אני אסביר לך, אפשר להבין את המשפט שלך בשתי דרכים:Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:10 PM
מבינים ועוד איך
"מעשמם לי" זה ספאם אלכסיי, זה ספאם כסוף.
או
"מעשמם לי" זה ספאם. "אלכסיי?" זה ספאם כסוף.
אני אסביר לך, אפשר להבין את המשפט שלך בשתי דרכים:Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:10 PM
מבינים ועוד איך
"מעשמם לי" זה ספאם אלכסיי, זה ספאם כסוף.
או
"מעשמם לי" זה ספאם. "אלכסיי?" זה ספאם כסוף.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
מאט צודק, תכתוב עם סימני פיסוק, לפעמים אני לא מבין כלום ממה שאתה אומר.Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:10 PM
מבינים ועוד איך
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אוי למי יש כוח לזה
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אז אתה יכול לפחות לענות לי לאיזה מהם התכוונת?Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:16 PM
אוי למי יש כוח לזה
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
אמרתי לאלכסיי כשאומרים ''מעשמעם לי זה ספאם כסוף'' רק בילבלתי בין האותיות מה ביג דיל
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אז לפחות תכתוב בלי שגיאות שיבינו -_-Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:16 PM
אוי למי יש כוח לזה
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
גם אתה לפעמיים כותב עם שגאיות -_-
מתי כתבתי עם שגיאות?Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:24 PM
גם אתה לפעמיים כותב עם שגאיות -_-
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לא איכפת לי. אני רק רוצה להבין על מה אתה מדבר.Originally posted by טריקו@Sep 5 2007, 05:20 PM
אמרתי לאלכסיי כשאומרים ''''מעשמעם לי זה ספאם כסוף'''' רק בילבלתי בין האותיות מה ביג דיל
טוב
כן אני :lol:Originally posted by metagross@Sep 5 2007, 05:05 PM
אלכסיי, זה אתה? :unsure:
היי ממצב
היי כולם ..
למה זורו קיבל גלובאלי ?
לא יודעים
סתם ככה ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)