שלום לכם!
כרגיל אני מביא לכם מידע על עולם המשחקים:
משחקים שיוצאים בקרוב
צינוק מסתורי:יחידת המסעות הבוערים, סוערים ומוארים
כידוע יוצאים משחקי צינוק מסתורי חדשים, רק שהם עומדים לצאת לWiiware, שזה כמובן מראה לנו שהשמשחק יהיה באיכות תלת מימד. המשחקים יוצאים ברביעי לאוגוסט 2009. כמו כל המשחקים אתם תהיו פוקימונים, אבל זה לא יהיה אותו עלילה ובמשחקים האלו הסיפור יהיה על הפוקימון האגדי ארסיוס. לעומת המשחקים הקודמים יש הבדל יותר גדול בין המשחקים-
בצינוק מסתורי יחידת המסעות הבוערים(blazing) הדמויות הניתנות לבחירה בהתחלה הם צ'ארמנדר, סינדוויל, טורצ'יק, צ'ימצ'אר, גראולייט, איווי, טדיאסורה ובאנירי-כבר ניתן להבין שזה משחק לחובבי האש אבל יש כאן כמה פוקימונים מסוג רגיל.
בצינוק מסתורי יחידת המסעות הסוערים(stormy) הדמויות הניתנות לבחירה בהתחלה הם סקווירטל, טוטודייל, מדקיפ, פיפלאפ, וופר, אזוריל, פאנפי ריולו ווינוט-גם כאן רואים שרוב הדמויות הם מסוג מים אבל ניתן להשיג גם פה כמה מסוג אחר.
בצינוק מסתורי יחידת המסעות המוארים(light) הדמויות הניתנות לבחירה בהתחלה הם פיצ'ו, פיקאצ'ו, שינקס, פאצ'יריסו, אלקיד, מריפ, פסידאק, טוגפי ומיאו-אני מאמין שהרבה חשבו שבמשחק השלישי הסוג העיקרי יהיה עשב אבל להפתעתנו הסוג המרכזי הוא חשמל עם עוד כמה שונים.
אז בחרו טוב לפני שתקנו!
אני אגמור את הנושא הספציפי הזה בתמונה אחת שתספק אתכם(או לפחות אותי):
לב זהב ונשמת הכסף
אני מביא לכם כמה תמונות שיפתיעו אתכם לגמרי:
מכון אזליה-קיבל שינוי משמעותי
מכון גולדנרוד-לא נראה הכי מיוחד אבל גם קיבל שינוי
תמונה נוספת של מכון אקרוטיק-יותר יפה לפחות לדעתי
שלושת הכלבים האגדיים-יותר מהנה לצפות בהם עכשיו
תמונה מהעיר ויאולט-שימו לב לחנות הפוקימונים שהשתנתה, העיר עצמה קיבלה שינוי וגם יש ליד מבנה די שונה(ייתכן וזה המכון)
איוונטים
האיוונט של רוטום
מחר ב19 ליולי נגמר האיוונט של רוטום, מצטער על התראה המאוחרת. הודעתי לראשונה על האיוונט לפני שהייתי מעדכן ושחכתי מזה, אבל עדיין קיים סיכוי להשיג את האיוונט.
פרטים על האיוונט:
הבהרה:האיוונט הוא רק לגרסא האירופית, אוסטרלית ואמריקאית
את הפוקימון רוטום ניתן להשיג בבית הרדוף ביער אטרנה בלילה. חפשו בבית חדר שבתוכו טלוויזיה ודברו אליה-יופיע רוטום.
באיוונט תקבלו מפתח המאפשר לכם לשנות את צורתו של רוטום.
למידע מלא על הפוקימון כנסו לכאן:
http://www.pokemons.co.il/index.php?id=31
*תודה לסרבי על המידע והתמונות
להתראות עד הפעם הבאה!