המשחק הזה הוא חדש אז אני לא צריך להגיד שאני פורשOriginally posted by Goku@Sep 6 2007, 07:50 PM
אז תכתוב שאתה פורש..........
המשחק הזה הוא חדש אז אני לא צריך להגיד שאני פורשOriginally posted by Goku@Sep 6 2007, 07:50 PM
אז תכתוב שאתה פורש..........
לא נכון אתה רשום בו כולם רשומים + שתי מקומות חדשים אבל אתה לא רוצה להיות אל בסופו של דבר?
אבל לא כתבת כלום, וחוץ מזה היונתנים נשארים ביחד גם בעליית הדרגותOriginally posted by triner@Sep 6 2007, 07:51 PM
תודה שאתם מתעלמים ממני, אני אזכור את זה לכל אחד מכם כשאמות כדי שאני אדע למי להוריש מה :mellow:
אלכסיי אני לא מבין למה להילחם נגד עומר
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אני לא רוצה...Originally posted by Goku@Sep 6 2007, 07:52 PM
לא נכון אתה רשום בו כולם רשומים + שתי מקומות חדשים אבל אתה לא רוצה להיות אל בסופו של דבר?
תיראה הודעה מעלייך
כתבתי שאני לא רוצה...Originally posted by Goku@Sep 6 2007, 07:53 PM
תיראה הודעה מעלייך
אז תכתוב שאתה פורש
אבל אתה יודע שאני פורש אז בשביל מה?Originally posted by Goku@Sep 6 2007, 07:55 PM
אז תכתוב שאתה פורש
אני עורך את ההודעה של הרשומים במשחק
אתם יודעים שזה הפורום היחיד שאני מרגיש בו חברות
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אולי אני יפרוש מחר
ואז לא יהיו יותר משתמשיםOriginally posted by Goku@Sep 6 2007, 07:57 PM
אולי אני יפרוש מחר
זורו צודק
כי אם אני לא יבחר למעדכן לא יהיה לי מה לעשות פה כול החברים שלי עזבו רז יונתן עדי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)