איפה אתה גר ובן כמה אתה?
איפה אתה גר ובן כמה אתה?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
איך אתה אוהב ליוויתן ענק? ראית או נגעת במציאות?Originally posted by DrgonDragonite@Jul 23 2009, 06:47 PM
שי- הממ... כלב ולוויתן ענק
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אתה טיפוס של בילויים?
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
דאקי- אני יודע שזו אחלה סדרה.
ולא, עדיין לא קראתי את אראגון, אני אקרא.
Tom Pokemon- אני גר בגן יבנה ואני בן 12 ו-9 חודשים.
שי- ראתי בספר וקראתי עליו והחלטתי שהוא אחת החיות האהובות עלי.
TANK- אם בילויים זה ללכת לבריכה, לחברים ולטיולים עם המשפחה אז כן.
היית איפושהו בחו"ל בעבר? אם כן אז איפה?Originally posted by DrgonDragonite@Jul 23 2009, 06:52 PM
קרדיט לניר
---------------------
לא לצאת בערב אם חברים לסרט לטייל כאלה דבריםOriginally posted by DrgonDragonite@Jul 23 2009, 05:52 PM
דאקי- אני יודע שזו אחלה סדרה.
ולא, עדיין לא קראתי את אראגון, אני אקרא.
TANK- אם בילויים זה ללכת לבריכה, לחברים ולטיולים עם המשפחה אז כן.
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
חבר ילדות שלי גר בגן יבנה, קוראים לו מעיין דגן, יש מצב שאתה מכיר אותו?Originally posted by DrgonDragonite@Jul 23 2009, 05:52 PM
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
שי- לא. אף פעם לא הייתי בחו"ל. אולי, רק אולי אהיה בחו"ל כשאהיה בן 14
TANK- לא וגם אף אחד מהחברים שלי לא
Tom Pokemon- לא אבל השם דגן נשמע לי מוכר מאוד
אוקע.Originally posted by DrgonDragonite@Jul 23 2009, 06:57 PM
שי- לא. אף פעם לא הייתי בחו"ל. אולי, רק אולי אהיה בחו"ל כשאהיה בן 14
בן כמה היית כשהיית קטן?XD
מה הדבר הכי שנוא עליך?
קרדיט לניר
---------------------
יש לך אחים או אחיות?
שי- אממ... נראה לי שכשמורה בודקת שיעורי בית מחברת מחברת ומתברר שאני לא הכנתי. אני הופך לעצבני ואני רועד בלי שליטה כי אי הכנת שיעורי בית לא ממש אופיינית לי. ולמען האמת, איכשהוא כמעט אף פעם לא תופסים אותי
TANK- כן. אח ואחות קטנים ממני
לדעתך, כשאתה עוד לא בן 13, תצליח לקרוא את כל הסדרה של אראגון?
אני מתכוון, היא די מסובכת וקשה להבנה, ואפשר לומר שגם ארוכה. אתה תסתדר איתה? P:
ספוילר
אתה אוהב מוזיקה?
אתה מתחרט על המופ"ת?Originally posted by DrgonDragonite@Jul 23 2009, 07:04 PM
שי- אממ... נראה לי שכשמורה בודקת שיעורי בית מחברת מחברת ומתברר שאני לא הכנתי. אני הופך לעצבני ואני רועד בלי שליטה כי אי הכנת שיעורי בית לא ממש אופיינית לי. ולמען האמת, איכשהוא כמעט אף פעם לא תופסים אותי
קרדיט לניר
---------------------
דאקי- כן. לפי דעתי אני אצליח.
TANK- אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אני לא טיפוס של מוסיקה
שי- ממש לא. אני די שמח שהתקבלתי לכיתת מופ"ת. הדבר היחיד שמפריע לי שם הוא שרוב הילדים כמים אבל מופרעים. השנה כבר ילד אחד נשלח לבית חולים כי הוא חטף בעיטה במקום הרגיש של הבנים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)