איזה טמבלון מסכנושOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 12:11 AM
אני כותב, ואני לא מוצא את סאגת הDPPT באנגלית.
קח: http://www.mangafox.com/manga/pok_mon_adventures/
זה האתר השלישי ברשימה של גוגל
איזה טמבלון מסכנושOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 12:11 AM
אני כותב, ואני לא מוצא את סאגת הDPPT באנגלית.
קח: http://www.mangafox.com/manga/pok_mon_adventures/
זה האתר השלישי ברשימה של גוגל
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
טום-וואי תודה! ידעתם שהשיניים של הבידוף יכולים לגדול בלי סוף?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
לא אבל זה נישמע חזק!
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
די לקרוא לי "טום"! זה "תום"! עם פאקינג ת'!Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 12:25 AM
טום-וואי תודה! ידעתם שהשיניים של הבידוף יכולים לגדול בלי סוף?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
הכי פוש זה ליקרוא לך TOM
בברכה, דודי
לא, הכי פשוט זה לקרוא לי תוםOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 12:29 AM
הכי פוש זה ליקרוא לך TOM
ברמה 16 אני מתפתח
גם
בברכה, דודי
hay!! [:
<span style=\'font-family:quot\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'>בברכה אולגוש ~</span></span>
<span style=\'color:quot\'>מסן: msn.56@hotmail.com</span></span>
תני לי אויר● i'm blue ● You're My Hero
● bumble bee ● Listen To Your Heart
היי
בברכה, דודי
הם גם אוכלים עץ וכאשר הם רוצים הם מסוגלים להקטין את השינייםOriginally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 01:28 AM
לא אבל זה נישמע חזק!
קרדיט לניר
---------------------
חחח קולOriginally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 12:38 AM
הם גם אוכלים עץ וכאשר הם רוצים הם מסוגלים להקטין את השיניים
אני חושב לשנות כינוי יש לכם רעיות [שיהיה בו אמבראון או באנגלית או בעיברית]
בברכה, דודי
אממ.. אממ... אמבראון!Originally posted by אמבראון@Jul 25 2009, 01:40 AM
חחח קול
אני חושב לשנות כינוי יש לכם רעיות [שיהיה בו אמבראון או באנגלית או בעיברית]
קרדיט לניר
---------------------
חחחחחחחחח לא משו רציני אולי כמו שלך?????Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 12:46 AM
אממ.. אממ... אמבראון!
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)