Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שלום לכם!
    כרגיל אני מביא לכם מידע על עולם המשחקים:

משחקים שיוצאים בקרוב
    צינוק מסתורי:יחידת המסעות הבוערים, סוערים ומוארים
    כידוע יוצאים משחקי צינוק מסתורי חדשים, רק שהם עומדים לצאת לWiiware, שזה כמובן מראה לנו שהשמשחק יהיה באיכות תלת מימד. המשחקים יוצאים ברביעי לאוגוסט 2009. כמו כל המשחקים אתם תהיו פוקימונים, אבל זה לא יהיה אותו עלילה ובמשחקים האלו הסיפור יהיה על הפוקימון האגדי ארסיוס. לעומת המשחקים הקודמים יש הבדל יותר גדול בין המשחקים-
    בצינוק מסתורי יחידת המסעות הבוערים(blazing) הדמויות הניתנות לבחירה בהתחלה הם צ'ארמנדר, סינדוויל, טורצ'יק, צ'ימצ'אר, גראולייט, איווי, טדיאסורה ובאנירי-כבר ניתן להבין שזה משחק לחובבי האש אבל יש כאן כמה פוקימונים מסוג רגיל.
    בצינוק מסתורי יחידת המסעות הסוערים(stormy) הדמויות הניתנות לבחירה בהתחלה הם סקווירטל, טוטודייל, מדקיפ, פיפלאפ, וופר, אזוריל, פאנפי ריולו ווינוט-גם כאן רואים שרוב הדמויות הם מסוג מים אבל ניתן להשיג גם פה כמה מסוג אחר.
    בצינוק מסתורי יחידת המסעות המוארים(light) הדמויות הניתנות לבחירה בהתחלה הם פיצ'ו, פיקאצ'ו, שינקס, פאצ'יריסו, אלקיד, מריפ, פסידאק, טוגפי ומיאו-אני מאמין שהרבה חשבו שבמשחק השלישי הסוג העיקרי יהיה עשב אבל להפתעתנו הסוג המרכזי הוא חשמל עם עוד כמה שונים.
    אז בחרו טוב לפני שתקנו!
    אני אגמור את הנושא הספציפי הזה בתמונה אחת שתספק אתכם(או לפחות אותי):

לב זהב ונשמת הכסף
    אני מביא לכם כמה תמונות שיפתיעו אתכם לגמרי:
    מכון אזליה-קיבל שינוי משמעותי

מכון גולדנרוד-לא נראה הכי מיוחד אבל גם קיבל שינוי

תמונה נוספת של מכון אקרוטיק-יותר יפה לפחות לדעתי

שלושת הכלבים האגדיים-יותר מהנה לצפות בהם עכשיו

תמונה מהעיר ויאולט-שימו לב לחנות הפוקימונים שהשתנתה, העיר עצמה קיבלה שינוי וגם יש ליד מבנה די שונה(ייתכן וזה המכון)

