Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    הם פוקימונים ענקיים והביצה קטנה איך הם בוקעים מביצים?

הפיתרון היחיד זה רק אם היה להם תת..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

2. משתמש מנוסה
    אז לרוב הפוקימונים צריכה ליהיות תת
    או שפשוט הם יוצאים ממש קטנים ראו בפראק שברוק תפס את מדקיפ
    מלא מיני מדקיפים
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by bxhl2@Jul 13 2009, 11:00 AM
    אז לרוב הפוקימונים צריכה ליהיות תת
    או שפשוט הם יוצאים ממש קטנים ראו בפראק שברוק תפס את מדקיפ
    מלא מיני מדקיפים
    אמנם הם היו קטנים המדקיפים אבל בכל זאת לא היה הבדל גדול כל כך בין הגודל של המדקיפים הבוגרים לתינוקות

ועכשיו אם יש ביצת רייהורן אני לא חושב שרייהורן יוצא בגודל של מדקיפ כשהוא בוקע מביצה

4. משתמש מנוסה
    למיטב ידיעתי הביצה משתנה לפוקימון לרוב, ולכן הפוקימון יכול להיות קצת יותר גדול מהביצה, אבל כן, רייהורן תינוק הרבה יותר קטן מרייהורן בוגר, הוא אולי קצת יותר גרול מהביצה שלו

5. משתמש מנוסה
    לרייהורן לא יהיה תת, יש לו כבר סדרה של שלושה.
    בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
    קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.

6. משתמש ספאמר
    זה מאוד מוזר שלרייהורןיש עוד התפתחות כשכולם ציפו לתת &#092;:
    אני לא מבין מה לא הגיוני
    הם לא כל כך הרבה יותר גדולים מהביצה, ס"כ בביצה הם גם בתנוחה "עוברית" ם:

7. משתמש מנוסה
    ריהורן בסדר הוא יכול עדין להיכנס אבל איך אורדוקטיל נכנס יש לו כנפיים ענקיות ובכלל המבנה גוף שלו לא יכול להיות בתנוחה עוברית
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tank@Jul 13 2009, 02:12 PM
    ריהורן בסדר הוא יכול עדין להיכנס אבל איך אורדוקטיל נכנס יש לו כנפיים ענקיות ובכלל המבנה גוף שלו לא יכול להיות בתנוחה עוברית
    גם פוקימונים אגדיים...

למשל גראודון הוא ענקי איך הוא בקע מביצה? או אוניקס?

וראינו כבר לוגיה תינוק והוא היה יותר גדול מביצה ..

9. Kibō no chi
    Originally posted by Just Evil@Jul 13 2009, 02:39 PM

וראינו כבר לוגיה תינוק והוא היה יותר גדול מביצה ..
    אמרו שם שלוגיה היה בערך בגיל של הילד ששיחק איתו, אז הוא לא היה ממש תינוק.
    כשהוא היה תינוק הוא כנראה היה יותר קטן.

ופוקימונים לא בוקעים מביצה בגודל הרגיל שלהם בד"כ, הם בוקעים קטנים וגדלים.
    אבל כנראה שיש משהו אחר בפוקימון, כשהם בוקעים מהביצה הם "מתפתחים", לפחות זה מה שאני חושב.
    אם תסתכלו בסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=B5MZ0WlZQ7Y
    תראו שאיווי גדול יותר מהביצה שהוא בקע ממנה, אין אפילו שברים וקליפות מהביצה, זה נראה יותר כמו התפתחות מאשר בקיעה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    היה את הסרט הזה: "שובו של מיוטו". הסרט ששובק ישר לחנויות, אז שם מראים רייהורן ונידוקווין שיש להם רייהורנים תינוקות ממש קטנים.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

11. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    כפי שנדב אמר, פוקימונים למעשה "מתפתחים" מהביצה לצורה הראשונה שלהם באופן מיזערי במקצת.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

12. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Dark Hunter@Jul 13 2009, 03:59 PM
    כפי שנדב אמר, פוקימונים למעשה "מתפתחים" מהביצה לצורה הראשונה שלהם באופן מיזערי במקצת.
    בדיוק, משהו כזה.
    אבל בקשר לגודל שלהם- להזכירכם, פאנפי של אש, לארביטאר, וולפיקס של מרכז הרבייה, ואיבי של מיי- "התפתחו" מהביצה בגודל הרגיל שלהם (כמובן שזה כנראה בגלל שהם גם ככה לא גדולים כ"כ).
    אבל רייהון ונידוקווין של מיוטו הם יוצאי דופן, הרי זה גם ככה בלתי-אפשרי שיהיה נידוקוון תינוקת (במקום נידורן תינוקת), זה בטח בגלל שהם שהם שיבוטים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

13. מורחקים
    Originally posted by Tank@Jul 13 2009, 02:12 PM
    ארודאקטייל הוא בעצם פוקימון מאובן, אז הוא לא בוקע מביצה.
    ולפי מה אתה אומר שרייהורן הוא ענקי לביצה? יש גדלים שונים של ביצים, אתה יודע.

14. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by PBRMaster@Jul 13 2009, 05:26 PM
    ארודאקטייל הוא בעצם פוקימון מאובן, אז הוא לא בוקע מביצה.
    ולפי מה אתה אומר שרייהורן הוא ענקי לביצה? יש גדלים שונים של ביצים, אתה יודע.
    לא, אין גדלים שונים לביצים, בכל הפרקים הביצים תמיד באותו גודל.
    וזה לא קשור לארודקטייל הוא מאובן, פוקימונים מאובנים היו פוקימונים פשוטים לפני שהם מתו והתאבנו, כלומר שגם הם (כמו כל פוקימון פשוט אחר) בקעו מביצים כשהם נולדו.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

15. מורחקים
    טוב, אין ממש מקור אמין לקבלת תשובה.
    ככה זה בסדרה, זו התשובה היחידה שתוכל לקבל.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •