חדש! אמפדולקס! הפייק ה-42!
חדש! אמפדולקס! הפייק ה-42!
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
who the fucking fuck is Jesus
motherfucking new messiah
"for the fucking world</span></span></span>
התולעת הזו ניראת די מוזרה, על מה היא מבוססת בעיקר, חוץ מתולעת.
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2!</span>
רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.
קישור לתחרות הכנת פייקים מצלליות 2!
האמת שיש לי איתו קצת בעיה כי הוא נראה לי מאוד מבולגן והראש קצת מזכיר לי תרנגול, אבל זו רק דעתי האישית...אגב אם לא יצא לי להגיד אני פשוט כל כך אוהב את שלושת הצורות של ההתחלתי מסוג מים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אם תרשה לי להגיב בנושא[קיבוצניק] אם לא תגיד ואמחק את הודעתי-קיבוצניק הגיע לרמה שלו על ידי הממממון אימון, לדעתי הוא פרסם איזשהו נושא עם...משהו כמו 100 שילובים? אי אפשר ללמד לשלב או בכלל ליצור ספרייטים, אימון זה המפתח ם:
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
עם קיבוצניק יפרסם מדריך זה יעזור מאוד לפורום, נקווה שהוא יעשה אחד כזה.
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>תחרות הכנת פייקים מצלליות 2!</span>
רוצים לקבל שבוע של ווינר, בואו לעשות פייק ואולי תזכו ב7 או 3 או יום של ווינר, עם אתם רוצים ללמוד יש מדריכים בקישור וגם אתם יכולים לבקש ממני אני אלמד אתכם.
קישור לתחרות הכנת פייקים מצלליות 2!
זה לא תולעת אלא סרפנט-סוג של נחש
הוא מבוסס על דמיוני הפרוע בעיקר, הוא מורכב ממים(המוגנים בשכבה דקה של זכוכית קשיחה), אדמת חימר, עשב וזהב
_________
אולי בהזדמנות אני אפרסם כמה מדריכים, באמת מה שמאוד עזר לי להבין מבנה נכון של הצללה, תנוחה, ורעיונות בכללי זה השילובים (שמספרם בישראל לא 100 אלא 250)
ילדים, שלבו שלבו שלבו!
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me"
פייקמון חדש! פלאליס!
הרבה זמן לא עשיתי פוקימון חמוד או פשטני, אז הנה אחד!
ואו הפייקים החדשים ממש יפים!
פלאליס יצא ממש יפה,וגם אמפדוקלס.
וזה באמת יעזור עם תפרסם מדריך אני בטוח שזה יעזור לכולם,הרמה שלך ממש גבוהה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)