העולם כבר התרגל לצוות רוקט הזה...Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 10:18 PM
ליאור-איזה בילבול בדיוק? זה רק יועיל
תאמין לי, פתאום פרק אחד נעלם לך צוות רוקט ומופיע צוות אחר אתה תתבלבל לגמרי
העולם כבר התרגל לצוות רוקט הזה...Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 25 2009, 10:18 PM
ליאור-איזה בילבול בדיוק? זה רק יועיל
תאמין לי, פתאום פרק אחד נעלם לך צוות רוקט ומופיע צוות אחר אתה תתבלבל לגמרי
ליאור-בכלל לא, אם ידישו איזה פרק רציני לצוות רוקט(כמו הפרק שבו קקניה עוזב) אז זה לא יהיה בייתי בכלל, או יקדעשו איזה שני פרקים-העיקר שיעזבו
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אתה יודע מה הדרך היחידה לגרום להם לעזוב?Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 09:20 AM
ליאור-בכלל לא, אם ידישו איזה פרק רציני לצוות רוקט(כמו הפרק שבו קקניה עוזב) אז זה לא יהיה בייתי בכלל, או יקדעשו איזה שני פרקים-העיקר שיעזבו
שהבוס יתרצה מהם.
בינתיים הוא בכלל לא סופר/זוכר אותם.
רק אם הם יביאו לו פוקימון גדול וחזק כמו נגיד המטאגרוס הזוהר או איזה פוקימון אגדי הוא יתרצה מהם.
וזה בינתיים לא קרוב אפילו לקרות...
ולמה שיקרה? כל הרעיון של צוות רוקט (ג'סי וג'ימס) הם שהם גורעים!Originally posted by DrgonDragonite@Jul 26 2009, 10:39 AM
אתה יודע מה הדרך היחידה לגרום להם לעזוב?
שהבוס יתרצה מהם.
בינתיים הוא בכלל לא סופר/זוכר אותם.
רק אם הם יביאו לו פוקימון גדול וחזק כמו נגיד המטאגרוס הזוהר או איזה פוקימון אגדי הוא יתרצה מהם.
וזה בינתיים לא קרוב אפילו לקרות...
"משעשע" לראות אותם כל פעם מחדש שהם לא מצליחים (עד הפרק שג'סי תופסת יאנמה).
צוות רוקט ישאר ככה לתמיד ואם יש לכם בעיה אם זה הם מופיעים עוד אל תראו.
אי - אפשר להביא לחבורה של אש איזה זוג גאונים שיכולים בקלות לקחת את הפוקימונים שלהם ולנצח את החבורה.
צריך שיהיה זוג גרועים ומצחיקים שלפעמים יש להם רגשות (הפרק עם פוקימון החשמל הירוק) ותמיד מצליחים לחשוב צעד אחד לפני החבורה אבל אז לחבורה יש תוכנית להצלת הפוקימון.
תפסיקו להתבכיין על זה שהסדרה הפכה לגרועה. לא אוהבים אל תראו!
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
נו?Originally posted by Grotle@Jul 26 2009, 10:49 AM
ולמה שיקרה? כל הרעיון של צוות רוקט (ג'סי וג'ימס) הם שהם גורעים!
"משעשע" לראות אותם כל פעם מחדש שהם לא מצליחים (עד הפרק שג'סי תופסת יאנמה).
צוות רוקט ישאר ככה לתמיד ואם יש לכם בעיה אם זה הם מופיעים עוד אל תראו.
אי - אפשר להביא לחבורה של אש איזה זוג גאונים שיכולים בקלות לקחת את הפוקימונים שלהם ולנצח את החבורה.
צריך שיהיה זוג גרועים ומצחיקים שלפעמים יש להם רגשות (הפרק עם פוקימון החשמל הירוק) ותמיד מצליחים לחשוב צעד אחד לפני החבורה אבל אז לחבורה יש תוכנית להצלת הפוקימון.
תפסיקו להתבכיין על זה שהסדרה הפכה לגרועה. לא אוהבים אל תראו!
אני יודע שהם מצחיקים ושלא צריך להחליף אותם <_<
אני רק כתבתי לשי מה הדרך היחידה שהם יעזבו -_-
ואני לא כתבתי שהסדרה הפכה לגרועה. אני כתבתי שהיא השתפרה
1)הוא רשם "משעשע", זה במרכאותOriginally posted by DrgonDragonite@Jul 26 2009, 12:11 PM
נו?
2)פשוט תנעלו ת'נושא כי מיצו אותו
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
לא באתי אליך בטענות. באתי אל כל אלה שאמרו שהסדרה כבר לא טובה ושצוות רוקט כבר לא כמו פעם.Originally posted by DrgonDragonite@Jul 26 2009, 11:11 AM
נו?
הדברים שלך התקשרו אל שלי אז צטטתי אותך. זה הכל XP
ובאמת תסגרו הבנו שיש כאלה שכבר נמאס להם מפוקימון וכאלה שלא.
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
מה שמעצבן שבקושי מתפחתחים בעונה החדשה.
