כולם יודעים שאני לא יכול, אבל זה עדיין מפחיד אותםOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:29 AM
ההיתה אומר לי את זה בפרטי עכשיו זה לא יפחיד אף אחד
כולם יודעים שאני לא יכול, אבל זה עדיין מפחיד אותםOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:29 AM
ההיתה אומר לי את זה בפרטי עכשיו זה לא יפחיד אף אחד
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אה טובOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:30 PM
כולם יודעים שאני לא יכול, אבל זה עדיין מפחיד אותם
ומזל טוב על ה8K ותודה על הקדשה[באותו זמן לא ההיתי בפורום:P]
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
תודה, אני מחכה ל10 אלףOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:31 AM
אה טוב
ומזל טוב על ה8K ותודה על הקדשה[באותו זמן לא ההיתי בפורום:P]
קרדיט לניר
---------------------
שי, אני עדיין מתכנן נקמה על זה שהפחדת אותי...
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אתה איפה אפשר לקרוא במנגה את עונת DPPT באנגלית?Originally posted by Tom Pokemon@Jul 25 2009, 12:32 AM
שי, אני עדיין מתכנן נקמה על זה שהפחדת אותי...
קרדיט לניר
---------------------
הדבר שהכי חסר לי בפורום זה:
1.קובי הכי הכי
2. צ'אק נוריס
בברכה, דודי
קובי היה חבר טוב אבל ארוין חסר לי יותרא.Originally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:34 AM
הדבר שהכי חסר לי בפורום זה:
1.קובי הכי הכי
2. צ'אק נוריס
מי שהוא יצר לאחרונה קשר עם מגה ספטייל?
קרדיט לניר
---------------------
הוא בחנה קיץ שוב ככה אמרו פה פעם
אני מחזיר את צ'אק נוריס לפורום!
בברכה, דודי
באתר הזה: www.pokemonmangabank.comOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:33 PM
אתה איפה אפשר לקרוא במנגה את עונת DPPT באנגלית?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
למען האמת הוא הלך למחנה קיץ עד ה8 ליולי, יומיים אחרי זה הגיב בפורום ונעלם-אפילו לאייסיקיו הוא לא מחובר יותרOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:36 AM
הוא בחנה קיץ שוב ככה אמרו פה פעם
אני מחזיר את צ'אק נוריס לפורום!
קרדיט לניר
---------------------
נו כן הוא הלך שוב
בברכה, דודי
אני מכיר את זה כבר, לחצתי על הגב כדי לבדוק אם תעשה לי משהו כזה-אתה א תצליח לעבוד עלי בכזאת קלותOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 25 2009, 12:38 AM
באתר הזה: www.pokemonmangabank.com
קרדיט לניר
---------------------
שקרן, בטח הופתעת בטירוף...Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:39 PM
אני מכיר את זה כבר, לחצתי על הגב כדי לבדוק אם תעשה לי משהו כזה-אתה א תצליח לעבוד עלי בכזאת קלות
ברמה 16 אני מתפתח
הוא לא קיבל באן?Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:35 PM
קובי היה חבר טוב אבל ארוין חסר לי יותרא.
מי שהוא יצר לאחרונה קשר עם מגה ספטייל?
מה זה עושה עם לוחצים עליו?Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 24 2009, 11:39 PM
אני מכיר את זה כבר, לחצתי על הגב כדי לבדוק אם תעשה לי משהו כזה-אתה א תצליח לעבוד עלי בכזאת קלות
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)