מקבלים משהו בעמוד 170?
חוץ מכוס קפה? XD
לא, יש לה בת אחת, וגם היא עוד לא בת שנה.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 06:17 AM
יש לה 5 בנות ובן אחד?
ספוילר
גם כוס קפה לא, אני רוצה להיתקדם פשוט. עד סוף השבוע אני רוצה 200Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 07:20 AM
מקבלים משהו בעמוד 170?
חוץ מכוס קפה? XD
ונדב-אז זאת אורלי אחרת
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אולי המיוטו הזה יהיה אצלך, רק אולי... זה יכול להיות אצל מישהו אחרOriginally posted by Loveless@Jul 21 2009, 07:25 AM
המיוטו הזה שלי XD
ואני רוצה פרס עמוד 170 XD
קרדיט לניר
---------------------
המיוטו הזה בכלל שלי.
ספוילר
טוב עומר... שמעת את נדב-נדב מקבל את המיוטוOriginally posted by Ducky@Jul 21 2009, 07:29 AM
המיוטו הזה בכלל שלי.
קרדיט לניר
---------------------
נדב מקבל את מיוטו![]()
ספוילר
תתפלא, אני רשום בסודיות גמורה, זה כל כך סודי שאתה אפילו לא יכול לראות את התגובות שלי והתגובות של שי בשבילי.Originally posted by Loveless@Jul 21 2009, 06:32 AM
פחחחחחחחחחחחחח
נדב אפילו לא רשום.
ספוילר
ואם נדב רוצה הוא יכול לקבל, יש לו פרוטקציות :oOriginally posted by Ducky@Jul 21 2009, 07:33 AM
תתפלא, אני רשום בסודיות גמורה, זה כל כך סודי שאתה אפילו לא יכול לראות את התגובות שלי והתגובות של שי בשבילי.
ועומר-לא לישון! עד עמוד 70 לפחות!
קרדיט לניר
---------------------
זה כל כך סודי שאפילו אני לא ידעתי על זה! :o
ספוילר
גם זכית בווינר בילתי נראות, גם האופציות בילתי נראות.Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 07:35 AM
זה כל כך סודי שאפילו אני לא ידעתי על זה! :o
אתה אפילו יכול לראות את פורום מנהלים, רק שבישבלך הוא בילתי נראה
קרדיט לניר
---------------------
לא יעזור לך, הוא כבר נטש אותנו המניאק, עמוד לפני שאני מקבל פידג'יוט במשחק שלו ">>Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 06:34 AM
ואם נדב רוצה הוא יכול לקבל, יש לו פרוטקציות :o
ועומר-לא לישון! עד עמוד 70 לפחות!
ספוילר
XD, ועמוד 105 וכבר פידג'יוט? הגזמהOriginally posted by Ducky@Jul 21 2009, 07:38 AM
לא יעזור לך, הוא כבר נטש אותנו המניאק, עמוד לפני שאני מקבל פידג'יוט במשחק שלו ">>
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)