איך פרינפלפ של דון עדיין לא התפתח וראיתי פרקים שלא שודרו בארץ והוא עדיין לא התפתח אותו דבר גם לטרטויג או לצ'ימצ'ר בעונות הראשונות הפיתוח היה הרבה יותר מהיר כך ראינו יותר פוקימונים מגניבים.
אתה מודע לזה שהעונה הזאת השישיה של האש הכי קרובה לשישיה מפותחת עד הסוף?Originally posted by HTAForEver@Jul 26 2009, 01:56 PM
איך פרינפלפ של דון עדיין לא התפתח וראיתי פרקים שלא שודרו בארץ והוא עדיין לא התפתח אותו דבר גם לטרטויג או לצ'ימצ'ר בעונות הראשונות הפיתוח היה הרבה יותר מהיר כך ראינו יותר פוקימונים מגניבים.
מונפרנו, גרוטל, גלייסכור, בוויזל, סטארפטור, פיקאצ'ו.
כל הפויקמונים חוץ מבוויזל ופיקאצ'ו התפתחו ><
ספוילר
א. פרינפלאפ זה מפותח ואין לדון אותו. יש לה פיפלאפ.Originally posted by HTAForEver@Jul 26 2009, 01:56 PM
ב. פיפלאפ של דון לא יתפתח כי דון נתנה לו everstone- אבן מיוחדת שמונעת התפתחות.
ג. בעונות הראשונות היו פיתוחים מהירים כדי שנספיק לראות את כל הפוקימונים (לפי דעתי).
ד. טרטוויג וצ'ימצ'אר כבר התפתחו.
הפוך. השישיה הראשונה של אש היית צ'אריזארד, סקווירטל, בלאזור, פידג'יוט, פיקצ'ו, (קינגלר / טארוס).Originally posted by DrgonDragonite@Jul 26 2009, 04:59 PM
ג. בעונות הראשונות היו פיתוחים מהירים כדי שנספיק לראות את כל הפוקימונים (לפי דעתי).
אש לכד פידג'יוט ישר והוא רק התפתח אחרי הליגה. סקווירטל ובלבאזור לא התפתחו וככה גם פיקצ'ו.
את קרבי לא הראו הרבה זמן וכנראה הוא היה מאומן או שהוא התאמן לכן התפתח ישר.
וטארוס לא יכול לתפתח XP.
רק שני פוקימונים של אש התפתחו (צ'אריזארד ו קינגלר) משמעותית. השאר לא.
אותו דבר לגבי עונת ג'וטו. רק בייליף התפתחה מבין שלשת ההתחלתיים ואת נוקטאול הוא תפס כמפותח.
אם אני טועה תקנו אותי S:
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
</div></span>
למה לנעול? לא חייבים להוציא את הטופיק להורג, אפשר לתת לו למות מזקנה כמו כל טופיק אחר.Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~@Jul 26 2009, 11:55 AM
פשוט תנעלו ת'נושא כי מיצו אותו
ואפרופו צוות רוקט- זה באמת מעצבן איך שג'יימס נהיה יותר מידי רגשן ורחמן, וזה מבאס שכמעט לא מראים את בוץ' וקאסידי.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
הטריקו של אש גם התפתח לצורה האחרונה, הפאנפי של אש גם התפתח לצורה האחרונה, הסוואלו של אש, הסטארלי שלו, לייגר, וזהו אני חושב ><Originally posted by Grotle@Jul 26 2009, 06:54 PM
הפוך. השישיה הראשונה של אש היית צ'אריזארד, סקווירטל, בלאזור, פידג'יוט, פיקצ'ו, (קינגלר / טארוס).
אש לכד פידג'יוט ישר והוא רק התפתח אחרי הליגה. סקווירטל ובלבאזור לא התפתחו וככה גם פיקצ'ו.
את קרבי לא הראו הרבה זמן וכנראה הוא היה מאומן או שהוא התאמן לכן התפתח ישר.
וטארוס לא יכול לתפתח XP.
רק שני פוקימונים של אש התפתחו (צ'אריזארד ו קינגלר) משמעותית. השאר לא.
אותו דבר לגבי עונת ג'וטו. רק בייליף התפתחה מבין שלשת ההתחלתיים ואת נוקטאול הוא תפס כמפותח.
אם אני טועה תקנו אותי S:
ספוילר
אתה לא מבין למה הוא מפסיד?Originally posted by nivX10@Jul 26 2009, 10:57 PM
מעונה לעונה זה ניהיה מסריח כבר 4 עונות רצופות שאש מפסיד ברבע הגמר כי הפוקימונים שלו אף פעם לא מסיימים ליתפתח כמו שצריך כאילו למקסימום נכווה שהעונה הזאת ניראה אותו עם שישיה חזקה כמו:
פיקצ'ו
ספרפטור
גרוטל
אינפרמפ
בויזל
וגליקסקור
היוצרים מתכננים מכונים חדשים, דור חדש ולכן בכל פעם הוא מפסיד, כדי שלא יצליח להגשים את חלומו וימשיך למחוז הבא.
בינתיים אין רמזים לדור חדש/עונה חדשה כך שכנראה אש ינצח בליגה, אבל הוא עדיין לא יגשים את חלומו כיוון שעכשיו הוא רוצה לנצח גם את האליט פור ואת סינטיה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)