אוקיי, בסדר.Originally posted by Ducky@Jul 24 2009, 07:20 PM
אני לא מסכים איתך.
חפני חודש וחצי בערך, החלטתי לראות את פוקימון מההתחלה.
ראיתי את העונה הראשונה והתאהבתי מחדש בסדרה, ואחרי שגמרתי לראות את העונה הראשונה החלטתי לראות כמה מהפרקים החדשים של DP שעוד לא הגיעו לארץ, וממש לא אהבתי את זה, ולמרות שהכל היה צפוי בעונה הראשונה (כי ראיתי אותה ואת שאר העונות) היה לי כיף לראות אותה מחדש.
אני לא יכול ממש לומר שהרסו את פוקימון, אבל חייבים להודות שהיא פחות טובה מהעונות הראשונות.
והתיאום די הרס באמת, אני לא חושב שמה שמעניין בפוקימון זה "השילוב היפה של מתקפות של דברים לא הגיוניים עם זרקורים ונצנצים ודברים מעפנים כאלה", הרעיון המקורי של פוקימון היה קרבות, לא לראות אותם רוקדים "><
אבל זה לא אומר שפוקימון התקלקל, וחוץ מזה סאגת ה-DP יותר מעניינת מהסאגות הקודמות.
כמו ש-LordAbizi אמר רק לגבי העונות-
בעונות של הדור הראשון והשני יש צוות שמלווה אותנו בהמשך הסדרה לא לעיתים קרובות (ג'יאובני וסוכנים של צוות רוקט (לא כולל את ג'סי וג'יימס)) שהמטרה שלהם כל כך פשוטה ואם אפשר לומר עלובה והיא לתפוס ולגנוב פוקימונים מסכנים בשביל כסף.
בעונות שלהדור השלישי יש שני צוותים עם מטרה מוזרה לאללה והיא להשמיד את כדור הארץ על ידי חימום יתר/הצפה אחת גדולה. כלומר, הם רוצים למות בכוח?!
בדור הרביעי כבר יש צוות עם מטרה יחסית נורמלית עד כמה שאפשר להיות נורמלית לאיש רע בסדרות מצויירות וזה להשתלט על שני פוקימונים- דיאלגיה, ששולט בזמן ופאלקיה, ששולט במרחב ובכך להשתלט על העולם.
בנוסף יש את ג'יי, שבניגוד לצוות רוקט יש לה שיטה יחודית תפוס כל פוקימון, בין אם הוא אגדי או לא והיא להפוך/לעטוף אותו בבטון כך שהוא לא יכול לזוז ואז ללכוד אותו במיכל מיוחד, שיכול להוריד את הבטון ולהחזיר אותו. אחר כך היא מוכרת את הפוקימונים וזהו.
בנוסף יש את פול- יריב קשוח מאוד שלא אכפת לו מאף פוקימון שלו (אולי פרט לטורטרה) והוא די מתחבר בשיטות האימון של לפי-ג'יי או איך שלא קוראים למנהיג של המכון הלא רישמי הזה בעונה הראשונה ושיש לו סנדשרו ו-100 ניצחונות- הוא מחזק את הפוקימון לא על ידי חיזוק נקודות החוזק אלה על ידי חיזוק נקודות התורפה. הוא מעביר את הפוקימונים שלו אימונים קשים ובוחן אותם כדי לדעת שיש לו את הטוב ביותר שאפשר לבקש. הוא לא מתחשב בפציעות הפוקימונים שלו אלה בביצועים שלהם. הוא מחזיק בפוקימונים חזקים ומאומנים וקשה מאוד לנצח אותו.
תחוריות הסרט באמת די מוזרות כלומר, תעשה מערבות, תיגלוש עליה ותקבל נקודות? תעשה קרן בועות ותפוצץ את הבועות ופוף! נצנצים ועלית שלב? ואחרי זה- היריב עושה אקדח מים, אתה עושה קרן קרח ובגלל שאקדח המים קפא זה מוריד לו נקודות.