בפורום שלי אתה תקבל ניהול ראשיOriginally posted by Loveless@Jul 21 2009, 02:44 AM
אני יכול להיות סגן החתולים?![]()
בפורום שלי אתה תקבל ניהול ראשיOriginally posted by Loveless@Jul 21 2009, 02:44 AM
אני יכול להיות סגן החתולים?![]()
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
עדיין ><Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 01:52 AM
מקס לבן וברוק אפור, זה לא יהיה דומה "><
מיאו לכולם D:
מיאו רותם [;
כולם להיכנס לפורום שלי:
www.tzunzar.co.il
XD
קרדיט לניר
---------------------
ממש מצחיק XD
לא שזה הכי מצחיק, פשוט אני אוהב את השמיילי הזה:XDOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 21 2009, 03:02 AM
ממש מצחיק XD
זה סמיילי שולט
קרדיט לניר
---------------------
L_L
||
LOL
לילה מממממממממממיאו לכם D:
:rolleyes: B) :P ;)
זה ספאם, ואני לא צוחק... שמישהו ייתן לו אזהרה.=Originally posted by CraZyCatMe@Jul 21 2009, 03:08 AM
L_L
||
LOL
ומשהו מעניין אותי אצלך אלכס:
אם אתה שונא פוקימון אז למה אתה באתר הזה/היית בפוקיבלוק?
קרדיט לניר
---------------------
כן הייתי.
יש כאן גם דברים אחרים חוץ מפוקימון.
לילה מיאו לך D:
ולרותם ולאחרים ווווווווווווווווממממממממממממיאו אחד גדול D:
אלכס תן לי פקחות, אתה לא תתחרט.Originally posted by CraZyCatMe@Jul 21 2009, 03:13 AM
כן הייתי.
יש כאן גם דברים אחרים חוץ מפוקימון.
לילה מיאו לך D:
ולרותם ולאחרים ווווווווווווווווממממממממממממיאו אחד גדול D:
כמו שהיה עם סאי(בהתחלה)
קרדיט לניר
---------------------
אני ברוק???
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עוד יומיים כעOriginally posted by Dingo@Jul 21 2009, 03:15 AM
אני ברוק???
קרדיט לניר
---------------------
מה עדיין?Originally posted by YoRt3m@Jul 21 2009, 01:59 AM
עדיין ><
ספוילר
מי מסכים שמגיע לי גלובאלי
קרדיט לניר
---------------------
שחכת אותי משחק.. סוף עמוד 164..Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 21 2009, 02:24 AM
מי מסכים שמגיע לי גלובאלי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)