Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by CraZyCatMe@Jul 25 2009, 11:58 AM
    בתמונה לחץ על לחצן ימני ואז לך למשהו בשם properties או מאפיינים.

שמה יופיע לך חלון כזה ובו פרטים על התמונה,תעתיק בשורה של location (מיקום) את הכתובת וזהו.

לאחר שעשית זאת,לך ללוח הבקרה האישי שלך,משמה להגדרת סמל אישי,משמה יהיה לך כתוב
    ציין את כתובת האינטרנט של הסמל האישי הרצוי בשורה הזו,יהיה לך מקום לשים את הכתובת של התמונה,תעתיק את הכתובת בproperties בlocation לשמה ואז תלחץ על עדכן סמל באותו חלון.

אם זה לא עדכן את הסמל אז כנראה שזה עבר את הגודל המינימלי לכך:
    מידות הסמל האישי המקסימליות הן 100 פיקסלים על 100 פיקסלים. גודל הסמל האישי המקסימלי הוא 20 KB.
    סוגי הקבצים המותרים הם: gif .jpeg .jpg .swf .png
    זה אומר שהתמונה היא לא תקינה אוליי אתה יכול לחשפש סתם תמונה בגוגל ותגיד איפה למצוא אותה ואז אני אנסה את זה

2. ~TyLeR~
    Guest

http://www.armyoftrolls.co.uk/website/grap..._anim.gif-תעתיק כתובת זו למקום שיש בלוח הבקרה האישי...

• משתמש מנוסה
    Originally posted by CraZyCatMe@Jul 26 2009, 11:27 AM

http://www.armyoftrolls.co.uk/website/grap..._anim.gif-תעתיק כתובת זו למקום שיש בלוח הבקרה האישי...
    אוףף המחשב שלי הוא דפוק לא טוב הוא לא נכס לי אל הקישור אז תסביר לי איך אני מגיע לשם אני לוחץ על ם המשתמש שלי ו...

• ~TyLeR~
    Guest

שמה יופיע לך חלון כזה ובו פרטים על התמונה,תעתיק בשורה של location (מיקום) את הכתובת וזהו.

ציין את כתובת האינטרנט של הסמל האישי הרצוי בשורה הזו,יהיה לך מקום לשים את הכתובת של התמונה,תעתיק את הכתובת בproperties בlocation לשמה ואז תלחץ על עדכן סמל באותו חלון.

מידות הסמל האישי המקסימליות הן 100 פיקסלים על 100 פיקסלים. גודל הסמל האישי המקסימלי הוא 20 KB.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by CraZyCatMe@Jul 26 2009, 12:11 PM

אני יודע מה הבעיה בשורה שצריך להעתיק את הכתובת אין מספיק מקום כדי להעתיק את כל הכתובת

• היכל התהילה
    אולי תראה איך אתה מעתיק ולאן?
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

• משתמש מנוסה
    Originally posted by TickTak@Jul 26 2009, 05:21 PM
    אולי תראה איך אתה מעתיק ולאן?
    אני העתקתי את הכתובת ל"ציין את כתובת האינטרנט של הסמל הרצוי"ונכון שאתה מעתיק את הכתובת אז יש גם המשך אם אתה מושך עם העכבר קדימה אז אני העתקתי את כולו

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by shlomii4@Jul 26 2009, 12:09 PM
    אוףף המחשב שלי הוא דפוק לא טוב הוא לא נכס לי אל הקישור אז תסביר לי איך אני מגיע לשם אני לוחץ על ם המשתמש שלי ו...
    הבעיה היא לא במחשב שלך, אלכס כתב קישור לא טוב, אם תסתכל אז תראה שהמילה "תעתיק" תקועה בתוך כתובת הקישור, אם תמחק אותה אז הקישור אמור לעבוד.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 26 2009, 09:31 PM
    הבעיה היא לא במחשב שלך, אלכס כתב קישור לא טוב, אם תסתכל אז תראה שהמילה "תעתיק" תקועה בתוך כתובת הקישור, אם תמחק אותה אז הקישור אמור לעבוד.
    איפה רשום תעתיק אוליי תעזזור לי תיכנס לגוגל תמונות תרשום פוקימוני מים יהיה לך שם תמונה של מדקיפ טוטודייל וסקוירטל ביחד אז תראה שם מה צריך לא להעתיק

• ~TyLeR~
    Guest
    פשוט תכניס את זה להגדרת סמל אישי במקום שצריך לשים שמה את הכתובת ואל תמרח את האשכול הזה יותר מידי&#33;

http://www.armyoftrolls.co.uk/website/grap...te_cat_anim.gif

אני ניסיתי וזה עובד&#33;

אם זה לא עובד לך אז יש לך בעיה במחשב.

קוד:
    http&#58;//www.armyoftrolls.co.uk/website/graphics/pixelart/cute_cat_anim.gif

• משתמש מנוסה
    Originally posted by CraZyCatMe@Jul 27 2009, 02:05 PM
    פשוט תכניס את זה להגדרת סמל אישי במקום שצריך לשים שמה את הכתובת ואל תמרח את האשכול הזה יותר מידי&#33;

http://www.armyoftrolls.co.uk/website/grap...te_cat_anim.gif

אני ניסיתי וזה עובד&#33;

אם זה לא עובד לך אז יש לך בעיה במחשב.

קוד:
    http&#58;//www.armyoftrolls.co.uk/website/graphics/pixelart/cute_cat_anim.gif
    ישש&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; הבנתי את הבעיה שמתי את התמונה שאני רוצה אפשר לנעול תודה רבה שהקדשתה לי תשומת לב תודההה&#33;&#33;&#33;&#33;

• עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •