טוב זזתי לראות TV GN
טוב זזתי לראות TV GN
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אהXD, אין לי כוח לעשות עוד פרקים.Originally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:16 AM
סיפורו של מאמן אחר
בקרוב אכתוב סיפור חדש ואני הולך לערב בו את הדור 5 שלי
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
חבל דווקא היה מגניבOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:19 PM
אהXD, אין לי כוח לעשות עוד פרקים.
בקרוב אכתוב סיפור חדש ואני הולך לערב בו את הדור 5 שלי
אני אקרא את בחדש
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
מעניין עם אני אספיק ללמוד מסך-עשן תוך שבועיים
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אני הולך לפתוח בקרוב נושא בנוגע לדור ה5Originally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:20 AM
חבל דווקא היה מגניב
אני אקרא את בחדש
קרדיט לניר
---------------------
חח טוב נקווא שיהיה טוב
בברכה, דודי
מישהו כאן מכיר את FRED, הכוכב של יוטיוב?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
שי רוצה לעלות לי את רשת האזרות הצילו!
בברכה, דודי
לאOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 25 2009, 12:22 AM
מישהו כאן מכיר את FRED, הכוכב של יוטיוב?
קרדיט לניר
---------------------
חבלOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:23 PM
לא
ברמה 16 אני מתפתח
מה הוא עשה?
בברכה, דודי
איזה חזק זה להפחיד אנשים, אני הולך לשלוח לאלכס
קרדיט לניר
---------------------
חחחח איזה כיףף לך תמיד רציתי להרחיק לנעול נושאים ולהעלות רמת אזהרות יוו איך אני מקנא בךOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:25 PM
איזה חזק זה להפחיד אנשים, אני הולך לשלוח לאלכס
בברכה, דודי
אני יכול לנעול/להעביר/למחוק רק נושאים שלי. ואני לא מסוגל באמת להעלות אזהרות-רק פקחים ומעלה יכוליםOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:26 AM
חחחח איזה כיףף לך תמיד רציתי להרחיק לנעול נושאים ולהעלות רמת אזהרות יוו איך אני מקנא בך
קרדיט לניר
---------------------
ההיתה אומר לי את זה בפרטי עכשיו זה לא יפחיד אף אחדOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:28 PM
אני יכול לנעול/להעביר/למחוק רק נושאים שלי. ואני לא מסוגל באמת להעלות אזהרות-רק פקחים ומעלה יכולים
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)