Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22
  1. משתמש מנוסה
    מישהו הלך לראות את הסרט?????
    שמעתי שבבתי קולנוע של גלובוס היה בעיות עם הסרט שחלקו נעלם בעריכה ושידרו אותו ככה

אני הולך לראות את הסרט בעוד איזה שבועיים כשאסע לסבתא שלי ^^

אגב, הנה משהו למי שראה ת'סרט ^^
    מי שלא ראה, שיזהר כי זה סצנה מהסרט

http://www.youtube.com/watch?v=Z0eSPyxS59g

2. ~TyLeR~
    Guest
    אני הולך מחר לראות את הסרט...,מקווה שיהיה מהנה D:

• משתמש מנוסה
    נמאס כבר מהארי פוטר. היא סתם רוצה לעשות עוד כסף הרולינג הזאתי. היא כבר יותר עשירה ממלכת אנגליה, אז מה נסגר איתה? מהחמישי הסדרה כבר שיעממה אותי לגמרי.
    בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
    קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by דוריבן129@Jul 18 2009, 12:28 AM
    נמאס כבר מהארי פוטר. היא סתם רוצה לעשות עוד כסף הרולינג הזאתי. היא כבר יותר עשירה ממלכת אנגליה, אז מה נסגר איתה? מהחמישי הסדרה כבר שיעממה אותי לגמרי.
    אולי לך נמאס, אך יש כאן אנשים שאוהבים את הספרים והסרטים ומצפים לראות אותם.

• ~TyLeR~
    Guest
    אחותי ראתה את השישי ואמרה שזה סרט מדהים D:

• היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    נמאס מהארי פוטר...
    הוא סתם גיי שלקח לו איזה 17 שנים להתנשק~
    הפסקתי בסרט השלישי.
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

הסרטים אף פעם לא תקרבים בגדלותם לספרים
    אי אפשר להבין שום דבר העלילה אם לא קראת את הספר קודם

<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:quot\'><span style=\'font-family:quot\'>Pardon fucking me&quot;
    who the fucking fuck is Jesus
    motherfucking new messiah
    &quot;for the fucking world</span>
    </span></span>

• מורחקים
    שם: ליאור
    הסרטים הם סתם תוספות של סצינות ומחיקות של סצינות ושינוי של סצינות שהיו בספרים.
    הסרטים לא שווים כמו הספרים.

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by דוריבן129@Jul 18 2009, 12:28 AM
    לידיעתך, כשהיא רק הוציאה את הראשון, היא כבר הודיעה שהיא מתכננת לכתוב בדיוק 7 כרכים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    ^ועכשיו שהיא סיימה את השביעי היא אומרת שהיא רוצה להוציא עוד^

לי אישית נמאס מהסרטים, ראיתי את ה4 הראשונים
    פשוט גועל נפש של סרטים
    הספרים מראים הרבה יותר ומהנים יותר

• ~TyLeR~
    Guest
    לא ראיתם את הסרט השישי ואתם סתם אומרים דברים מגעילים..

אם אתה לא מעוניינים בהארי פוטר אל תכנסו לכאן.

• משתמש מנוסה
    הסרט השישי זה בדיוק כמו כל ה5 שלפניו
    חותכים את ומשנים את רוב הספר
    וחלקים חשובים לא נראים

• ~TyLeR~
    Guest
    דווקא נאמר לי שהסרט השישי יותר טוב מכל הסרטים האחרים,קודם תסתכל ואחרי זה תבקר אותו לא עושים את זה ככה כמו שאתה עושה שקודם מבקר...

• מורחקים
    שם: ליאור
    אני מעוניין בהארי פוטר אבל-
    הנשיקה של ג&#39;יני והארי התרחשה לעיני רוב תלמידי גריפינדור, מיד אחרי הניצחון והזכייה בגמר גביע הקווידיץ&#39; ושינו את זה לגמרי בסרט,
    *ספויילר*בסרט בלטריקס לסטריינג&#39; ופנריר גרייבק יפלשו ל"מחילה" שהוא ביתם של הוויזלים בזמן אחת החופשות. הם ידליקו שריפה סביב הבית ויחטפו את ג&#39;יני וויזלי בזמן שהארי ידבר איתה והארי יאלץ לשחרר אותה מהם. גם שינו את ההגעה של הארי להוגוורטס בכך שעשו שלונה לאבגוד מצאה את הארי ושיחררה אותו ויחד איתה הוא הגיע להוגוורטס. *סוף ספויילר* שני הדברים שציינתי בספויילר לא התרחשו בספר.
    כמוכן, בספר דמבלדור שיתק את הארי לפני שמאלפוי פרק אותו מנשקו והארי ראה את רגע הרצח. בסרט *ספויילר*הארי מתחבא קומה מתחת לדמבלדור ולא רואה את הרצח בצורה ישירה *סוף ספויילר*

• משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 05:29 PM
    אני מעוניין בהארי פוטר אבל-
    הנשיקה של ג&#39;יני והארי התרחשה לעיני רוב תלמידי גריפינדור, מיד אחרי הניצחון והזכייה בגמר גביע הקווידיץ&#39; ושינו את זה לגמרי בסרט,
    *ספויילר*בסרט בלטריקס לסטריינג&#39; ופנריר גרייבק יפלשו ל"מחילה" שהוא ביתם של הוויזלים בזמן אחת החופשות. הם ידליקו שריפה סביב הבית ויחטפו את ג&#39;יני וויזלי בזמן שהארי ידבר איתה והארי יאלץ לשחרר אותה מהם. גם שינו את ההגעה של הארי להוגוורטס בכך שעשו שלונה לאבגוד מצאה את הארי ושיחררה אותו ויחד איתה הוא הגיע להוגוורטס. *סוף ספויילר* שני הדברים שציינתי בספויילר לא התרחשו בספר.
    כמוכן, בספר דמבלדור שיתק את הארי לפני שמאלפוי פרק אותו מנשקו והארי ראה את רגע הרצח. בסרט *ספויילר*הארי מתחבא קומה מתחת לדמבלדור ולא רואה את הרצח בצורה ישירה *סוף ספויילר*
    הספויילר הראשון צריך דווקא להיות טוב. אבל השני מטומטם... בספר השביעי בונים הרבה על זה שהארי רואה את זה..
    ממש לא נכון לעש/ות דבר כזה.

אבל למה כולם נגד הסרטים. קראתי את הספרים והם כמובן מעל הסרטים אבל אם לא היו מקצרים דברים ומשנים הסרט יה לוקח יותר מידי זמן.. והסרט הראשון הוא עם הכי הרבה פרטים ודברים אבל בגלל שגם הספר די קצר..

אני הולך לראות אותו בשישי הבאה.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •