור גדול ועם יש לך הועדה של וירוס תעשה נקה ככה זה בNOD32 תוריד NOD32
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
יש לי את זה
טוב אז תעשה מה שאמרתי לך ובדוק ומחק
טוב זה בודק
עם יש לך הועדה וכתוב לימחוק בחר במחקיה ועשיתה סרוק ונקה ?
שלום לכולם.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
היי
משעמם לי
אלכסיי, זה אתה? :unsure:Originally posted by Goku@Sep 5 2007, 05:04 PM
משעמם לי
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
מעשמם לי זה ספאם אלכסיי זה ספאם כסוף
אתה יכול לכתוב עם סימני ניקוד? לא מבינים מה אתה אומר...Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:08 PM
מעשמם לי זה ספאם אלכסיי זה ספאם כסוף
מבינים ועוד איך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)