Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
נערך לאחרונה על ידי קיבוצניק מתוסכל, 04-20-2010 בשעה 08:21 AM
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
הציפור אש בטח מוכרת כי אני מפרסם אותה בכל מקוםXP אבל היא שלי ויש לי גם סקיצות שמוכיחות את זה אם אתה רוצה להיות בטוח
אלגיש הוא אכן התת של אלגסילו על משקל גרידוס-מג'יקארפ וסאמופייק הוא התפתחות של קקטורן
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
את heachard שלו ראיתי בפורום אחר עם משתמש שכינויו zoidberg
האם זה אתה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
מה אתה עושה שטויות..Originally posted by firechimchar@Jul 20 2009, 11:41 AM
זוידברג הוא המחוז בו נצאים הפוקמונים האלה אם אני לא טועה
זה כינוי של מישהו באחד הפורומים...
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
הזדקנתי כבר אין לי כוח לזה, אולי אם אני אמצא את מה שכבר כתבתי אני אשים אבל אין לי כוח לעדכן עם כל פייקמון חדשOriginally posted by firechimchar@Jul 20 2009, 11:38 AM
יצא אדיר,
אני זוכר שבפייקדקס הקודם שפתחת כל אחד היה בתמונה נפרדת ועם קצת מידע עליו,
אתה תעשה את זה גם פה?
אם תראו את המשתמשים ZOIDBERG PIPOSH בומבה שרימפס או קיבוצניק מתוסכל תדעו שכולם אני
בעבר פתחתי נושא שנשא את הכותרת The Zoidberg Region כך שFC דיי צודק באמת כך קראתי בעבר לאיזור שלי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)