אחי אני רוצה להתייחס לפייק החדש..... הרוח רפאים... היא גדולה מידיי... לא יכול להיות ספרייט בכזה מימדים..... חוץ מזה ממש יפה! 8/10.....
זה יהיה 10/10 אם תקטין אותו מעט...
למעשה, הספרייט עומד בדרישות ה80X80 באופן מוחלט (דאגתי לכך)Originally posted by CodeCode@Dec 25 2009, 11:27 PM
אחי אני רוצה להתייחס לפייק החדש..... הרוח רפאים... היא גדולה מידיי... לא יכול להיות ספרייט בכזה מימדים..... חוץ מזה ממש יפה! 8/10.....
זה יהיה 10/10 אם תקטין אותו מעט...
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
משהו כמו מטר שמונים
סטיינס אמור להיות בערך בגודל של ראש
פאק הפוקימון רוח הגדול יצא פצצה,גם הפוקימון רוח השני יצא מושלם.
תמשיך להכין פייקים כאלה!
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
פייק חדש!! בסקרויל! הפייק ה-40 שלי!
פייקמון הדור החמישי שוחרר לאוויר העולם!! פינדיגו!!
יצא מגניב מאוד, רק הרגליים קצת מוזרות, כאילו טיפה עקומות, זוכר שפרסמתה לפני כמה שבועות שתי צלליות של פייקים למה לא הראתה אותם בסוף?
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2!</span>
רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.
קישור לתחרות הכנת פייקים מצלליות 2!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)