אתה תצטרך לסבול ולנשום את הספאם, וגם להחדיר לאנשים אחרים אותו.(או שתירשם לקורס שלי שעולה 50 שקל לשיעורXD)Originally posted by DrgonDragonite@Jul 24 2009, 11:48 PM
איך מאסטר?! איך?
להגיב על פייק שנראה כמו פוקימון מעוך :XD: ?
אתה תצטרך לסבול ולנשום את הספאם, וגם להחדיר לאנשים אחרים אותו.(או שתירשם לקורס שלי שעולה 50 שקל לשיעורXD)Originally posted by DrgonDragonite@Jul 24 2009, 11:48 PM
איך מאסטר?! איך?
להגיב על פייק שנראה כמו פוקימון מעוך :XD: ?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
משעמם![]()
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
מי אתה?Originally posted by Tank@Jul 24 2009, 11:52 PM
משעמם![]()
קרדיט לניר
---------------------
צבי בן צבי![]()
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אתה חדש פה?Originally posted by Tank@Jul 24 2009, 11:53 PM
צבי בן צבי![]()
קרדיט לניר
---------------------
לא כבר חודש XD
אתה פעיל בכל החודש הזה? כי זה מראה לי שיש לך רק 5 הודעותOriginally posted by Tank@Jul 24 2009, 11:55 PM
לא כבר חודש XD
קרדיט לניר
---------------------
כן משתדל
איך אסבול את הספאם? אביט בספאם שלך? זה לא בעיה, אני אסתכל בפרופיל שלך.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 10:50 PM
אתה תצטרך לסבול ולנשום את הספאם, וגם להחדיר לאנשים אחרים אותו.(או שתירשם לקורס שלי שעולה 50 שקל לשיעורXD)
ואיך אנשום ספאם? אכתוב על האוויר "ספאם" ואנשום?
ואיך אשלם לך 50 שקל?!
מעניין מתי איווי יאשר לי את המשחק
עכשיו לא תוכל לעבור את מה שאני עברתי, בזכות הספאם שלי הפורום חזר לחיים(לא צוחק).
ולמה יש דואר?
טנק-אז איך יש לך רק 6 הודעות?
קרדיט לניר
---------------------
7 D:
אני רציני, אם אתה פעיל חודש אז איך יש לך 8 הודעות?Originally posted by Tank@Jul 25 2009, 12:00 AM
7 D:
קרדיט לניר
---------------------
מניין לי לדעת איה אתה גר?Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 10:59 PM
עכשיו לא תוכל לעבור את מה שאני עברתי, בזכות הספאם שלי הפורום חזר לחיים(לא צוחק).
ולמה יש דואר?
טנק-אז איך יש לך רק 6 הודעות?
והריני מאשר שספאמך האישי החזיר את הפורום לחיים.
מגיע לך להיות מייסד- ייסדת מחדש את הפורום!
וטנק לא חדש, אני מדבר איתו כבר חודש
לא יש לי 50 ומשהו XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)