איוונטים
    האיוונט של רוטום
    מחר ב19 ליולי נגמר האיוונט של רוטום, מצטער על התראה המאוחרת. הודעתי לראשונה על האיוונט לפני שהייתי מעדכן ושחכתי מזה, אבל עדיין קיים סיכוי להשיג את האיוונט.
    פרטים על האיוונט:
    הבהרה:האיוונט הוא רק לגרסא האירופית, אוסטרלית ואמריקאית
    את הפוקימון רוטום ניתן להשיג בבית הרדוף ביער אטרנה בלילה. חפשו בבית חדר שבתוכו טלוויזיה ודברו אליה-יופיע רוטום.
    באיוונט תקבלו מפתח המאפשר לכם לשנות את צורתו של רוטום.
    למידע מלא על הפוקימון כנסו לכאן:
    http://www.pokemons.co.il/index.php?id=31
    *תודה לסרבי על המידע והתמונות
    להתראות עד הפעם הבאה!
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. מורחקים
    לא עידכון מושקע במיוחד. תרגום שמות המשחקים של צינוק מסתורי לגמרי לא נכון.
    blazing זה בוער, stormy זה סוער, ולא סערה ו-light, המשמעות של זה במשחקים זה מואר.
    אי אפשר ממש להוריד את המשחקים האלו, אם אתה לא מבין. קונים אותם כדי להוריד אותם מה-Wiiware.
    ואני לא חושב שמישהו חשב שהמשחק השלישי יעסוק בעשב, במיוחד אנשים שקראו והבינו שהמשחק השלישי יקרא "Light".
    ולא כתבת בכלל על מה יהיה במשחק. ישנם המון דברים לעדכן עליהם בנוגע למשחקים הללו.
    בנוגע לחידושים, לא עידכנת כלום לגביהם. לא לגבי הפוקיגיר, לא לגבי אנשים חדשים, ולא לגבי הפוקימונים. חבל. והתמונה האחרונה שהבאת, לא אמורה לעסוק בחנות הפוקימונים, אלא בנערת הקימונו.
    אגב, אם אתה מנסה לעשות רושם של שפה ברמה גבוהה, באמצעות המילה קרבים, לא מצליח לך.
    זה לא אמור להיות "משחקים הקרבים לצאת" אלא "משחקים היוצאים בקרוב", וגם, לא "משחקים הקרבים", אלא "המשחקים שיוצאים בקרוב". המשחקים הקרבים זה פשוט ביטוי שגוי.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 18 2009, 05:22 PM
    לא עידכון מושקע במיוחד. תרגום שמות המשחקים של צינוק מסתורי לגמרי לא נכון.
    blazing זה בוער, stormy זה סוער, ולא סערה ו-light, המשמעות של זה במשחקים זה מואר.
    אי אפשר ממש להוריד את המשחקים האלו, אם אתה לא מבין. קונים אותם כדי להוריד אותם מה-Wiiware.
    ואני לא חושב שמישהו חשב שהמשחק השלישי יעסוק בעשב, במיוחד אנשים שקראו והבינו שהמשחק השלישי יקרא "Light".
    ולא כתבת בכלל על מה יהיה במשחק. ישנם המון דברים לעדכן עליהם בנוגע למשחקים הללו.
    בנוגע לחידושים, לא עידכנת כלום לגביהם. לא לגבי הפוקיגיר, לא לגבי אנשים חדשים, ולא לגבי הפוקימונים. חבל. והתמונה האחרונה שהבאת, לא אמורה לעסוק בחנות הפוקימונים, אלא בנערת הקימונו.
    אגב, אם אתה מנסה לעשות רושם של שפה ברמה גבוהה, באמצעות המילה קרבים, לא מצליח לך.
    זה לא אמור להיות "משחקים הקרבים לצאת" אלא "משחקים היוצאים בקרוב", וגם, לא "משחקים הקרבים", אלא "המשחקים שיוצאים בקרוב". המשחקים הקרבים זה פשוט ביטוי שגוי.
    שפה גבוהה=שווה ניסיון לרושם-מצטער לא ניסיתי לעשות רושם על אף אחד
    Wiiware-סליחה לא ידעתי
    בקשר לSSHG-אני רק רציתי להביא תמונות הפעם, המשחקים די מרשימים ואני פשוט הייתי חייב להראות לכולם כדי להראות להם את ההיתקדמות. אני יודע שהתמונה עוסקת בנערת הקימונו, בפעם הבאה אפרט על הדמויות המיוחדת שמופיעות המשחק.
    ואמאתי שאני מאמין שהרבה חשבו שהוא יעסוק בעשב, לא שהוא עוסק. כי אש/מים/עשב זה בדרך כלל הצמד.
    בפעם הבאה אפרט יותר על הצינוק המיסתורי, מקווה שתשובותיי יספקו אותך

קרדיט לניר
    ---------------------

4. מורחקים
    שם: ליאור
    העידכון מושקע אבל יש לך טעות על האיוונט של רוטום-
    המפתח לא מאפשר לשנות את צורתו של רוטום אלה להכנס לחדר שבו יש את המכונות שמשנות את צורתו של רוטום.
    חוץ מזה, עידכון מצויין ואהבתי במיוחד את השינוי במכון אזליה שרוכבים על עכביש...
    במכון גולדנרוד אין שינוי כמעט בכלל פרט לגרפיקה, לחומה ולשער וזה לא סיפור...
    ובתמונה של העיר ויולאט או איך שלא כותבים את זה המבנה השונה שליד החנות הוא 100% המכון בגלל:
    השלט
    ובמשחקים הישנים המכון גם כן היה ליד החנות.
    כמו שאמרתי, חוץ מזה עידכון מצויין!
    המשך כך!

5. משתמש מנוסה
    עידכון מצויין!
    יכוול להיות שיהיה את הצינוק מסטורי למחשב?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    עידכון טוב, המשך כך

7. מורחקים
    Originally posted by Dingo@Jul 18 2009, 05:24 PM
    עידכון מצויין&#33;
    יכוול להיות שיהיה את הצינוק מסטורי למחשב?
    למה שיהיה למחשב?
    המחשב הוא לא קונסולה של נינטנדו, אז אין להם סיבה ><"
    חוץ מזה, שמשחק למחשב = הורדות וצריבות המשחקים = הפסד בשבילהם.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by PBRMaster@Jul 18 2009, 08:37 PM
    למה שיהיה למחשב?
    המחשב הוא לא קונסולה של נינטנדו, אז אין להם סיבה ><"
    חוץ מזה, שמשחק למחשב = הורדות וצריבות המשחקים = הפסד בשבילהם.
    פריצות זה לא בשליטתם, יצא כבר לווי פריצה אבל לא אימולטור.
    והאמת שבווי זה די בעיה

קרדיט לניר
    ---------------------

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •